• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme mi resimli acil bakın lütfen

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Canınızı sıkmayın bu ay olmadı diğer aya olur inşallah 🌼 Benim akıntım durdu bugün hastaneye gitmişken yine kan verdim maalesef yine negatif. Sabredip beklemek istiyordum ama gidince de sabredemedim. Bu sefer adetimin geçmesini bekleyip öyle yaparım artık
Çok sağolun inşallah diğer ay olur artık sağlık olsun allahtan bu da ne diyelim inşallah sizin tutunmuştur bebeğiniz

Çok sağolun inşallah diğer ay olur artık sağlık olsun allahtan bu da ne diyelim inşallah sizin tutunmuştur bebeğiniz
Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamayı hepimize nasip etsin inşallah 🌼 benimde ümidim tükenmek üzere aslında. Tutunmuş olsaydı 1 kasımdan beri akıntı başladı aralıklı şekilde. Kanda çıkmaz mıydı. Büyük ihtimalle gelen lekelenmede başka bişeyden kaynaklı. Bi yandan ümidimi kaybetmek istemiyorum bi yandan da boşa ümitlenmiş gibi hissediyorum

Rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu yaşamayı hepimize nasip etsin inşallah 🌼 benimde ümidim tükenmek üzere aslında. Tutunmuş olsaydı 1 kasımdan beri akıntı başladı aralıklı şekilde. Kanda çıkmaz mıydı. Büyük ihtimalle gelen lekelenmede başka bişeyden kaynaklı. Bi yandan ümidimi kaybetmek istemiyorum bi yandan da boşa ümitlenmiş gibi hissediyorum
Beta değeriniz hemen yükselmemişte olabilir birkaç gün daha bekleyin sizin için en azından daha umut var

İnşallah herkes istediği sağlıklı bebeğe en kısa sürede kavuşur bu saatten sonra beklemek çok zor geliyor

İnşallah herkes istediği sağlıklı bebeğe en kısa sürede kavuşur bu saatten sonra beklemek çok zor geliyor
Aynen öyle canım inşallah şey soracağım ya bende ovulasyon testi yapmak istiyorum ne zaman yumurta ouştuğunu bilmek için hiç denemedim nasıl almalıyım hangi marka

Aynen öyle canım inşallah şey soracağım ya bende ovulasyon testi yapmak istiyorum ne zaman yumurta ouştuğunu bilmek için hiç denemedim nasıl almalıyım hangi marka
Canım ben o testleri kullanmıyorum doktorlar çok stres yaptığını söyleyip tavsiye etmiyorlar yüzden bir öneride bulunamam ama kullanan arkadaşlar çok forum da onlara sorabilirsin

Back
X