Oysa ne ümitlerle başlamıştım seninle bu evliliğe...allaha yemin olsun ki senden başkasının eline değmedi ne elim ne gözüm ....ben evliliği sadakatle eşleştirimiştim...anamı babamı karşıma alarak evlendim seninle yazıklar olsun bana,anamın bunun için döktüğü gözyaşlarına kurban olsun senin gibi köpek.önce yalanlarla berbat ettin yuvamızı,koluma taktığınız üç kuruşluk şeyleri çalıp eve hırsız girdi deyip bir ramazan ağlattın beni,ya sen beni çok saf sandın ya da beyinsizliğinden anlamak istemedin yada tanımayadın beni bunca yıla rağmen ne bleyim.
Sana söyleyecek söz edilecek hakaret kaldımı bilmiyorum ama sen çok daha fazlasını hakediyosun bunu bil.
Ben allah rızasına yaklaşırız seninle diye tercih ettim bu rabbimde biliyor seni ama sen bırak yaradana kul olmayı insan bile değilmişsin
yavrularım,yürek sızılarım sadece onlar için döküyorum bu göz yaşlarını sana haram olsun....ben nasıl dcem sizin babanız böyleydi ve ben bu adama aşık olmuştum yıllar önce diye...rabbim korusun yavrularımı senin gibi ahlaksızın şerrinden....defol git bu evden rama sorma defol çık git benim ve yavrularımın hayatından pislik...sonrada kendi pisliğinde boğul,içtiğin su bile dert olsun zehir zıkkım olsun içine ,sürün ama ölme ölmek için yalvar acılar için de ama senelerce gebereme inş.
konunun devamını okumadan yazayım dedim...mailinizde çok agır hitaplarda bulunmusunuz...şu an ne aşamadasınız bilmiyorum ama...mahkeme olayı falan olursa aleyhinizde kullanabilir...bu tür saklanılabilecek delillerden uzak durun derim...
konunun devamını okuyayım yorum yaparım ine...mutlu kal