yetele'den taşınma öncesi 2 çocuklar için kıyafet ve oyuncak

yetele

sızı
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
56
0
86
Ankara
hanımlar bunlar da minikler için..
diğer topiğime de bakmanızı öneririm..

dsc0481.jpg

kız ya da erkek çocuğunuz için ayı kostümünden panço. çok sevimli oluyorlar giyince çokcuklar bayılıyor
20 lira .. 15 oldu

Son düzenleme:
bi çanta dolusu çadır içine küçük plastik toplar.. 15 lira 10 oldu

dsc0472a.jpg

silinebilirrrrr

Son düzenleme:
ceylandan 2-3 yaş arası kız çözuğuna yelek. 4 yaşına kadar giyebilir walla :) 10 lira 7 oldu

sahibindendsc0350.jpg

sahibindendsc0355.jpg

silinebilirrrrr

Son düzenleme:
kızlarımıza terlik bi de ayakkabı. terlik minik hanımları bi parça yerden yükseltiyor dikkatinizi çekerim
ikisi 5 lira

dsc01122q.jpg

silineblirrrrrrrr

Son düzenleme:
hanımlar bu ürünlerin konsepti PARTıııııı :)
parti poşetleri ve küçüklerin minik arkadaşları için hazırlanmış simliboyama kağıtları. ilerleyen mesajlarda nasıl kullanıldığına dair bilgi var.
diğer yeşil şey:) de bööle yenebilen bi süs :) ister pastanın üzerine koyun ister masaya dağıtın.. hem çok dekoratif hem de yenebilen bişi işte.. tadı çok güzel değil ama yemesi zevkli :) size buzdolabı poşetinde gönderilecek.
boyalar çocukların yüzlerini boyamak için. miniklerle birlikte eğlenebilirsiniz :)

dsc01123pbk.jpg
dsc01124r.jpg
dsc01126c.jpg

bunların hepsi bu çantada gelecek (ehehhe oyun çadırı çantası ama olsun bööle derli toplu oluyo demi)
not: boyalar sağlığa zararlı değil, bilakis yüz boyamak için yapılmıştır. ama kullanılmış.. zaten fotoda da gözüküyo

poşetler 1 * 4 = 4 lira
boyama ponaları 1*2 = 2 lira
adını koyamadığımız yeşil şey : 5 lira
yüz boyaları= 3 lira

hepsi birlikte 12 lira

Son düzenleme:
çok tatlı iki tane şort ikisi 5 lira 3 oldu

sortj.jpg

silinebilirrrrrrrrr

Son düzenleme:
küçük kızlarımızın çizgi filmlerini saklamaları için cd kabı... 7 lira

dsc01033c.jpg
dsc01034.jpg
dsc01035.jpg

Son düzenleme:
bi cüzdan ve bi cüzdan dolusu toka :) fotodaki sadece yarısı :) 5 lira
dsc01040.jpg
dsc01039tdq.jpg

ayrıldı

Son düzenleme:
2-3 yaş kızlarınıza kışlık.. pelerin gibi ama mont. düğmeler ile kollar kapanıyor. giydirmesi çok rahat. sıcak tutuyor ve çok şık gözüküyor. 10 lira

sahibindendsc00928.jpg

daha detaylı resimlerini ilgilenen olursa ekleyeceğim

kızlara barby bebek.. kolları ve bacaklarından eğilip bükülebiliyor. naylon değil yane :)
3 liraaaaa

dsc00943jav.jpg

SıLıNEBıLıR

Son düzenleme:
bu balıkların bir de meyveli ve gülen yüzlüleri var. bi zamanlar koca bi paket almıştım.. içinde bir sürü açılmayan tekli paketler var.. fayans ya da cam gibi ıslak zeminlere ya da dolap vb. eşyaların üzerine ıslatarak yapıştırıyosunuz. orda kalıyor.. :) istediğiniz zaman çıkarıp başka bi yere yapıştırabilirsiniz. asla iz bırakmaz ve kolay kolay yıpranmaz. banyo, mutfak ve çocuk odası için harika. ben kızımın camına ve dolabına yapıştırdım.. ilginenler olursa diğer desenleri de çekerim.

bir pakette bisürü çıkartma oluyor. elimde dünya kadar kaldı:( çıkarmaya çalışıyorum
paketi 2 liraa

sahibindendsc0486.jpg

silinebilirrr

Son düzenleme:
minikler için hem eğlenceli hemde yaratıcılıklarını geliştirici bir oyuncak 8 lira
dsc01036y.jpg
dsc01037n.jpg

renk renk minik boncuklardan dilediğiniz gibi şekiller yapıyosunuz. sonra yağlı kağıtla birlikte ütülüyorsunuz ve boncuklar birbirine yapışıyor. paketin tamamında boncuklarla birlikte buncukları dizebileceğiniz zemin ve zeminlerin altına yerleştirerek kolaylık sağlayabileceğiniz model kartonları var..

işte bu da yapılmışı.. kızımın dolabına asmıştık biz..

dsc01038a.jpg

ses değiştirici. tabanca gibi ya tetik kısmına basarak konuşuyosunuz.. 3 ayardan dilediğinizi seçtiğinizde sesinizde ona göre değişiyor. çooooooook eeeğlenceli. 7 lira

dsc01129m.jpg
dsc01130.jpg

silinebilirrrr

Son düzenleme:
anne çocuk etkinli için bölece bi set
dsc01132c.jpg
dsc01087n.jpg

raf ikeadan, kumaş, çok sağlam değil ama iş görüyor.. dilediğiniz yere asabilirsiniz. 5 lira

rafa eklenmiş büyük ataçlar ikisi 4 lira
http://img144.imageshack.us/img144/6100/dsc01087n.jpg

rafların içinde çocuklarınız ile eğlenceli vakit geçirebileceğiniz dünya kadar şey var..
boyama kitapları; renkli keçeli büyük kalemler, plastik toplar, büyük kalemtraş, çocuklar için kağıt makası vb.. teneke kutunun içinde
dsc01071r.jpg
dsc01072o.jpg

simli boyalar, bi parça kullanılmış, plastik kapaklı bi kutunun içinde
dsc01073p.jpg

simli ve kumlu boyama panoları, paketlerin içinde toz halinde boyalar var. desenin üzerindeki kağıdı söktüğünüzde yapışkanlı bi zemin çıkıyor ortaya, boyaları oraya yayıyorsunuz.. ben topluca aldığım için çok kaldı elimde. tanesi 1 lira
dsc01080i.jpg

palet, bebelere parmak boyası, en kalınından kuru boya ve guaj boya. hepside hiç açılmamış kutusunda..ayrıca fırçalar ve boyaları karıştırmak için küçük kavanozlar 12 lira
dsc01085.jpg

çocuklarınızla birlikte boyuyabileceğiniz ahşap laleler. üçü birlikte 5 lira
dsc01083i.jpg

iki adet açılmamış yapboz. iki tane küçük not defteri. kurbağalı tabakkızımın mama tabağı idi. ikeadan almıştım. bu konseptte içinde 2 adet çocuğunuzla birlikte boyamanız için ahşap mumluk, boncuklar ve 3 adet kokulu mum var. yapbozlar, defterler ve içindekilerle birlikte kurbağalı tabak 10 lira
dsc01075n.jpg
dsc01076p.jpg
dsc01077o.jpg

rafın en üstünde bunlar var.. birbirinden değişik kartlar.. hepsi birlikte 3 lira
dsc01088d.jpg

ilk resimde anne çocuk etkinliği konseptine dair gördüğünüz herşey, yani rafın kendisi ile birlikte tamamı ve aşağıdaki ıvır zıvır çantası toplam 25 liraaaa :)

dsc01089.jpg

dsc01343e.jpg
dsc01344x.jpg

ceylan'dan altüst takım 1,5 yaş biraz lekeli ama leke çıkarıcı ile çıkacak türden bu yüzden fiyatı 7 lira

silinebilirrrr

Son düzenleme:
dsc01364.jpg
3,5 yaşa kadar... 5 lira

bu arada balıklı yapışkanlarınpaket fotolarını falan eklicem ama bulabilirsem tabii:) ev çok fenaaaa

listedeki stickerların detaylı fotolarını isteyen arkadaşlara... ayrıca kelebeklileri de ekledim..onlardan hiç kullanmadıım için paketten fotoladım.. ortaya kalem koydum paketin boyutu hakkında fikir versin die:)

dsc01367g.jpg
dsc01368g.jpg

dsc01369z.jpg
dsc01370.jpg

Back
X