- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 77
- 358
- 58
- Konu Sahibi destina0706
-
:asigim:anuşum bonibon şekerim her zamanki gibi pozitifliğin yansımışŞeniz
yeşilim ablam çok hoşsun merak ediyordum merakım gitmiş oldukaydirigubbakcemile3 ben de orada olmak isterdim ama :gitme:destinacım buda sana
anuşum sen bu kızları topla gel denizliye gelirken burada da buluşma yapalımkaydirigubbakcemile3
sağol Duygucuğum bak Konya ya 2 günlüğüne gelsem bileama ben kıskandım şimdi ne yapcaz........:sinifsinif:
olmaz ki böyle canım destim........lmaz:
çok fena fesatlandım ....hoş sohbet ettiniz bir birinizi yakından gördünüz........
iyi olmuş........eminim ki güzel bir gündü......
hepinizde çok tatlısınız.......muhteşem üçlü olmuşunuz.......:lepi::lepi:
inşallah zepp ciğim umarım tekrar görüşürüzHepinizi bir arada gormek cok guzelopuyorumnanaktan
Yesilim ablam ne dersin bir daha gorusebilir miyiz ?mafoldumben
bende olmak isterdim :gitme:
Çok güzel bir buluşma olmuş,yüzünüzden gülücükler eksilmesin.anuşkacımla sürekli tanışmak istememe rağmen bir türlü kısmet olmadı.
yurt dışından misafirlerim vardı malesef buluşmaya gelemedim..
inş birdahaki geldiğinde. anuşka seni çok iyi gördüm maşallah çok güzelsin...
yeşilim ablacım sizde harikasınız(her zamanki gibi)yerimseniben. destinacım gülen yüzün hiç solmasın..
Canım, ben de seninle tanışmayı çok isterdim. Ama ne yapalım, kısmet değilmiş. Az önce de Cüvcüv aradı, gelemediği için çok üzgündü. Allah sağlık versin, ben yine gelirim. Yarıyıl tatilinde buradayım inşallah. Ona göre hazırlayın kendinizi...kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim çiçeğim benim keşke sende olsaydınÇok güzel bir buluşma olmuş,yüzünüzden gülücükler eksilmesin.anuşkacımla sürekli tanışmak istememe rağmen bir türlü kısmet olmadı.
yurt dışından misafirlerim vardı malesef buluşmaya gelemedim..
inş birdahaki geldiğinde. anuşka seni çok iyi gördüm maşallah çok güzelsin...
yeşilim ablacım sizde harikasınız(her zamanki gibi)yerimseniben. destinacım gülen yüzün hiç solmasın..
teşekkür ederim canım aslında imkan olsa da tüm şehirlerdenBende Sizlerle olmak istiyorum amaa opuyorumnanaktan
Şahane fotoğraf benim için..
Çok çok sevdiğim yeşilim ablam
Canım güzeller güzeli anuşkam
yeni tanıdığımız şeker mi şeker görünen arkadaşımız destina
hepinize maşallah
Bakıp sizlerle olduğum hayalini kurdum bu sefer nasıl güzel olurdu.İnşallah birgün ogüzel günüde görebiliriz..Hepinizi çok ama çok öperim a.s. a.s. a.s.
Canım, ben de seninle tanışmayı çok isterdim. Ama ne yapalım, kısmet değilmiş. Az önce de Cüvcüv aradı, gelemediği için çok üzgündü. Allah sağlık versin, ben yine gelirim. Yarıyıl tatilinde buradayım inşallah. Ona göre hazırlayın kendinizi...kaydirigubbakcemile3
sağol canım bende memnun olduğum güzel fikirlerin için.Destina memnun oldum arkadaşım
anuşum ve yeşili zaten uzun süredir tanıyorum
resimlerde anuşumu harika gördüm
sağlı gülüşünü görmek gerçekten çok süper bişi
seni kalben çok ama çok seviyorum
yeşilim sen de benim için apayrı birisisin
seni de çok seviyorum
güzel insanların buluşmaları da ayrı güzel
ayrı bi tat veriyor okuması bile
sevgilerimle
Maşallah sizleri görmek çok güzeldi
Anuşka'yı sağlıklı görmek de çok güzel kaydirigubbakcemile3
Destinayı tanımakta çok hoştu bu arada kaydirigubbakcemile3
Yeşilim ablacım sizi görmek apayrı bir güzellikne diyeyim başka biliyorsunuz siz sizin yeriniz ayrı benim gönlümde.opuyorumnanaktan
Bu arada terlikler çok şık ama demeden geçmeyim dedim.
kim kim oluyor acebaa????tahminmi yürütelim....yazsaydınız keşke
Anuşkam tatlım iyimisin, nasıl gidiyor....Ne bu sıcak valla baygınlık geliyor, klimada da fenalık geliyor...Allah sabırlar versin hepimize...Seni kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?