- 26 Nisan 2008
- 20.946
- 7.495
- 38
Yine her zaman ki gibi yurtdışından çaktığımız programlardan biri olan yetenek sizsiniz 2. sezonda yeniden bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.Biliyorum çok yetenek çıkmadı fakat çıkanlarda oldu elbette ki . Özellikle Mustafa adlı yanlış hatırlamıyor isem Kayserili bir abimiz vardı.Çalışmadığını söyleyen , kahvede gününü geçirdiğini söyleyen yurdum insanı abimiz ciddi anlamda bir yetenekti.Aklından yapması büyük bir yetenek değil ama bana kalırsa o kişi kendini aşmayı başarmıştı.Ben böyle düşünüyorum bu benim görüşüm.Daha sonra ismini ters yazan bir gruptanda etkilenmiştim.Power of the style
Neyse fazla uzatmayalım. yetenek sizsiniz adlı serinin 2.sezonundan biraz bahsedelim.Sanırım Eylül ayında veya Ağustosun ortalarında başlayacak seçmeleri.Yavaş yavaş bizde ısınmaya başlayacağız.Tüm sezona yayılacak bir format olsa tabi ki zevkli olurdu kısa sürmesi uzun oldu.En azından Cumartesi günleri artık boş geçiyor.Okan abim harici
Ağustosun içinde veya Eylül ayının başlangıcında tekrardan seçmelerin başlayacağı Yetenek Sizsiniz 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.En azından eğlenceli geçiyor.İlk sezonda hak eden kazanmadı ona üzüldüm ama inşAllah bu sefer hak edenenin kazanacağı bir yarışma olur.Bunu en içten dileğimle istiyorum.
Hak eden kazansın arkadaş . Bekleyip göreceğiz..
Neyse fazla uzatmayalım. yetenek sizsiniz adlı serinin 2.sezonundan biraz bahsedelim.Sanırım Eylül ayında veya Ağustosun ortalarında başlayacak seçmeleri.Yavaş yavaş bizde ısınmaya başlayacağız.Tüm sezona yayılacak bir format olsa tabi ki zevkli olurdu kısa sürmesi uzun oldu.En azından Cumartesi günleri artık boş geçiyor.Okan abim harici
Ağustosun içinde veya Eylül ayının başlangıcında tekrardan seçmelerin başlayacağı Yetenek Sizsiniz 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum.En azından eğlenceli geçiyor.İlk sezonda hak eden kazanmadı ona üzüldüm ama inşAllah bu sefer hak edenenin kazanacağı bir yarışma olur.Bunu en içten dileğimle istiyorum.
Hak eden kazansın arkadaş . Bekleyip göreceğiz..
ALINTIDIR