- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi sarisinprenses
Bence hiç acitmasin canını boşver gitsin hayatına kendi gibi birisi girerse o zaman ah der iste bence hiç kafa yorma o kisiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda çıkardım aklımdan çıkaramiyorumDegmeyen ınsan ıcın agıt yakmaya değmez.. hayatını bu sekılde karamsar yapan o zaten. çıkarınca doğru kısıyı alınca hersey düzelecek :)
Ah bir bosverebilsem...hala baskalariyla mutlu oBence hiç acitmasin canını boşver gitsin hayatına kendi gibi birisi girerse o zaman ah der iste bence hiç kafa yorma o kisiye
Karsina dogru insan ciktigi zaman iyiki aldatmis ve gitmis der sevinirsinAh bir yapabilsem![]()
Hayata bakış açınızı değiştirecek adımlar atın.Peki bu "kuyruk acisi" ni geçirmenin yolu nedir?
Evet hepsini denedim hepsini biliyorum ama olmuyoHayata bakış açınızı değiştirecek adımlar atın.
Bakın Bir etki alanımız ve bir de ilgi alanımız
vardır. Etki alanımız etkileyebildiğim sözümüzün geçtiği alanımız, yani sizi ilgilendiren de bu. Ilgi alanımız ise ilgilendiğimiz ancak gücümüzün yetmediği alan. Ne yaparsanız yapın nafile..
Sizin mutsuz olsun pişman olsun demenizle o öyle olmayacak bunu siz de biliyorsunuz . O halde enerjinizi, potansiyelinizi bu ilgi Alanına tüketmek niye?
Kendinize değer verin, kendinizi geliştirin. Hayata bakış açınızı değiştirecek kitaplar okuyun mesela..
Yeni etkinlikler,hobiler, aktiviteler..
Gene de olmıyorsa Tıbbi yardım Şart..
Önüne bak !! gecmiş geçmişte kaldı! yeni bir hayat kur ve mutlu ol :) Mutluluğu başkasında arama o mutlu olmuş,mutsuz olmuş sanane boşverİyi olmaktan nefret ediyorum çoğu zaman.evet ilahi adalet var.ama söyle bir bakıyorum hep kurnazlar aldatanlar islerini götürüyor. Aldatildim aylar once bekledim bekliyorum..Ben arkasindan agladigimla kaldım ve kaliyorum.ordan oraya gününü gün ediyor adam.
Silmeye unutmaya çalıştım olmuyor olmuyor. İlla kazık atıp vicdanı sizlamayan insanlardanmi olcaksin bu dunyada kafayı birseye takmamak icin.bunlar ne zaman cezasını cekicek de biz mutlu olucaz! !?
Tam tersi kapıyı açık bırakmadım. Zorla girip mutlulugumu gelecek umudumu sevgimi çaldı ve gitti.belki şimdi kapı açık bekliyorum belki birgün geri getirir aldinlarini yerine koyar diye ama en başta hırsızlar dürüstlük beklemek hata bunu biliyorum
Seçme şansım olsaydi bu konuyu acmazdim emin olMutlu olmak yada mutsuzluk bizim tercihimizdir. Surekli o insana odaklanmayin lutfen. Birakin mutlu olsun. Kendinizi uzmekten, donmesini beklemekten vazgectiginiz de sizde mutlu olucaksiniz emin olun.
mutluysa orda kalsın şimdi bi kaç hafta ya da bilemedin bi kaç yıl üzülürsün ama evlilik falan olursa bir ömür boyu mutsuz olursun bence bunları düşünBs
Ah bir bosverebilsem...hala baskalariyla mutlu o
İnşallah canımİlla cezasını çeker. Ahın kalmaz inşallah canım
Teşekkür ederim desteginiz içinmutluysa orda kalsın şimdi bi kaç hafta ya da bilemedin bi kaç yıl üzülürsün ama evlilik falan olursa bir ömür boyu mutsuz olursun bence bunları düşün
Rica ederim canimTeşekkür ederim desteginiz için