Kes
keşke bu dediğinizi yapabilecek bir eşim olsa bana sen haklısın demek için 2 yıl"Annenin karakteri, benim psikolojime mal oluyor. Haklı olduğumu biliyorum, bana -haklısın- demenden daha fazlasına ihtiyacım var, rica ediyorum ciddi bir uyarı yap annene, bir daha benzerleri yaşanacak olursa, kesinlikle görüşmem eve de sokmam, çok istiyorsan sen gider görüşürsün, dil yarası bu, iki tokat atsa daha az acır!" deyip geçeceksin.
evet biliyorum konuştuğumda fesat kötü niyetli olacağım ben benim söylediklerimi çevirecek olay çıkartacak sanırım birazda bu yüzden susuyorumMenopoza mı giriyor mu neBazı anneler çok tuhaf ya sürekli hasta olup dikkat çekmeye çalışırlar ya da senin olayında ki gibi işi çirkefliğe vururlar . Eşin demiş ya huyu böyle diil , sadece içindekileri kusup rahatlıyor psikolojik yönden eee direkt olarak yüzüne söylese dicen neden ? O da cevap veremicek rezil olucak. O da şaka yolu ile içindekileri kusup rahatlıyor. Ciddi bir konuşma yaptığında büyük ihtimal dicek kalbimde kötülük yok iyi niyetimle söylüyorum aaa dicek ne kadar fesatsın kızımmmm !