yeter artık canıma tak etti ve eşime mail attım

masivam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
603
3
118
Kastamonu
Oysa ne ümitlerle başlamıştım seninle bu evliliğe...allaha yemin olsun ki senden başkasının eline değmedi ne elim ne gözüm ....ben evliliği sadakatle eşleştirimiştim...anamı babamı karşıma alarak evlendim seninle yazıklar olsun bana,anamın bunun için döktüğü gözyaşlarına kurban olsun senin gibi köpek.önce yalanlarla berbat ettin yuvamızı,koluma taktığınız üç kuruşluk şeyleri çalıp eve hırsız girdi deyip bir ramazan ağlattın beni,ya sen beni çok saf sandın ya da beyinsizliğinden anlamak istemedin yada tanımayadın beni bunca yıla rağmen ne bleyim.
Sana söyleyecek söz edilecek hakaret kaldımı bilmiyorum ama sen çok daha fazlasını hakediyosun bunu bil.
Ben allah rızasına yaklaşırız seninle diye tercih ettim bu rabbimde biliyor seni ama sen bırak yaradana kul olmayı insan bile değilmişsin
yavrularım,yürek sızılarım sadece onlar için döküyorum bu göz yaşlarını sana haram olsun....ben nasıl dcem sizin babanız böyleydi ve ben bu adama aşık olmuştum yıllar önce diye...rabbim korusun yavrularımı senin gibi ahlaksızın şerrinden....defol git bu evden rama sorma defol çık git benim ve yavrularımın hayatından pislik...sonrada kendi pisliğinde boğul,içtiğin su bile dert olsun zehir zıkkım olsun içine ,sürün ama ölme ölmek için yalvar acılar için de ama senelerce gebereme inş.

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın ya içimden ne geldiyse öyle yazdım kaba gelmiş olabilir size ama artık terbiye gözetecek halden çıkardı beni bu adam...hakkınızı helal edin yine de

Rabbim sabır versinn bu kadar sinirlendirdiğine göre az uz şeyler yapmamışş.:47:

Arkadasim bu noktaya nasil geldin bilmiyorum ama belliki canina tak etmis..Anladigim kadari ile cocuklarinda var..Allah yarrdimcin olsun..Olaylari bilmedigim icin baska birsey diyemiyorum...

bizde olaydan çok ne varki kızlar,5 yıllık evliyim daha evliliğimin ilk ayı başladı nerdeyse herşey yalanlar,dolanlar benden habersiz yapılmış evlendikten sonra açığa çıkan borçlar,bileziklerimi çalıp hırsız girmiş demeler hepsini sineye çekmiş göründüm,gidip dava bile açtım hep pişman olup yalvarmalar yakarmalarla geldik bu güne ama artık bu son olay tak etti canıma kaç gündür ben yattıktan sonra bilgisayarını alıp salona geçmeler falan şüphelendim tabi.ben elek.mühendisisyim bilgisayarım iyidir onun bilgisayarına takip programı yükledim napıyor ne ediyor diye.şüphelerim haklı çıktı tabi ingiliz 2 kızla cinsel içerikli sohbetlerin okuyunca sabah beynimden vurulmuşa döndüm nasıl yapar bunu bana anlamıyorum.görünüşte abdestli namazlı biri birde adi.okuldaydı aradım çabuk gel konuşacaz dedim çıktı geldi.sonrası malum...

bu noktaya gelindikten sonra ne yapılır bilemiyorum.
mahkemelik bile olmuşsunuz. hırsızlık olayından eminsen hiiiiç affı olamaz.
o zaman bitirmeliydin bence.

bu noktaya gelindikten sonra ne yapılır bilemiyorum.
mahkemelik bile olmuşsunuz. hırsızlık olayından eminsen hiiiiç affı olamaz.
o zaman bitirmeliydin bence.

eminim zaten kendisi itiraf etti,o zaman vermiştim mahkemeye gözyaşlarıyla yalvarıp,yine benim haberim olmayan bir borç için yaptığını söyledi bence de o zaman bitmeliydi ama bitiremedim işte aptallık bende...

canım ne diyeceğimi bilemedim...Allah senın ve yavrularının yardımcısı olsun...

ALlah razı olsun...duaya o kadar çok ihtiyacım var ki bilseniz,başımı karanlığa gömüp herşeyi unutmaya çalışmak istiyorum ama yavrularım herşeyden habersiz etrafımda dönüyo anne diye...

canım benım öncelıkle eşinin gercek yuzunu gormussun bunuda kabullenıp en dogru kararı vermıssın .en önemlısıde cok guzel bır meslegın var o adama mahkum ve muhtac degılsın yerınde olsam bırak bır dakka durmayı bır salise bıle durmam

yani kadınlar aldatılmayı nedense ilk önce başka kadın olarak algılıyor.
mesela burda sadece nette kızlarla sohbet ettiğini öğrendim deseydin çok farklı şeyler yazardım sana.
nette yaptığı sohbet çirkin ve sinir bozucu ama başka alt başlıkları olabilecek bir konu. hemen aldatma olarak yorumlamazdım.
bence asıl, senden habersiz borç yaparken, eski borçlarını saklarken ve bunları örtpas etmek için hırsızlık yaparken aldatmış seni.
o borçların ne için yapıldığını öğrendin mi bari

canım benım öncelıkle eşinin gercek yuzunu gormussun bunuda kabullenıp en dogru kararı vermıssın .en önemlısıde cok guzel bır meslegın var o adama mahkum ve muhtac degılsın yerınde olsam bırak bır dakka durmayı bır salise bıle durmam

durmayacam zaten midem kaldırmaz ki artık bu adamı,tedavi olacam kendimi kaybettim diye ağladı gelince adi herif....

rabbim sana ve yavrularina kolaylik versin..en yakin zamanda bi sonuca varirsinda ferahlarsin insallah canim..ama dgier arkadaslarinda dedigi gibi cok güzel bi meslegin var ve sen kimseye muhtac degilsin, güclü ol atlatacaksin eminimki

yani kadınlar aldatılmayı nedense ilk önce başka kadın olarak algılıyor.
mesela burda sadece nette kızlarla sohbet ettiğini öğrendim deseydin çok farklı şeyler yazardım sana.
nette yaptığı sohbet çirkin ve sinir bozucu ama başka alt başlıkları olabilecek bir konu. hemen aldatma olarak yorumlamazdım.
bence asıl, senden habersiz borç yaparken, eski borçlarını saklarken ve bunları örtpas etmek için hırsızlık yaparken aldatmış seni.
o borçların ne için yapıldığını öğrendin mi bari

daha nasıl aldatılırki be canım alıp yatağımamı getirseydi...borç konusuna gelince evliliğimin ilk iki yılı adinin borçlarını temizlemekle geçti.banka kredileri,elden alınan borçlar vs.evlilik hazırlıklarını yüzüne gözüne bulaştırmış

baya kötü olaylar yaşamışsın cnm bence hiç uzatma ayrıl sinir sitres içinde bir evlilik yaşamaktansa kafan rahat bir hayat yaşa daha iyi

baya kötü olaylar yaşamışsın cnm bence hiç uzatma ayrıl sinir sitres içinde bir evlilik yaşamaktansa kafan rahat bir hayat yaşa daha iyi

inan geleceği yarını bile göremiyorum girdi içeriye yattı belki umrunda bile değil öküzün ah çocuklar onlar olmasa 1 sn bile durmazdım inanın...dua edin ne olur arkadaşlar...

daha nasıl aldatılırki be canım alıp yatağımamı getirseydi...borç konusuna gelince evliliğimin ilk iki yılı adinin borçlarını temizlemekle geçti.banka kredileri,elden alınan borçlar vs.evlilik hazırlıklarını yüzüne gözüne bulaştırmış

yani.. sadece chat yapmış.. bunu boşanma sebebi yapmamalısın. eğer buna taktıysan.
diğer konuları zaman içinde hallettinizse şimdi sinirlerin bozuldu diye eski olaylar depreştiyse
bence önce sakinleş.
hiç tanımadığı, tanıma niyeti bile olmadığı kızlar bunlar değil mi. ingiliz demişsin. tanışma buluşma imkanı ve niyeti yok ortada.
biraz abartmış haklısın. ama boşanma nedeni değil bence. ben olsam aç bakalım neler yazıyorlar beraber takılalım derdim.
bunlar sadece merak ve heves. seni sevmediği anlamına asla gelmez.
sevdiğini biliyorsan bi daha düşün derim.

Back
X