Yani 27 olarak hesap edersem bugün 11 gün ilkkez başıma geliyorAynı durumdayım,ben de test yaptım negatif
Sizin gecikme kaç günAynı durumdayım,ben de test yaptım negatif
Bat 8 Eylül,ben klomen ve ovitrella kullandım. 18 eylül ovitrella tarihim. Tam olarak yumurtlaöa en kötü ihtimalle 21 Eylülde oldu. 5 Ekimde adetimin başlaması gerekiyor ki bu en geç olan ve 28 günü hesaplayınca böyle,döngüm 26 gün ve olması gereken 3 ekim ve 3gündür kahverengi leke geliyor.Sizin gecikme kaç gün
Regl sökülebilir yavaş yavaş benim kırmızımsı geldi genelde regl benim kahverengi gelir az az sökülür düBat 8 Eylül,ben klomen ve ovitrella kullandım. 18 eylül ovitrella tarihim. Tam olarak yumurtlaöa en kötü ihtimalle 21 Eylülde oldu. 5 Ekimde adetimin başlaması gerekiyor ki bu en geç olan ve 28 günü hesaplayınca böyle,döngüm 26 gün ve olması gereken 3 ekim ve 3gündür kahverengi leke geliyor.
Offf valla benimde sadece silince birkaç damla ancak gerisi yok şimdiye gelse bile birdaha gecikir se sıkıntı alt üst olacak2-3 damla
Yazın bende de oldu seninki gibi 10 15 gün geçmişti,ben dra gitmemiştim stresi azaltmaya çalışmıştım. Sonra kendiliğinden oldu.Yani 27 olarak hesap edersem bugün 11 gün ilkkez başıma geliyor
Belli olmaz ama çıkardı bazende testte çıkma kanda çıkarYarınıda bekleyip dra gidicem,gebelik olsaydı idrarda da çıkardı heralde di mi?
Benimde olur belki inşallahYazın bende de oldu seninki gibi 10 15 gün geçmişti,ben dra gitmemiştim stresi azaltmaya çalışmıştım. Sonra kendiliğinden oldu.
Stresli bir ay mı geçirdinBenimde olur belki inşallah
Yani ağustosta geçirdim ama zaten regl oldum o zaman bu ay öyle sıkıntı olmadı son testler bunlardı bi kaç gün önceStresli bir ay mı geçirdin
Belli belirsiz yani arkadaşım var gibi dedi ama yeniden. Test alma imkanı olmadı nasip artıkBir şey gözükmüyor burada,sen görebiliyor musun hayalet bile görebiliyorsan bi ihtimal...
Bugünde ağrı oldu ama gelen giden yok bakalım doktora gideceğim yağmursuz bir günde2 gün sonra tekrar yap,varsa daha da netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?