Yerleşme lekesi ?

hanpare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
206
64
98
Kızlar bir konu açmıştım hamilelik denemelerine yeni başlamıştım ilişki üzerinden 10 gün geçmişti kan testi vermiştim ve negatif çıkmıştı tab ilişkiden beri adet sancısı gibi sancı çekiyordum. Bugün adetime 4 gün kalmıştı ve pembe veya kahve gibi bi leke geldi daha önce bende ya adet günü lekelenerek olurdum ya da 1-2 gün önce leke gelir öyle adet olurdum ama 4 gün önceden leke gelmedi hiç. Yaşayan ve hamile olan var mı acaba ? 2 gün önce kan test vermiştim hamile olsam testte çıkmaz mıydı 🤔 lekeden sonra da mı test vermem gerekiyor ?

3 saat bekleyin, sökülurse regl, arada peçeteye silin, kırmızı geliyor peçeteye sildikce sökülüyor, gelmiyorsa ihtimal var diyebilirsiniz.

Acilen test yapın negatifse adetiniz sökğlüyordur. Pozitifse acilde olsa akşam gidip kan verin ve 2 günde bir tekrarlayın. Korkutmak istemem ama aynı şeyleri yaşadım şu an kimyasal gebelik geçiriyorum

Acilen test yapın negatifse adetiniz sökğlüyordur. Pozitifse acilde olsa akşam gidip kan verin ve 2 günde bir tekrarlayın. Korkutmak istemem ama aynı şeyleri yaşadım şu an kimyasal gebelik geçiriyorum
Bugün oldu sabah peçetede farkettim ama dahası gelmedi kan falan yok şuan akşam oldu adet sancısı çekiyorum ama kanı 2 gün önce vermiştim negatifti şimdi versem belli olur mu ki

Bugün oldu sabah peçetede farkettim ama dahası gelmedi kan falan yok şuan akşam oldu adet sancısı çekiyorum ama kanı 2 gün önce vermiştim negatifti şimdi versem belli olur mu ki
Eğer şüpheniz varsa yeniden test yapın..Ah ah kadınlara hayat gerçekten çok zor çift çizgiyi görünce bile.rahatlayamıyoruz bi

Kimyasal gebelik olduğunu nerden anlarız ve kimyasal gebelikse napmamız gerek doktora gitmek gerekir mi yoksa adet olur gibi mi oluyor bitince bitiyor mu

Kimyasal gebelik olduğunu nerden anlarız ve kimyasal gebelikse napmamız gerek doktora gitmek gerekir mi yoksa adet olur gibi mi oluyor bitince bitiyor mu
valla ben bu gebeliği beta 58le öğrendim ertesi gün kan verdiğimde budeğer 48e düşmüştü aynı akşam bir daha kan vrrdim acilde 27di sonra en son dayanamayıp kadın doğum acile gittim kimyasal gebelik olunca değerlerin düşüşünden anlaşılıyor zaten oraya gidnce de kan aldılar onda da 24 çıktı yani sürekli düşüşte bugünde kanamam başladı sizinki gibi zaten 4 gündür sürüyordu lekelenme peçeteye sildikçegeliyordu bugün de düşürüyorum sanırım internetten baktım birkaç gün sürüyormuş yani sizinki öyle olmayabilir de eğer sağlıklı bir gebelikse beta sürekli 2ye katlayarak yükselir zaten, moralinizi bpzmayın ferah tutun içinizi. Bu gibi durumlarda en iyisi doktora gitmek.

Nasıl anlarsına gelince de 2 gğne bir kan veriyorsun değer 2 katına çıkarsa ki inşallah sana öyle olur bebişin sağ salim seninledir öyleyse sağlıklı bir gebelik ama işte değer 2 günde bir kan verdikçe düşüyorsa kimyasal gebelik ve evet adet olur gibi oluypr parça düşürüyormuşsun sadece ben daha düşğrmedim parça

Nasıl anlarsına gelince de 2 gğne bir kan veriyorsun değer 2 katına çıkarsa ki inşallah sana öyle olur bebişin sağ salim seninledir öyleyse sağlıklı bir gebelik ama işte değer 2 günde bir kan verdikçe düşüyorsa kimyasal gebelik ve evet adet olur gibi oluypr parça düşürüyormuşsun sadece ben daha düşğrmedim parça
Hmm anladım kan vermem gerekiyor benim de ozaman anlarım,teşekkür ettim 🌺

Hmm anladım kan vermem gerekiyor benim de ozaman anlarım,teşekkür ettim 🌺
Rica rderim canım ama aksatmadan git, ve de değerlerini mutlaka buraya yaz merak ederim benim olmadı ama senin için bol bol dua edicem inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doldurur kucağını🌸

Rica rderim canım ama aksatmadan git, ve de değerlerini mutlaka buraya yaz merak ederim benim olmadı ama senin için bol bol dua edicem inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doldurur kucağını🌸
Amin canım benim allah sana da sağlıklı bir bebiş verir de hamileliklerin çok rahat geçer inşallah 😘

merhabalar öncelik şe bir şey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun ben aşılama yaptırdım haziranın 3de aşılamanın 10. Gününde lekelenme oldu kahve renkli ama hiç pede geçmiyor sonra 11.günü akşam kesildi 12.günü tekrar başladı ve bugün 14.günü hala lekelenmem var ama dediğim gibi pede geçmiyorum yarın bat günü 5 günden beri lekelenme neden olur acaba birde göğüs uçlarım çok açıyor lütfen biri cevap yazsın

merhabalar öncelik şe bir şey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun ben aşılama yaptırdım haziranın 3de aşılamanın 10. Gününde lekelenme oldu kahve renkli ama hiç pede geçmiyor sonra 11.günü akşam kesildi 12.günü tekrar başladı ve bugün 14.günü hala lekelenmem var ama dediğim gibi pede geçmiyorum yarın bat günü 5 günden beri lekelenme neden olur acaba birde göğüs uçlarım çok açıyor lütfen biri cevap yazsın
Benim bilgim yok bu konuda maalesef

Back
X