Yerleşme mi adet mi

ipekcigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
89
17
88
30
Merhaba hanımlar dayanamayıp yazıyorum ben de herkes gibi biliyorum ki bu durumları bir hafta on gün beklemek gerekiyor ama gelin görün ki insan dayanamıyor üstelik bir kimyasal bir kürtaj geçirdikten sonra. Bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik ama sonrasında ve öncesinde hiç düzenli ilişkimiz olmadı. Yumurtlamanın üstünden tam iki hafta geçti geçen hafta sanki çamaşırıma çok açık minicik bir leke gelmiş bugün de bayağı kahverengi akıntım oldu hatta on gündür öyle kabızım ki çok afedersiniz bugün mahvoldum. Kendimi zorladım ondan mı bu kadar kahverengi geldi bilmiyorum bir yandan da tam adet günlerim bir hafta içinde olmam gerekiyor. Ağrım da var ama gebelik belirtilerim de var kanama görene kadar hep bir umut diyoruz ya acaba diyorum yerleşme olabilir mi? Peçeteye leke geldi bir de akıntı şeklinde bir avuç geldi diyebilirim. Sağ sol kasığım birkaç gündür batıyor göğüslerim açıyor ve adet ağrısı hafif hafif de olsa yaşıyorum. Ne yorum yapabilirsiniz acaba siz yerleşme yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl oldu?

Yumurtlamanın üstünden zaten 2 hafta geçtiyse şuan yapacağınız bir erken gebelik testi doğru sonucu gösterir

Yumurtlamanın üstünden zaten 2 hafta geçtiyse şuan yapacağınız bir erken gebelik testi doğru sonucu gösterir
Erken testim yok ovulasyon ve kaset test var kaset için çok erken diye yapmadım ovulasyonu sabah yapmıştım normal silik iz çıkmıştı. Kendimi daha fazla strese de sokmak istemiyorum ama her şekilde kafam rahat olmuyor. Şimdi sipariş etsem iki gün sonra gelir testler sizce alayım mı çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…