Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben yeşil mercimeği önce sıcak suda bekletiyorum bir süre sonra suyunu süzüp iyice yıkıyor ve haşlıyorum haşladığım suyu dökmüyorum
çünkü bütün vitamini suya geçiyor yemeğini de yapsam çorbasını da haşlama suyuyla pişiriyorum
bakliyatları da aynı şekilde pişiririm
özellikle de evde çocuk varsa gıdaların vitaminlerinden yararlanabildiğimiz kadar yararlanmalıyız diye düşünüyorum
iyide örneğin çorbasını yapacaksınız..o zaman sade mercimek haşlanırsa...posasımı kullanılcak..Yeşil mercimek salatasında normal suyu süzüyon zaten.E çorbada dökünce bütün vitamini de gitmezmi?
Haşlanmasa bile sıcak suda bekletilmesi lazım kara suyunu hemde gazını almak için.Direk attığımızda çiğ kalır belki düdüklüde olabilir hiç denemedim.Ama normal tenceredee haşlıyorum.bi de haşlamadan denicm bakalım