Hayir ama normal test yapcam birazdanOlabilir de olmayabilir de. Test yapmadan bunu bilemez ki kimse. Saglik ocaginda adetinden kac gun gecti diye bile sormadilar bana. Ki bi kac ay ust uste yaptirmama ragmen. Erken gebelik testi yaptiniz mi?
Hayir ama normal test yapcam birazdan
Olabilir canım bende bugün iki damla çok az pembe leke gördüm adetime 4 gün varKizlar adetime 4 gun var ve bugun peceteye acik pembe kahverengi leke geldi bi saat sonra baktim azalmis azdi zatende iste aradan iki uc saat gecti baktim yok acile gittik daha once dusuk yaptim kan testi yapsinlar diye 4 gun gecti dedim yapmadilar 4gun gecikmeyle cikmazmis kan testinde daha once dusuk yaptigmi dedigim halde ben napim dusuk olursa dedi deli olduk . sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi
Test yaptım aynısı gibi oldu diğeriyle bir koyulaşma olmadı hafifbir ikinci çizgi var bugünde iki damla azbirşey pembe lekem vardıSagol cnm oyle yapcam. Gogus uclarim aciyor degdikce.. sen ne yaptin kan yada test yaptinmi
Kac gunun varTest yaptım aynısı gibi oldu diğeriyle bir koyulaşma olmadı hafifbir ikinci çizgi var bugünde iki damla azbirşey pembe lekem vardı
4 bat 18Kac gunun var
Bnmde3 :) beklemek zor oluyo ya4 bat 18
He yav bence bir ay cok uzun neyseki döngüm normalVallahi diyorum şöyle istediğim zaman istediğim günde olsamamaaa olmuyor bi p.tesi olsa gerisi gelirde işte günler geçmiyor
Kızz inşallah hamileyizdirde bu konuşmalarımızı dönüp dönüp hatırlarızHe yav bence bir ay cok uzun neyseki döngüm normal
Insallah ara ara batmalarim var ama umitsizim suan baksana ovulasyon testimeKızz inşallah hamileyizdirde bu konuşmalarımızı dönüp dönüp hatırlarız
Yolla bakıyımInsallah ara ara batmalarim var ama umitsizim suan baksana ovulasyon testime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?