- 19 Eylül 2025
- 101
- 16
- 13
- 21
Merakla bekliyorum sonucunu inşallah rabbim gönlüne göre veriiirr bende bir gecikme olursa haber veririmmmHadi bakalım inşallah haber verelim birbirimize ben cuma günü kan vereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyorum sonucunu inşallah rabbim gönlüne göre veriiirr bende bir gecikme olursa haber veririmmmHadi bakalım inşallah haber verelim birbirimize ben cuma günü kan vereceğim
İnşallah canım ikimizede versinMerakla bekliyorum sonucunu inşallah rabbim gönlüne göre veriiirr bende bir gecikme olursa haber veririmmm
Ay göğüs ağrısını aynı şekilde yaşadım. Önce şişkinlik ağrı oldu sonra uçları çok acıdı afedersiniz iç çamaşırı değince bile rahatsız oluyordum. 4 gün önce hafif pembe kahverengi akıntı geldi iki gün sürdü durdu. Ve bugün yine pembemsi akıntı iç çamaşırımda gördüm. Peçeteye sildikçe de geldi. Yerleşme olabilir mi ya çok ümitliyim bu ayYok canım ağrı da yok ondan şaşırıyorum işte bende normalde adetim gelmeden 2-3 gün önce başlar ağrısı yarın adet günüm hiçbir ağrım sızım yok göğüslerim ağrıyor sadece ve birkaç gün de uçları acıdı dokununca falan o kadar sende ne değişiklikler oldu
Ay göğüs ağrısını aynı şekilde yaşadım. Önce şişkinlik ağrı oldu sonra uçları çok acıdı afedersiniz iç çamaşırı değince bile rahatsız oluyordum. 4 gün önce hafif pembe kahverengi akıntı geldi iki gün sürdü durdu. Ve bugün yine pembemsi akıntı iç çamaşırımda gördüm. Peçeteye sildikçe de geldi. Yerleşme olabilir mi ya çok ümitliyim bu ay
inşallah düşündüklerimiz doğrudur da hamileyizdir siz test ne zaman yapacaksınızAy göğüs ağrısını aynı şekilde yaşadım. Önce şişkinlik ağrı oldu sonra uçları çok acıdı afedersiniz iç çamaşırı değince bile rahatsız oluyordum. 4 gün önce hafif pembe kahverengi akıntı geldi iki gün sürdü durdu. Ve bugün yine pembemsi akıntı iç çamaşırımda gördüm. Peçeteye sildikçe de geldi. Yerleşme olabilir mi ya çok ümitliyim bu ay
Evet erkendir adet gününüzün geçmesi gerekli diye biliyorumBen pazartesi kan vermiştim negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım bebe time o da negatif çıktı. Başka bi sebepten dolayı hastaneye gittim gitmişken sordum böyle bi durum var diye. 1 hafta sonra testi tekrarla dedi erken olduğu içinde çıkmayabiliyprmuş
İnşallah bu sefer pozitifi görürüz hepimizEvet erkendir adet gününüzün geçmesi gerekli diye biliyorum
İnşallah ya sizin ne gibi belirtileriniz oldu başkaİnşallah bu sefer pozitifi görürüz hepimiz
Biraz uzun olacak kusura bakmayın şimdidenİnşallah ya sizin ne gibi belirtileriniz oldu başka
Sizin belirtileriniz neler. Adet tarihiniz geçti miİnşallah ya sizin ne gibi belirtileriniz oldu başka
Maşallah Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinYerleşme ise idrar testinde çıkar benim de öyle oldu. Yerleşme kanaması sonrası sabahı test yaptım pozitifi gördüm
Yok canım tüp bebekti benim transferin 8.günü yaptım testMaşallah Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinadetiniz geçmiş miydi testi yaptığınızda
Sizin belirtiler daha farklı inşallah gebelik vardır ben bu sabah adet oldum ne yazık kiBiraz uzun olacak kusura bakmayın şimdidenbende pcos var normalde adetim hep gecikir. Ama bu son aylarda düzene girdi biraz daha. 9 Ekim'de adet oldum ve 15 Ekim'de bitti. Bittiği gün ilişkimiz oldu. Ve adet bitiminden sonra bende yoğun beyaz akıntı başladı. Yumurtlama diye düşündüm ama çok erken. Sonra 20 ekimde ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı net bi şekilde. 21 ekimde de yaptım diğerine göre hafif silik çıktı. Tahminimce yumurtlama ve çatlamayı gördüm. Ve o günleri değerlendirdik. Yumurtlamadan beri göğüslerim hassaslaşmıştı normalde geçerdi adete yakın tekrar başlardı. Ama bunda hafif şekilde devam etti sonra arttı ve 2 3 gün önce göğüs uçlarım da aşırı ağrı hissettim ve sürekli afedersiniz ucu çıkmış haldeydi. 1 Kasım'da hafif kahverengi pembemsi açık tonda bi akıntım oldu 2 Kasım'da daha az oldu ve durdu. Ardından 5 Kasım'da diğerlerine göre biraz daha belirgin renkte ama yine açık tonlarda Pembe kahverengi bi akıntım oldu ve bu sefer peçeteye sildikçe de geliyordu. Bugünde sabah baktım akıntı yok. Gün içinde gelir mi bilmiyorum. Ayrıyetten de kasıklarım aşırı derecede ağrıyor ara sıra batma oluyor ve her an adet olacakmışım gibi. Adetime de 3 gün var şu an.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Canınızı sıkmayın bu ay olmadı diğer aya olur inşallahSizin belirtiler daha farklı inşallah gebelik vardır ben bu sabah adet oldum ne yazık ki![]()
Benimde bugün şeffaf jel gibi akıntım geldi bat 15 KasımArkadaşlar benimde 15 Kasım bat 9 gün var sabah çok az lekelenmem oldu konu açtım lütfen bakabilir misiniz?
Akıntım pembe lekelenme şeklindeBenimde bugün şeffaf jel gibi akıntım geldi bat 15 Kasım
Konu açmışsın baktım valla yerleşme gibi canım ya inşallah hamilesindir bu iki gün ağır kaldırma sert hareketler yapma dikkat etAkıntım pembe lekelenme şeklinde
İnşallah Rabbim isteyen herkese güzel haberleri nasip etsin çok umutlandımKonu açmışsın baktım valla yerleşme gibi canım ya inşallah hamilesindir bu iki gün ağır kaldırma sert hareketler yapma dikkat et![]()