Yerleşme kanı geldikten sonra ertesi gün hapı içtim hamile kalırmıyım?

bilinmezzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
5
0
1
25
İlişkiden sonra yerleşme kanı geldi ben diğer günde ertesi gün hapı içtim şuan göğüslerim çok acıyo karnım biraz şişti mide bulantım var sizce hamile olabilirmiyim?

İlişkiden sonra yerleşme kanı geldi ben diğer günde ertesi gün hapı içtim şuan göğüslerim çok acıyo karnım biraz şişti mide bulantım var sizce hamile olabilirmiyim?
Oyle birsey mumkun degil yerlesme kanamasinin olmasi icin once döllenmenin gerceklesmesi lazim psikolojik sizinki

İlişkiden sonra ne yerleşiyor sperm mi

Yerleşme derken, yerleşen şey tüplerde döllenip rahime tutunan yumurta... yani yerleşen ve kanamaya sebep olan şey sandığınız şey değil..

Iliskide vajina içindeki bir doku zedelenmiş yada mantar, bakteri, rahimde polip,miyom v.s durumunuz vardir o yüzden gelmiştir o kan. Bir jinekologa gidip muayene olmanizda fayda var.
Diger durumlar da ilacın yan etkisi. Ilerleyen günlerde buyuk ihtimalle vücudunuz şişecek popo-göğüs ve yüzünüz, birkac aya normale döner, adet düzeniniz bozulmuş olma ihtimali yüksek, yani simdilik hamile değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…