Yersiz kıskançlık mı?

Aman şu erkeklerin totosunu kaldırmayın...Kendilerini bişey zannediyolar sonra... Kıskanıyosanız bu durumu bilmesine gerek yok...

melike den daha önce kıllandıysan bilemem ama yani n'olmuş cenaze altı üstü bir de ortak arkadaşlarıysa nıye gıtmesin.. yersiz bence de...

O durumda o anda oluşmuş birşeyse bence haber verememesi normal.
Ancak önceden planlanmış birşeyse kızabilirsiniz.

Cenazeye gitmesi icin benden izin almalı demiyorum zaten. Başka bir kadınla buluşup gidecekse bana onceden haber vermeli diyorum. Fakat bu tartışmadan sonra artık hiçbir hareketini sorgulamıyorum. Canı ne istiyorsa onu yapsın. Artık ne haber veririm ne haber vermesini isterim. Bunu abartılı bir kıskançlık olarak gördü, artık kıskançlığın k sinı görmeyecek. Cunku ben buna bir kıskançlık nöbeti değil iliski sorumluluğu olarak bakıyordum. Zerre umurumda değil su. Noktadan sonra ne yaptıgı. Benden beklentisini de aynı ölçüde tutmak durumunda artık kendisi de.

Cenazeye gitmesi icin benden izin almalı demiyorum zaten. Başka bir kadınla buluşup gidecekse bana onceden haber vermeli diyorum. Fakat bu tartışmadan sonra artık hiçbir hareketini sorgulamıyorum. Canı ne istiyorsa onu yapsın. Artık ne haber veririm ne haber vermesini isterim. Bunu abartılı bir kıskançlık olarak gördü, artık kıskançlığın k sinı görmeyecek. Cunku ben buna bir kıskançlık nöbeti değil iliski sorumluluğu olarak bakıyordum. Zerre umurumda değil su. Noktadan sonra ne yaptıgı. Benden beklentisini de aynı ölçüde tutmak durumunda artık kendisi de.

Sormussun yersiz mi diye. Evet yersiz , cok abartmissin. Ayrica, trip yapman gereken kisi bizler degiliz. Bu sekil gidersen o da seni cekmez zaten. Sana tavsiyem, farkinda olmadan biraz fazla abartmisim deyip ondan ozur dilemen. Gerisini sen bilirsin.

Son düzenleme:
Trip atmak mı ? Size niye trip atayım. Kendim bir karar verdim. Ayrıca oZur dilemeyi düşünmüyorum. Bir erkeği kaybetmemek icin gereksiz bulduğum bir özrü dilemem. Ayrıca benim icin problem olan bir meseleyi sordum size, diğer herkesin yaptıgı gibi. Burda derdini yazan ve digerleri gibi bir ayrım mı var. Hiç bir eleştiriyi hafife alır bir cümle de kurmadım. Sanırım fazla alingansiniz.

kıskançlığın yerli ya da yersiz önemli olan bu değil, bunu söylediğin anda problem var.. cenaze ortamına girmiş, haliyle canı sıkılmış, böyle bi tepki vermesi normal.. hani aradan biraz zaman geçseydi de tatlı tatlı uyarsaydın aşkım bi daha bana böyle son dakka golü atma, emrivaki yapma, böyle durumlara özen göster önceden haber ver falan deseydin sanırım böyle tepki vermezdi.. olabilir, bu tür konularda daha hassas davranmasını tabiki bekleyebilirsin, ama zamanlama yanlış gibi geldi..

kıskançlığın yerli ya da yersiz önemli olan bu değil, bunu söylediğin anda problem var.. cenaze ortamına girmiş, haliyle canı sıkılmış, böyle bi tepki vermesi normal.. hani aradan biraz zaman geçseydi de tatlı tatlı uyarsaydın aşkım bi daha bana böyle son dakka golü atma, emrivaki yapma, böyle durumlara özen göster önceden haber ver falan deseydin sanırım böyle tepki vermezdi.. olabilir, bu tür konularda daha hassas davranmasını tabiki bekleyebilirsin, ama zamanlama yanlış gibi geldi..

Haklisin sanırım yersiz olan söyleme şeklim be zamanım oldu.

Bi süre ciddi ciddi kıskanma, sorgulama, anlasın.. kıskanınca edebiyat yaparlar " aa ne dar görüşlüsün, biraz anlayışlı ol cnm çok abartıyorsun" derler , kıskanma bakim bi kaç ay , suratları düşer " umrunda bile değilim ki" derler.. aynılarını çok yaşadım cnm.. her kıskançliğimda bana " ayyy ne kadar abartiyorsun öğretmen olacaksın bi de, yakışıyor mu böyle gereksiz kıskançlıklar" derdi, öyle mi ? dedim.. inan aylarca kıskanmadım sormadım sorgulamadım takmadım.. ama gerçekten içimden de gelmez oldu.. şimdi de bunu sorun ediyor. beni umursamıyorsun kendine çok fazla güveniyorsun diyor.. e sen istedin.. bi de kadınları anlamak zor derler..

Trip atmak mı ? Size niye trip atayım. Kendim bir karar verdim. Ayrıca oZur dilemeyi düşünmüyorum. Bir erkeği kaybetmemek icin gereksiz bulduğum bir özrü dilemem. Ayrıca benim icin problem olan bir meseleyi sordum size, diğer herkesin yaptıgı gibi. Burda derdini yazan ve digerleri gibi bir ayrım mı var. Hiç bir eleştiriyi hafife alır bir cümle de kurmadım. Sanırım fazla alingansiniz.

:) Sen bilirsin.

Doğru, ben bilirim. Burada otorite gibi davranmaya lüzum yok. İnsani ve kadınsal problemlerimizi paylaşıyoruz. Yapıcı olan her fikrin sahibine teşekkür ederim. Ancak yerme ve otoriter tutumları ve küçümsemeyi kabul edeceğim gibi bir algı oluştuysa düzeltmek isterim.

Son düzenleme:
Doğru, ben bilirim. Burada otorite gibi davranmaya lüzum yok. İnsani ve kadınsal problemlerimizi paylaşıyoruz. Yapıcı olan her fikrin sahibine teşekkür ederim. Ancak yerme ve otoriter tutumları ve küçümsemeyi kabul edeceğim gibi bir algı oluştuysa düzeltmek isterim.

Bana gore gerekeni soyledim sanirim. Uzatmak istemedigim icin sen bilirsin dedim. Tavrin bana cocukca geldi. Hata yapildiginda ozur dilemek ayip birsey degildir. Yarin obur gun iliskini kurtarmak icin cok gec olabilir ama sen iliskini bitirmekte kararliysan bence sorun yok. Yine diyorum "sen bilirsin".

Çok yersiz bir kıskançlık hem de.Sevgilin cenazeye gidiyor töbe töbe!!Ve tabi ki sen öyle bir tepki verince çok kızar.Ya kendini onun yerine bir koysana.Başka bir yere gidiyor olsa tamam ama cenaze ya.

bıraz yersız olmuş ama sende farkındasın bence :31:
normal bı zamanında belkı o bayanla görüştüğünde haberın olmasa anlarım ama cenaze sonuçta

yani kıskanclıkta bir yere kadar arkadaşım. senin olayın bir yere gitmesi haber vermemesi değil sade ve sadece MELİKE ile gitmesi. kendini kandırma bence.
izin almakta neymiş ? kaç yasında insanlarsınız birbirinizden izin mi alıyordunuz birde. 'Aşşkkkkkııımmmmm tuvaletim geldi iizin verirsen bi oraya gideceğim ama bak önceden söyledim sakın kızma bana' gibi bişiler söylese için rahatlayacak sanırm. çocuk olmayın lütfen ya izin alma mevzusu büyür büyür Allah korusun yüzüğü atmaya kadar gider bak benden söylemesi:51:

yani kıskanclıkta bir yere kadar arkadaşım. senin olayın bir yere gitmesi haber vermemesi değil sade ve sadece MELİKE ile gitmesi. kendini kandırma bence.
izin almakta neymiş ? kaç yasında insanlarsınız birbirinizden izin mi alıyordunuz birde. 'Aşşkkkkkııımmmmm tuvaletim geldi iizin verirsen bi oraya gideceğim ama bak önceden söyledim sakın kızma bana' gibi bişiler söylese için rahatlayacak sanırm. çocuk olmayın lütfen ya izin alma mevzusu büyür büyür Allah korusun yüzüğü atmaya kadar gider bak benden söylemesi:51:

Melike de aramasın nişanlımı tek gitsin bana ne ya :))))

eşim bazen haftasonları da çalışır(iş yerinden farklı bir yerde),1-2 saatliğine.aynı odada alıştığı 2 bayan 2 erkek var.onların arabaları yok,çoğu zaman onları da alır giderken.haftasonu çalıştıkları yer biraz ters bir noktada.
sabahları telefon konuşmalarını duyarım(bu 1-2 ayda ancak olur).'ayşe gelirken seni de alırım,şu saatte hazır ol' diye.hiç rahatsız olmam açıkası,'bugün yine dolmuş şoförlüğü mü yapacaksın' derim,bir daha da bahsi geçmez.
sonuçta haftanın her günü aynı oda içinde çalışıyorlar,ayda yılda bir işe giderken iş arkladaşlarını da alıp gitmesi benim için hiç problem değil.ben de bazen işe giderken zor durumda kalıyorum,biri olsa ben de biner giderim yani:))

özellikle bekar kızlara potansiyel tehlike olarak bakan ezik kadınlar var

sözüm meclisten dışarı

insan biraz kendine güvenmeli...

konu sahibine gelince düğün değil cenazeye giidyorlar bilmem anlatabildim mi adamı sık boğaz etme

lütfen konu açanlar,sizin fikrinizin desteklenmesini istiyorsanız belirtin de ona göre yorum yapalım:34:

Back
X