YETER ARTIK!!BİZ NE ZAMAN MUTLU OLUCAZ

Bence hiç acitmasin canını boşver gitsin hayatına kendi gibi birisi girerse o zaman ah der iste bence hiç kafa yorma o kisiye

Peki bu "kuyruk acisi" ni geçirmenin yolu nedir?
Hayata bakış açınızı değiştirecek adımlar atın.

Bakın Bir etki alanımız ve bir de ilgi alanımız

vardır. Etki alanımız etkileyebildiğim sözümüzün geçtiği alanımız, yani sizi ilgilendiren de bu. Ilgi alanımız ise ilgilendiğimiz ancak gücümüzün yetmediği alan. Ne yaparsanız yapın nafile..

Sizin mutsuz olsun pişman olsun demenizle o öyle olmayacak bunu siz de biliyorsunuz . O halde enerjinizi, potansiyelinizi bu ilgi Alanına tüketmek niye?

Kendinize değer verin, kendinizi geliştirin. Hayata bakış açınızı değiştirecek kitaplar okuyun mesela..
Yeni etkinlikler,hobiler, aktiviteler..
Gene de olmıyorsa Tıbbi yardım Şart..

Hayata bakış açınızı değiştirecek adımlar atın.

Bakın Bir etki alanımız ve bir de ilgi alanımız

vardır. Etki alanımız etkileyebildiğim sözümüzün geçtiği alanımız, yani sizi ilgilendiren de bu. Ilgi alanımız ise ilgilendiğimiz ancak gücümüzün yetmediği alan. Ne yaparsanız yapın nafile..

Sizin mutsuz olsun pişman olsun demenizle o öyle olmayacak bunu siz de biliyorsunuz . O halde enerjinizi, potansiyelinizi bu ilgi Alanına tüketmek niye?

Kendinize değer verin, kendinizi geliştirin. Hayata bakış açınızı değiştirecek kitaplar okuyun mesela..
Yeni etkinlikler,hobiler, aktiviteler..
Gene de olmıyorsa Tıbbi yardım Şart..
Evet hepsini denedim hepsini biliyorum ama olmuyo

Giden gitmistir, gittigi gun bitmistir mantigiyla dusun ve hemen yoluna bak, guclu olmaya calis :) o senin icin hayirli bir kismet olsaydi aldatmazdi boylece evlenmeden once nasil biri oldugunu gormus oldun, sevinmelisin bence... bazilari bunu evliyken yasiyor, ucuz atlattin yani.. :)

Bu dünya zalimlerin gününü gün ettiği yer. Müslümanların değil,ancak nasıl yaşaman gerektiğini bilirsen çekilir burası. Üzülmek yerine asıl mutlu olabilecegimiz yer icin hazirlik görmek lazım. Kimsenin derdi kimseninkinden aşağı değil.. Ben 17 yaşındayım bi aylık bebeğim var. Doğum yaparken eşim yanımda yoktu çünkü 7 aydır ayrıldık. Bana etmediğini,atmadığı iftirayi bırakmadı yoluma bakicam ne yapayım melegimle ilgileniyorum rabbime siginiyorum. Rabbim kotusunden esirgesin seninde cümlemizin de yar ve yardımcisi olsun.

İyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?
Önüne bak !! gecmiş geçmişte kaldı! yeni bir hayat kur ve mutlu ol :) Mutluluğu başkasında arama o mutlu olmuş,mutsuz olmuş sanane boşver

Mutlu olmak yada mutsuzluk bizim tercihimizdir. Surekli o insana odaklanmayin lutfen. Birakin mutlu olsun. Kendinizi uzmekten, donmesini beklemekten vazgectiginiz de sizde mutlu olucaksiniz emin olun.

Tam tersi kapıyı açık bırakmadım. Zorla girip mutlulugumu gelecek umudumu sevgimi çaldı ve gitti.belki şimdi kapı açık bekliyorum belki birgün geri getirir aldinlarini yerine koyar diye ama en başta hırsızlar dürüstlük beklemek hata bunu biliyorum

Evet aynen son cümleyi kastettim.yani hırsızı kendimiz seçiyoruz.Bak hala onu bekliyosun bunca şeye rağmen..kalbinin bahanesi de hazır pişmanlığını göreyim..hayır affediceksin..üzgünüm acını anlıyorum ve biran evvel kalbinin ferahlamasını diliyorum

Böyle düsündükce zaten mutlu olamazsinki. Bende aldatildim, kandirildim. Ama hic böyle düsüncelere girmedim. O evlendi ben 3 yildir hayatima kimseyi alamadim. Ama hicbir zaman mutluluguyla, mutsuzluguyla, iyiligi ile yada kötülügü ile ilgilendim. Ilahi adalete sonuna kadar inaniyorum.

İnançlı bir insansanız şunu düşünün: yapılan kötülüklerin bu dünyada başlarına geçmesi o kötü insanlar için iyi bir şey bile. Asıl öbür dünyada ödenen bedeller çok daha ağır olacak.

Back
X