Yesil isik sonrasi

Demetciğim, sırıtma kırıtma işini abartmadan normal bir arkadaşınla konuşur gibi devam et canım ama onu dinlerken hafifçe başını eğip yine çok hafif bir tebessümle dinle ve gözlerinin içine bakarak konuş.

Eğer cilveli bir yapın yoksa fazlası yapay durur ama bu şekilde davranırsan zaten hazır seni tanımaya çalışıyorken daha iyi hisler uyandırırsın ve peşine düşer. Zaten ilgisi varsa bir süre sonra açılır.

Cilveden ziyade, birşeye sesli gülmek istersin de kendini bastırırsın ya onun gibi bir hallere girdim :) Evet dediğini yapmaya çalışacağım, normalleşmemiz gerek

Basbasa. Cocuk anladi bir defa, cunku ben normalde buz gibi bir kizimdir, iki dirhem bir cekirdek yanina gittim, kirittim sirittim, anlamamasi icin zeka geriligi olmasi lazim. Onun tepkisi nasildi? Karsilikli gulmelerimizi bastirmaya calistik gibi oldu, alay eder bir bakisi yoktu, ve benimle ilgili sorular sormaya devam etti. Telefonum caliyor o kimdi falan diyor yani. Kendi kendime gelin guvey olmuyorum, cok kisisel sorular soruyor dibime giriyor. Ama neticede cok iyi tanidigim biri degil. Sag gosterip sol vurur mu, kiz arkadasi var midir, benimle ego mu tatmin ediyor bilemem. Fakat bu adam benim aklimda yoktu, onun davranislari beni bir sans taniyayim demeye itti, ilgimi cekmiyordu baslarda.
Kırıttım, sırıttım :))) güldürdünüz beni.
Ben üniversitede böyle bir şey yaşadım ama sadece flörtleşme faslında kaldık.

Devam edin gittiği yere kadar flörtleşmeye.
Niyeti olan adam arada engel yoksa duygularını bastırmaz, açılır zaten.

Bence en guzeli sorun. Oda size ozel sorular soruyormus. 1 kere sorarsiniz ne cevap gelirse gelsin. Yolunuzu cizmis olursunuz. Var derse bu samimiyeti birden kesmezsiniz, yavas yavas uzaklasirsiniz. Yoksa zaten tam gaz devam :halay:

Bu bir eğitimci ise yazıklar olsun. Sizi değil onu suçlarım ben. Öğretmenlik yeminine hiç sadık kalmamış.

Back
X