Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanı geldikten sonra ertesi gün hapı içtim hamile kalırmıyım?
İlişkiden sonra yerleşme kanı geldi ben diğer günde ertesi gün hapı içtim şuan göğüslerim çok acıyo karnım biraz şişti mide bulantım var sizce hamile olabilirmiyim?
İlişkiden sonra yerleşme kanı geldi ben diğer günde ertesi gün hapı içtim şuan göğüslerim çok acıyo karnım biraz şişti mide bulantım var sizce hamile olabilirmiyim?
Iliskide vajina içindeki bir doku zedelenmiş yada mantar, bakteri, rahimde polip,miyom v.s durumunuz vardir o yüzden gelmiştir o kan. Bir jinekologa gidip muayene olmanizda fayda var.
Diger durumlar da ilacın yan etkisi. Ilerleyen günlerde buyuk ihtimalle vücudunuz şişecek popo-göğüs ve yüzünüz, birkac aya normale döner, adet düzeniniz bozulmuş olma ihtimali yüksek, yani simdilik hamile değilsiniz.