Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba arkadaşlar bebeğim iki gündür yeşil kaka yapıyor 3. Ayın içerisindeyiz sadece anne sütü ile besleniyor ilk bebeğim ve çok tecrübesizim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bende yeşil kaka yüzünden hastaneye bebeğimi götürdüm...
Bunun hiç bir şekilde üşütme ile ilgisi yokmuş. Bebeği aşırı beslediğimizden dolayi karninda gaz olduğu için kakasinin rengi yeşil oluyormuş...
Bende yeşil kaka yüzünden hastaneye bebeğimi götürdüm...
Bunun hiç bir şekilde üşütme ile ilgisi yokmuş. Bebeği aşırı beslediğimizden dolayi karninda gaz olduğu için kakasinin rengi yeşil oluyormuş...
Benim kizim Kolik sürekli meme de olduğundan dolayi bende senin yaptiğini yapiyorum :) Doktor'da aşiri beslediğin için bu renge dondugunu soyledi :) Korkma canim tek sebep bu ayrica kakasinda ağir bir kokusu yoksa dedigim gibi sadece asiri beslediğinden oluyor
Merhaba arkadaşlar bebeğim iki gündür yeşil kaka yapıyor 3. Ayın içerisindeyiz sadece anne sütü ile besleniyor ilk bebeğim ve çok tecrübesizim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba, aynı durum bizde var şu an, ben de araştırdım önsütü fazla verdiğim için oluyor eğer mikrobik bir durum yoksa. Peki ne yapacağız da düzelecek ? Hep son sütü mü vereceğiz?