Yeşilköy international Acıbadem hast.

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
merhaba arkadaşlar ben doğumunu bu hastanede yapmayı düşünüyorum zaten doktorumda bu hastanede ama sanki hiç içime sinmiyor ne bılıyım hafiften doktor arayışına girdim.bu hastanede doğum yapan arkadaşlar benı bilgilendirebilirmi acaba?fiyatlar nedir ilgi alaka nedir vs.henüz doktorumla doğumla ilgili bısey konuşmadım sormam gereken şeyler varmıdır bilemiyorum :/

merhaba ,
siz doğumunuzu yapmışsınızdır herhalde
hangi doktora gidiyordunuz , memnun kaldınız mı
ben de o hastanede iyi bir doktor arıyorum

Selamlar,internationalda Dr İlknur çitil'e gidiyordum ama memnun kalmadım açıkcası hatta 3-4 ay fln gittim sonra Bakırköy Acıbadem'e geçtim ve Funda aybar doğumumu gerçekleştirdi kesinlikle harıka bir doktor tavsiye ederim

hayırlı olsun.
international için hiç iyi yorum görmüyorum.
hamilelik planlıyoruz, kısmet olursa inşallah bende bakırköy acıbademde direk başlıycam galiba

hülya dede isimli bir doktor gördüm yeni ,
ona giden var mı acaba ?

Ben İlknur hanıma gidiyorum çok memnunum ki benim tüp bebek memorial şişlide yaptırıp hamile kaldım kendisine sonra gitmeye başladım özellikle tüp bebek yoluyla kaldığım İçin her şeyi baya inceliyor ben çok korktuğum halde sürekli rahatlatıyor ilk muayenesini alttan bile yapmadı alttan baksam kese gözükür ama senin şu an zaten tedavilerden çok hassassın sana onu yapmıycam dddi idrara sıkıştırıp baktırdı felan biz çok memnunuz açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…