- 21 Haziran 2025
- 1.114
- 868
- 38
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır koyu renkli olmadı benimki hatta çoğu kişinin de koyu olmaz yanlışınız varYerleşme kanaması koyu renklidir bi kere olacağı gibi bi kaç günde ama damla şeklinde olabilir adete 1 hafta varsa ve lekelenmem oluyorsa olabilir bi kaç gün varsa adet kanıdır
Merhaba. Benim yumurtlama günümden 5 gün sonra falan oldu ama test yapmadım tahmini yumurtlama günü hesabı ile söylüyorum bunu. Açık kahverengi, pembe tonlarında oldu peçeteye sildikçe geldi. Hafif kasık ağrısı da eşlik etti. Benim 2 3 saat oldu arkasından hafif lekelenme oldu ama diğer gün olmadı bir dahaPik bittikten 6 gün sonra
2 gündür günde bir damla şeklinde koyu kahve lekelenmem oldu
bugün 3 gün peçeteye silince gleen açık kahvepembe tonunda leke devam ediyor bu yerleşme mi kaç gün sürer tecrübe edenlerin tecrübesini yazmasını rica etsem kızlar lok makbule geçer
Birçok kişide okudum koyu kahve açık kahve ve pembe az miktarda olmak şartıyla yaşamışlar ne tuhaf dimi herkeste başla türlü ya 3 gün süren var 2 gün 1 gün benimde devamlı gelmedi zaten günde bir defa desem yeridir çok çok azHayır koyu renkli olmadı benimki hatta çoğu kişinin de koyu olmaz yanlışınız var
Evet canım herkeste değişik olmuş bir gün olan 2 gün olan 4,5 gün olan hepsinin ortak özelliği bir damla olması renkte pembe koyu kahve açık kahve değişiyor okduuukalrımda kafam çorba olduYerleşme kanaması koyu renklidir bi kere olacağı gibi bi kaç günde ama damla şeklinde olabilir adete 1 hafta varsa ve lekelenmem oluyorsa olabilir bi kaç gün varsa adet kanıdır
Evet tuhaf geldi bana da koyu renkli olmasıBirçok kişide okudum koyu kahve açık kahve ve pembe az miktarda olmak şartıyla yaşamışlar ne tuhaf dimi herkeste başla türlü ya 3 gün süren var 2 gün 1 gün benimde devamlı gelmedi zaten günde bir defa desem yeridir çok çok az
İnşallah kuzum benim yaşayan ama doktora sordum kahve açık kahve açık pembemsi oluyormuş yerleşme of çok stresli ya bezdim inan cevap verdiğin içinde çok teşekkürlerEvet tuhaf geldi bana da koyu renkli olmasıtıpta da açık renkli olması ile ayırt ediliyor çünkü yerleşme kanaması. Neyse önemli olan bebeğin yerleşmesi umarım konu sahibi de istiyorsa bunu yaşıyordur
![]()
Rica ederim canım belli de olmaz hayat bu yaşayan varmış umarım senin de öyledir güzel haberler alırsınİnşallah kuzum benim yaşayan ama doktora sordum kahve açık kahve açık pembemsi oluyormuş yerleşme of çok stresli ya bezdim inan cevap verdiğin içinde çok teşekkürler
İnşallah canım yazan olursa aydınlanırız umarım güzel dileklerin için teşekkürlerRica ederim canım belli de olmaz hayat bu yaşayan varmış umarım senin de öyledir güzel haberler alırsın![]()
Aşkım ben oğlumda ovu vs yapmiyodum bilmiyorum ama ben reglime yakın yumurtluyodum doktor öyle demisti neyse ben reglime bikacgun kala 2 gün lekelenmem oldu hatta regl oluyorum sandim annem üstüne görüyorsun dedi ondan 1hafta 10gun sonra testte pozitif cikmisti normal regl gibi değilde daha az oluyoPik bittikten 6 gün sonra
bugün 3 gün peçeteye silince gleen açık kahvepembe tonunda leke devam ediyor bu yerleşme mi kaç gün sürer tecrübe edenlerin tecrübesini yazmasını rica etsem kızlar lok makbule geçer
Insallah bu yerlesmedir inan o güzel haberi senin vermeni okadar çok isterimkiPik bittikten 6 gün sonra
Kız kurmasıydı yani seninki öyle mi bildiğin kan gibi benim öyle değil yaAşkım ben oğlumda ovu vs yapmiyodum bilmiyorum ama ben reglime yakın yumurtluyodum doktor öyle demisti neyse ben reglime bikacgun kala 2 gün lekelenmem oldu hatta regl oluyorum sandim annem üstüne görüyorsun dedi ondan 1hafta 10gun sonra testte pozitif cikmisti normal regl gibi değilde daha az oluyo
Koyu kahverengi gibiydi kuzum miktarı çok değil azdı isteKız kurmasıydı yani seninki öyle mi bildiğin kan gibi benim öyle değil ya
Dün 3. Gündü kuzum dün lekelenme hiç olmadı peçeteye silince çok açık renk hafif geldi bugün demgrlirse o zaman yerleşme değil sanırım yaKoyu kahverengi gibiydi kuzum miktarı çok değil azdı iste
Yerlesmede öyle kuzum 1 hafta bekle kan verDün 3. Gündü kuzum dün lekelenme hiç olmadı peçeteye silince çok açık renk hafif geldi bugün demgrlirse o zaman yerleşme değil sanırım ya
Tamam kuzum ben ayın 27 si evde gebelik testi yapsam çıkmaz mıYerlesmede öyle kuzum 1 hafta bekle kan ver
1 haftadan erken cikmiyo kuzum ben çok denemiştim bugün lekelenme varmi peki 4.gun degilmiTamam kuzum ben ayın 27 si evde gebelik testi yapsam çıkmaz mı
Canım regl lekenmesine ya da kanamasına asla benzemiyor aslında her zaman olandan farklı bir şey oluyor. Koyu kahve de belki kan içerde birikip sonra geldiği içindir. Öyle olunca koyulaşıyor oksitlendiği içinKız kurmasıydı yani seninki öyle mi bildiğin kan gibi benim öyle değil ya