• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeteneksizimmm. .

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
18
Ankara
Merhaba kızlar büyük bir dert değil biliyorum ama ozguvenimi kaybetmek üzereyim bu hayatta emegimle kazandığım hiç bir şey yok sanki hiç bir iş elimden gelmiyor yemek yapmaya çalışıyorum tadı berbat oluyor yerinde hatalar yapmaya başladım odun gibi yetismisim sanki eşim bile benden daha iyi yapıyor her iş elinden geliyor looser gibi ezikliyorum kendimi dizilere sardim bu aralar oturuyorum yiyorum içiyorum başla bir şey yok namaz gerek kızlar yardimci olu nn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar büyük bir dert değil biliyorum ama ozguvenimi kaybetmek üzereyim bu hayatta emegimle kazandığım hiç bir şey yok sanki hiç bir iş elimden gelmiyor yemek yapmaya çalışıyorum tadı berbat oluyor yerinde hatalar yapmaya başladım odun gibi yetismisim sanki eşim bile benden daha iyi yapıyor her iş elinden geliyor looser gibi ezikliyorum kendimi dizilere sardim bu aralar oturuyorum yiyorum içiyorum başla bir şey yok namaz gerek kızlar yardimci olu nn

Ya öyle şey olur mu hiç...yapamıyorum, beceremiyorum, ben kim yapmak kim zaten diye tembelliğimize bahane buluyoruz hepimiz. Adım adım tarifine uy da yap yemeği göreyim nasıl olmuyormuş. Portakalağacı diye bir site var mesela, oradan dene bu akşam yemeğini.

.

Son düzenleme:
T9 la yazdığım belli oluyor valla yardım gerek kızlar yardimci olun demek istedimm

Haklısın aslında tembellik alışkanlık oluyor bir süre sonra da bir bakayım o siteyede

Haklısın aslında tembellik alışkanlık oluyor bir süre sonra da bir bakayım o siteyede

Ben hic oyle yemek yapan bir insan degildim. Ama tariflerden ogreniyor insan. Neler yapiyorum neler, yeteneksizlikle alakasi yok bence.
Portakal agacini ben de biliyorum. Bir mercimek corbasi tarifi var, cok guzel. Tutturamama derdi yok mesela:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Herkesin illa ki bi yeteneği vardır fakat bunu ortaya çıkaracak bi işle meşgul olmamıştır belki de..Belki siz güzel yemek yapamazsıniz ama çok güzel pasta yapıyorsunuzdur mesela..ilginizi çeken bi kursa gidin bakın ne yetenekler çıkıyor ortaya..bende sizin gibi düşünüyorum bazen ama kendimize fırsat yaratmazsak neyde başarılı olup olamayacağımızı hiçbi zaman anlayamaz,kendimizi hep böyle bi işe yaramaz hissederiz.

Back
X