- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
Kizlar simdi ben bir hocadan hoslaniyorum ama su an kendisinden ders almiyorum, yazmistim. Adamin benden hoslandigini dusunduren hareketleri, surekli benimle ilgili sorular soruyor, bulustugumuzda yakinlasmaya calisiyor, yanima oturuyor vs. Ben de bos olmadigimi belirtmeye calistim, oldukca manali gulumsemeler bakislar gonderdim son bulustugumuzda. Aramizda oldukca elektrikli bir ortam olustu, karsilikli salak salak gulmelerimizi bastirdik tuhaf bir sekilde.
Adamin evli olmadigini biliyorum ama kiz arkadasi var mi emin degilim, gece 12 den sonra bazen whatsappa girebiliyor. Bu manali gulumsemeleri devam ettirsem ve adamin kiz arkadasi varsa komik duruma duser miyim? Yoksa hicbirsey olmamis gibi davransam bu sefer de dengesiz mi olurum? Bir sonraki bulusmada nasil davransam?
Adamin evli olmadigini biliyorum ama kiz arkadasi var mi emin degilim, gece 12 den sonra bazen whatsappa girebiliyor. Bu manali gulumsemeleri devam ettirsem ve adamin kiz arkadasi varsa komik duruma duser miyim? Yoksa hicbirsey olmamis gibi davransam bu sefer de dengesiz mi olurum? Bir sonraki bulusmada nasil davransam?