yeter artık canıma tak etti ve eşime mail attım

bence düşün herseyde hemen sinirleniriz ama yapmaya gelince bu kdar kolay olmaz yani söyle etrafımıza baktıgmızda ne eziyet görenkadınlar var hepsi bosanmaya kalksa mahkemeler almaz yani bence tamamyaptıgı VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik acık ve net ama yani bir müddet süründür yemegini yapma suratına bakma onu her halinle mahvet ama ayrılıgı da hemen düşünme cocugun olmasa tamam ama cocuklar herseyimiz sen bolbol allha sıgın

ah canım benim aynı şeyleri yaşamışız seninle.benimde iki kızım var ikiside küçücük daha.benim eşimde aynı şeyleri yaptı.sürekli yalan,zor günler için sakladığım altınlarımı alıp sattı benden habersiz.
bende terk ettim onu ama çocuklarıma kıyamadım.ben el bebek büyüdüm onlar mahrum kalsın istemedim ve geri döndüm.çalışmaya başladım kafamı dağıttım çocuklarıma bakabiliyorum.çünkü beni herkese muhtaç etmişti.gururumdan aç oturuyodum.ama şimdi artık bunları düşünmüyorum.kendim kazanıyorum evime bakıyorum.oda kazandığıyla eski pisliklerini temizliyor.bir sürü borcu varmış meğersem:(

hakkaten aynı şeyleri yaşamışız nerdeyse seninle canım,sizin maddi,manevi bir düzen oturtmuş olmanıza sevindim,rabbim yavrularımızın bahtlarını güzel etsin,onlar bizim yaşadıklarımızın zerresini yaşamasınlar inş.

Yaşadıklarınızın ağırlığı cümlelerinize dökülmüş.
Ben aldatma konusunda diğer arkadaşlar gibi düşünemiyorum.
Bir erkek eşinden başka bir kadının vücudunu merak ediyorsa,
hiç çekinmeden cinsel konuları konuşabiliyorsa bu aldatma değil de nedir ki?
Merak?Hiç sanmam,belli ki bu durum bilinçaltın da uzun uzadıya ilgisini cezbeden bir konuymuş.
Hırsızlık dediğiniz konuyla ilgili kafama takılan bir soru var;
anladığım kadarıyla eşiniz sizin bilginiz olmayan borçları,
düğün hazırlıkları aşamasında yapmış.
Yani evlenebilmeniz için.
Peki bu borçlar için size dolaylı yoldan ya da direkt ''takıları bozduralım,borçları kapatalım''dedi mi?
Sonuçta düğün hazırlıkları için iyi bir bütçe gerekiyor.
o dönem de bu bütçeyi nasıl sağladığını hiç sormadınız mı?

ayrıca, hiiiiç kolay görünmediği için bu şekilde yazıyorum.
ama boşanmak iki çocukla sana kolay görünüyor galiba. çok ilginç.
siz hiç bişeyi affetmeyin. kurallarınızı koyun. uymazlarsa adamları asın. ne de olsa bu sadece sizin hayatınız adamın ne haddine.
onun herhangi bir yanlışı eksiği acizliği zaafı arzusu hayali ihtiyacı olamaz.
hepsini siz belirlersiniz. ne düşünüp ne düşünmeyeceğini de siz belirleyin.
hatta rüyasında ne göreceğine bile siz karar verin. Allah muhafaza başka bi kadını görür falan.
beynine de taktırın takip cihazı öğrenin ne görmüş rüyasında. hemen açarsınız davayı.

Yapma arkadaşım allah aşkına
Taman ben de kalkıp "boşan boşan boşan" denmesini uygun bulmuyorum, anladık ki sen de bayanın yuvası dağılmasın istiyorsun iyi niyetlilikle ama senin o bahsettiğin acizliklerin, zaafların evli bir erkekte affedilir şeyler olduğunu düşünmüyorum.
Hani bir laf vardır ya "helal daire keyfe kafiidir" diye, adamın yanında gül gibi karısı varken abuk sabuk işlerin peşinden koşacak, biz de "amaaaan canım, erkek işte yarım akıllı,aciz.Olur öyle şeyler normaldiiir" mi diyeceğiz.
Erkeklerin de aklı fikri mantığı var, yaptıklarının sonucunu, yaptırımlarını düşünebilirler, 5 yaşında çocuktan bahsetmiyoruz neticede.
Ayrıca evliliğin getirdiği sorumluluk ya da sadakat zorunluluğu da kadınların koydukları kurallar değillerdir.Burada adama yakıştıramadığımız o acizlik ve zaafları emin olun erkekler kadınlara hiç mi hiç yakıştıramaz, hatta kadınların böyle durumlarda ödedikleri bedellerin ne kadar ağır olabileceğini hepimizin malumudur.
Neyse, beni yanlış anlama, sadece erkeklerin "masumiyeti" konusunda fazla iyi niyetli olduğunu düşündüm onun için yazım bunları.

Konu sahibi arkadaşım çocukların ve senin adına çok üzüldüm, eğer devam etmeye niyetliysen imkanın varsa psikolojik destek al,zaten maneviyatı kuvetli birine benziyorsun evlilik kıstasından anladığım kadarıyla.Sakın ümitsizliğe kapılma, ne olacaksa senin için de çocukların için de hayırlısı olacaktır eminim,boşansan da boşanmasan da.Ne yapman gerektiğini sana zaman gösterecektir.

öğleyin atmıştım maili, telefonda konuşmadan önce gelmesi öğleden sonraydı okulda açarsa neti okusun diye attım ama sanırım daha okumadı. ben patlattım olayı...

Canım her ne kadar kocan haketse de mail baya ağır olmuş, keşke bunları yazılı bir şekilde iletmeseydin.İlerde ne olur belli olmaz.:26:

kızlar
bırakın ya nolur şu 'bi süre ayrı kalsak iyi olur!...' tavrını.
bu kadar mı amerikalı olduk..
nerde gördünüz böyle şeyleri.

canım, sen de yuvanı yıkma böyle saçma sapan bişey yüzünden.
anlamamakta direndiğin şeyi tekrar yazayım hani soruyorsun ya neden ben kimseye bakmıyorum diye,
sen kadınsın o erkek. şunu bi kabul etsen anlasan rahat ediceksin inan.
boşanmak o kadar basit mi ya hele iki çocukla. hele kocan da seni seviyorken.

ilginc bir yaklasim,o kadin diye bakmaz bakmamali erkegin elinin gözünün bilmem neyinin kirimidir.

Oysa ne ümitlerle başlamıştım seninle bu evliliğe...allaha yemin olsun ki senden başkasının eline değmedi ne elim ne gözüm ....ben evliliği sadakatle eşleştirimiştim...anamı babamı karşıma alarak evlendim seninle yazıklar olsun bana,anamın bunun için döktüğü gözyaşlarına kurban olsun senin gibi köpek.önce yalanlarla berbat ettin yuvamızı,koluma taktığınız üç kuruşluk şeyleri çalıp eve hırsız girdi deyip bir ramazan ağlattın beni,ya sen beni çok saf sandın ya da beyinsizliğinden anlamak istemedin yada tanımayadın beni bunca yıla rağmen ne bleyim.
Sana söyleyecek söz edilecek hakaret kaldımı bilmiyorum ama sen çok daha fazlasını hakediyosun bunu bil.
Ben allah rızasına yaklaşırız seninle diye tercih ettim bu rabbimde biliyor seni ama sen bırak yaradana kul olmayı insan bile değilmişsin
yavrularım,yürek sızılarım sadece onlar için döküyorum bu göz yaşlarını sana haram olsun....ben nasıl dcem sizin babanız böyleydi ve ben bu adama aşık olmuştum yıllar önce diye...rabbim korusun yavrularımı senin gibi ahlaksızın şerrinden....defol git bu evden rama sorma defol çık git benim ve yavrularımın hayatından pislik...sonrada kendi pisliğinde boğul,içtiğin su bile dert olsun zehir zıkkım olsun içine ,sürün ama ölme ölmek için yalvar acılar için de ama senelerce gebereme inş.

bir cok erkek evlilige malesef kadinin baktigi gibi bakamiyor..evi olsun bir karisi olsun cocuklar olsun ama hakkini vermiyorlar aldikarinin.

sakin olmaya calis,Allah yardimcin olsun.

ayrıca, hiiiiç kolay görünmediği için bu şekilde yazıyorum.
Ama boşanmak iki çocukla sana kolay görünüyor galiba. çok ilginç.
Siz hiç bişeyi affetmeyin. Kurallarınızı koyun. Uymazlarsa adamları asın. Ne de olsa bu sadece sizin hayatınız adamın ne haddine.
Onun herhangi bir yanlışı eksiği acizliği zaafı arzusu hayali ihtiyacı olamaz.
Hepsini siz belirlersiniz. Ne düşünüp ne düşünmeyeceğini de siz belirleyin.
Hatta rüyasında ne göreceğine bile siz karar verin. Allah muhafaza başka bi kadını görür falan.
Beynine de taktırın takip cihazı öğrenin ne görmüş rüyasında. Hemen açarsınız davayı.

hemen açtım davamı elimde bi çocuk bi çantayla çıktım işim de yoktu param da evim de arkamda olan ailem de kuralımı da koydum sınırımı da o aklı bilmemneresinde bi şerefsiz diye ben kimsenin zaafını yalanını şerefsizliğini hoş göremem kimsenin zaafı acizliği beni ilgilendirmez herkes kendi aczine zaafına kişiliğine sahip çıksın kimse kimseyi bu şartlarda çekmek zorunda değil

off yaa bu nasil bir adammis ? bileziklerini calmis hirsizlik affedilecek bisey degil ki onu yapan bir insandan hersey beklenilir !!! sen hirsizliga ugradigini bildigin an onu bosayacaktin ...

yani.. sadece chat yapmış.. bunu boşanma sebebi yapmamalısın. eğer buna taktıysan.
diğer konuları zaman içinde hallettinizse şimdi sinirlerin bozuldu diye eski olaylar depreştiyse
bence önce sakinleş.
hiç tanımadığı, tanıma niyeti bile olmadığı kızlar bunlar değil mi. ingiliz demişsin. tanışma buluşma imkanı ve niyeti yok ortada.
biraz abartmış haklısın. ama boşanma nedeni değil bence. ben olsam aç bakalım neler yazıyorlar beraber takılalım derdim.
bunlar sadece merak ve heves. seni sevmediği anlamına asla gelmez.
sevdiğini biliyorsan bi daha düşün derim.

yaa bu kadar delirtme kendini :)
erkek bunlar... beyinlerinin yarısı orda.
napcaktı kızlarla ekonomi sohbetimi yapacaktı.
bak hep söylüyorum bunlar geçici hevesler.
bırak yapsın. görsün. çok afedersin ingiliz kızların da şeyinde boncuk olmadığını..
merak etmiş. eder ya normal aslında.
cinsel konularda bu kadar kısıtlayıcı olma.
dürtüleri kontrol edemezsin. o kendini kontrol edecek. yani evli ise bunları fiiliyata dökmeyecek.
eşinin onurunu incitmeyecek.
ama bu yaptığını büyümüş çocukların lunaparkı olarak düşün ve geç gitsin.
bir daha yapmasını istemiyorsan da yasaklama ve bunun için suçlama.
mümkünse sen de katıl eğlenceye.
bir süre sonra geçer hevesi.
ama merakta kaldığı sürece geçmez.

kızlar
bırakın ya nolur şu 'bi süre ayrı kalsak iyi olur!...' tavrını.
bu kadar mı amerikalı olduk..
nerde gördünüz böyle şeyleri.

canım, sen de yuvanı yıkma böyle saçma sapan bişey yüzünden.
anlamamakta direndiğin şeyi tekrar yazayım hani soruyorsun ya neden ben kimseye bakmıyorum diye,
sen kadınsın o erkek. şunu bi kabul etsen anlasan rahat ediceksin inan.
boşanmak o kadar basit mi ya hele iki çocukla. hele kocan da seni seviyorken.

-hevestir, beraber takilin, hosgorun, bunun icin bosanilirmi
-kocan seni seviyor
-mumkunse sende katil eglenceye (ne eglencesiyse)
-birak yapsin gorussun
bunlari soylerken ne amerikali ne avrupali olunur gercide
bir muddet ayri kalma fikrine gelince "bu kadarmi amerikali olduk" diyorsunuz :1:
ilginc cok ilginc bir dusunce yapiniz var
oturup camera karsisinda sex yapan kizlara takilmasini istiyorsunuz
evli coluk cocuk babasinin bunun yapmasi normal geliyor size

hatta bunu yaparken kadin iceri girdiginde
"pardon kocacim sen takilmana bak rahatsiz etmiyim" diyip ciksin odadan
hayret bir sey

konu sahibi:
seviyorsaniz ve affedebilirseniz affedin sizin bileceginiz is
ama bosanirim affetmem ayaklarimin uzerinde durabiliyorum
bir daha bu sekil uzulmek istemiyorum derseniz sonuna kadar HAKLISINIZ!

Yaşadıklarınızın ağırlığı cümlelerinize dökülmüş.
Ben aldatma konusunda diğer arkadaşlar gibi düşünemiyorum.
Bir erkek eşinden başka bir kadının vücudunu merak ediyorsa,
hiç çekinmeden cinsel konuları konuşabiliyorsa bu aldatma değil de nedir ki?
Merak?Hiç sanmam,belli ki bu durum bilinçaltın da uzun uzadıya ilgisini cezbeden bir konuymuş.
Hırsızlık dediğiniz konuyla ilgili kafama takılan bir soru var;
anladığım kadarıyla eşiniz sizin bilginiz olmayan borçları,
düğün hazırlıkları aşamasında yapmış.
Yani evlenebilmeniz için.
Peki bu borçlar için size dolaylı yoldan ya da direkt ''takıları bozduralım,borçları kapatalım''dedi mi?
Sonuçta düğün hazırlıkları için iyi bir bütçe gerekiyor.
o dönem de bu bütçeyi nasıl sağladığını hiç sormadınız mı?

düğünden önce babam yardım edecek bize dedi,hatta nişanlıyken birlikte para çekmeye gitmitik atmden yüklü miktar para vardı sordum nerden aldın diye babam gönderdi dedi,meğer kredi çekmiş bana söylemeden,takıları bozduralım demedi yalanı ortaya çıkmasın diye sanırım keşke param yok düğün için hiçbişey yapamıcam deseydi inan o yaşadığım günlerden daha rahat olurdum en azından kafam rahat olurdu ama dürüstlük karakter işi işte olmayınca olmuyo...

Oysa ne ümitlerle başlamıştım seninle bu evliliğe...allaha yemin olsun ki senden başkasının eline değmedi ne elim ne gözüm ....ben evliliği sadakatle eşleştirimiştim...anamı babamı karşıma alarak evlendim seninle yazıklar olsun bana,anamın bunun için döktüğü gözyaşlarına kurban olsun senin gibi köpek.önce yalanlarla berbat ettin yuvamızı,koluma taktığınız üç kuruşluk şeyleri çalıp eve hırsız girdi deyip bir ramazan ağlattın beni,ya sen beni çok saf sandın ya da beyinsizliğinden anlamak istemedin yada tanımayadın beni bunca yıla rağmen ne bleyim.
Sana söyleyecek söz edilecek hakaret kaldımı bilmiyorum ama sen çok daha fazlasını hakediyosun bunu bil.
Ben allah rızasına yaklaşırız seninle diye tercih ettim bu rabbimde biliyor seni ama sen bırak yaradana kul olmayı insan bile değilmişsin
yavrularım,yürek sızılarım sadece onlar için döküyorum bu göz yaşlarını sana haram olsun....ben nasıl dcem sizin babanız böyleydi ve ben bu adama aşık olmuştum yıllar önce diye...rabbim korusun yavrularımı senin gibi ahlaksızın şerrinden....defol git bu evden rama sorma defol çık git benim ve yavrularımın hayatından pislik...sonrada kendi pisliğinde boğul,içtiğin su bile dert olsun zehir zıkkım olsun içine ,sürün ama ölme ölmek için yalvar acılar için de ama senelerce gebereme inş.

Canım neler yaşadın bilmiyorum Allah yardımcın olsun ama Anne babanın gönül rızası olmayan hiçbir işten insana hayır gelmiyor..

haklısın bunu anlamak için böyle kötü bir tecrübe yaşamam gerekiyormuş demekki...

Allah kolaylık versin canım bende yaşıyorum bi takım sıkıntılar bende ailemi karşıma alarak evlendim bi şekilde razı oldular ben istediğim için ama ben şimdi evimde o iç huzuru derler ya onu bulamıyorum içim rahat değil oda çok kötü bişey :(

allah yardımcın olsun...
bırak demek bize düşmez tabi ama ne bileyim bu hale getiren bi adamla nasıl devam edersin..
kendini neden yıpratasın ki başkası için..
hemde sana değer vermeyen düşünmeyen bi adam için..

bugün hiç birşey olmamış gibi yaşamına devam etti,ne bir pişmanlık belirtisi ne bir özür...ben se annemle konuşurken ağladım dayanamayıp.o da anladı tabi ne oldu dedi yarın konuşuruz dedim.yarın herşeyi anlatıp bitiricem bu işi...

çok etkilendim yazdıklarınızdan...allah yardımcınız olsun.inşallah güzel günler görürsünüz evlatlarınızla birlikte......

Aradım,okuldaydı dediniz.
Tüm bunları yapan bir öğretmen mi yani?
Gerçekten Kimseye güvenemeyeceğiz...

En mantıklı kararı vermişsiniz.Evlatlarınızı en yakın zamanda bu ortamdan uzaklaştırın.Allah yardımcınız olsun.

Back
X