leylakz ma vie mes règles Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 73 23 3 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #1 Kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle. Bir konu hakkında tecrübe sahiplerini dinlemeyi istiyorum Adet günüm yarın ve bugün damlalı şekilde kahverengi bir lekelenme oldu. Muhtemelen regl olacağımdır, kendimi kurmuyorum da Sadece yerleşme kanamasiyla gebelik ogrenenler veya benim gibi adetine 1-2 gün kala böyle durum yaşayan oldu mu? Keyifli günler herkese.
Kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle. Bir konu hakkında tecrübe sahiplerini dinlemeyi istiyorum Adet günüm yarın ve bugün damlalı şekilde kahverengi bir lekelenme oldu. Muhtemelen regl olacağımdır, kendimi kurmuyorum da Sadece yerleşme kanamasiyla gebelik ogrenenler veya benim gibi adetine 1-2 gün kala böyle durum yaşayan oldu mu? Keyifli günler herkese.
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.602 5.564 358 37 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #2 leylakz .!.: Kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle. Bir konu hakkında tecrübe sahiplerini dinlemeyi istiyorum Adet günüm yarın ve bugün damlalı şekilde kahverengi bir lekelenme oldu. Muhtemelen regl olacağımdır, kendimi kurmuyorum da Sadece yerleşme kanamasiyla gebelik ogrenenler veya benim gibi adetine 1-2 gün kala böyle durum yaşayan oldu mu? Keyifli günler herkese. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım 2 gün önce lekelenme sonucu gidip test yapıp öğrendim ama regl kanından farklıydı anlamıştım regl olmadığını çok koyuydu
leylakz .!.: Kadınlar günümüz kutlu olsun öncelikle. Bir konu hakkında tecrübe sahiplerini dinlemeyi istiyorum Adet günüm yarın ve bugün damlalı şekilde kahverengi bir lekelenme oldu. Muhtemelen regl olacağımdır, kendimi kurmuyorum da Sadece yerleşme kanamasiyla gebelik ogrenenler veya benim gibi adetine 1-2 gün kala böyle durum yaşayan oldu mu? Keyifli günler herkese. Genişletmek için tıkla... Ben yaşadım 2 gün önce lekelenme sonucu gidip test yapıp öğrendim ama regl kanından farklıydı anlamıştım regl olmadığını çok koyuydu
leylakz ma vie mes règles Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 73 23 3 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #3 crn_21 .!.: Ben yaşadım 2 gün önce lekelenme sonucu gidip test yapıp öğrendim ama regl kanından farklıydı anlamıştım regl olmadığını çok koyuydu Genişletmek için tıkla... Bana da çok farklı geldi. Kuruntu değil, cidden farklı geldi ama bakayım. Bu akşam test yapsam çıkar mı acaba
crn_21 .!.: Ben yaşadım 2 gün önce lekelenme sonucu gidip test yapıp öğrendim ama regl kanından farklıydı anlamıştım regl olmadığını çok koyuydu Genişletmek için tıkla... Bana da çok farklı geldi. Kuruntu değil, cidden farklı geldi ama bakayım. Bu akşam test yapsam çıkar mı acaba
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.602 5.564 358 37 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #4 leylakz .!.: Bana da çok farklı geldi. Kuruntu değil, cidden farklı geldi ama bakayım. Bu akşam test yapsam çıkar mı acaba Genişletmek için tıkla... Çıkabilir benim çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olur dayanabilirsen
leylakz .!.: Bana da çok farklı geldi. Kuruntu değil, cidden farklı geldi ama bakayım. Bu akşam test yapsam çıkar mı acaba Genişletmek için tıkla... Çıkabilir benim çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olur dayanabilirsen
leylakz ma vie mes règles Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 73 23 3 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #5 crn_21 .!.: Çıkabilir benim çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olur dayanabilirsen Genişletmek için tıkla... Şimdi sen öyle deyince... Haber vericem
crn_21 .!.: Çıkabilir benim çıkmıştı ama sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olur dayanabilirsen Genişletmek için tıkla... Şimdi sen öyle deyince... Haber vericem
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.602 5.564 358 37 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #6 leylakz .!.: Şimdi sen öyle deyince... Haber vericem Genişletmek için tıkla... Merakla bekliyorum
N nareer Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2022 5 0 1 31 13 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #7 leylakz .!.: Şimdi sen öyle deyince... Haber vericem Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı test ben de aynı durumdayim
leylakz .!.: Şimdi sen öyle deyince... Haber vericem Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı test ben de aynı durumdayim
N _nurrrellaaa_42 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 5 0 1 27 13 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #8 Ay merak ettim inşallah vardır
leylakz ma vie mes règles Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 73 23 3 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi leylakz #9 nareer .!.: Yaptınız mı test ben de aynı durumdayim Genişletmek için tıkla... Maalesef o ay regl oldum. Bebiş yokmuş ama şimdi yeni ay belirtilerin için burdayım Allah gonlunuzdekini hayırla versin hepinize, hepimize
nareer .!.: Yaptınız mı test ben de aynı durumdayim Genişletmek için tıkla... Maalesef o ay regl oldum. Bebiş yokmuş ama şimdi yeni ay belirtilerin için burdayım Allah gonlunuzdekini hayırla versin hepinize, hepimize