Yeter artık dayanamıyorum

Kızlar daha önce olmayan bebeğimin Bebek arabasına bile karışan kayınvalidemden bahsetmiştim burada destek olanlardan Allah razı olsun. Bugün size yaşadığım ve gerçekten cok üzüldüğüm bir olayı paylaşmak istiyorum .
Bugün günde benden sonra evlenen çocuğu 1.5 yaşında olan bir arkadasın gecen gün bebeğiyle yaptığı annekız kombin konuşuluyordu herkes ( bende gerçekten tüm kalbimle ) maşallah diyoruz kayınvalidem benim adımı söyleyerek sısun ....... Duymasın dedi kahkaha atarak. Ki benim çocuk sahibi olmayı nekadar istediğimi bildiği halde bu konunun hassas noktam olduğunu bildiği halde gözümün içine bakarak bunu söyledi . Ağlamaktan bittim kötü niyetle söylemese bile bu söylediğinin bir anlamı var mı benim aklım almıyor

YANİ susun duymasın demek aferin kadına nekadar hassas ve gelini düşünüyor dememi düşündürdü dicek iken kahkaha atarak dalga geçmiş gibi olmuş,saçmalığının daniskası olmuş.

Şİmdi siz aranızdaki mesafeyi dahada uzak bir hale getirin.Aynı ortamlarda bulunmayın.
Çok zor değil yani, bu sizin elinizde

Çok terbiyesizmiş kayınvaliden
Allah gönlünüzde olanı hayırlısıyla versin.

Dün başıma bişey geldi gece yatamadım resmen
Bi kadın yanaştı toplu taşımada göbeğini gördüm ( diğer kısımlar zayıf yani )
Ben oturuyordum o ayaktaydı
Dedim demek ki hamile, kalktım yer vereyim dedim
Kadın hamile değilim dedi
Ay yerin dibine geçtim, üstünü başını düzeltiyodu bi daha bakmadım utancımdan
Allah'ım inşallah sadece kilo sorunu vardır (kilo sorunu bile olsa ayıp ettim) , istediği halde çocuğu olmuyosa bilmeden de olsa kalbini kırdım diye yatamadım gece
Eşimde dedi ki belki kadın bekardır, iyilik yapayım diyosun ama kadının yüzü düştü dedi
Hamile olan yer ister dedi
Bende hamileydim 1 kere bile yer istemedim, insanlık ölmüş kimse de 9.ayımda bile yer vermedi.
Bu yüzden hassas davranmaya çalışırken bi çuval inciri berbat ettim yani. Aklımdan da çıkmıyo

Çok terbiyesizmiş kayınvaliden
Allah gönlünüzde olanı hayırlısıyla versin.

Dün başıma bişey geldi gece yatamadım resmen
Bi kadın yanaştı toplu taşımada göbeğini gördüm ( diğer kısımlar zayıf yani )
Ben oturuyordum o ayaktaydı
Dedim demek ki hamile, kalktım yer vereyim dedim
Kadın hamile değilim dedi
Ay yerin dibine geçtim, üstünü başını düzeltiyodu bi daha bakmadım utancımdan
Allah'ım inşallah sadece kilo sorunu vardır (kilo sorunu bile olsa ayıp ettim) , istediği halde çocuğu olmuyosa bilmeden de olsa kalbini kırdım diye yatamadım gece
Eşimde dedi ki belki kadın bekardır, iyilik yapayım diyosun ama kadının yüzü düştü dedi
Hamile olan yer ister dedi
Bende hamileydim 1 kere bile yer istemedim, insanlık ölmüş kimse de 9.ayımda bile yer vermedi.
Bu yüzden hassas davranmaya çalışırken bi çuval inciri berbat ettim yani. Aklımdan da çıkmıyo
Keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa ben yabancıların söylediklerinden çok fazla etkilenmiyorum ama hassasiyetini bilen yakınlarından gelince insan cok kırılıyor

YANİ susun duymasın demek aferin kadına nekadar hassas ve gelini düşünüyor dememi düşündürdü dicek iken kahkaha atarak dalga geçmiş gibi olmuş,saçmalığının daniskası olmuş.

Şİmdi siz aranızdaki mesafeyi dahada uzak bir hale getirin.Aynı ortamlarda bulunmayın.
Çok zor değil yani, bu sizin elinizde
Eşim cumartesi yurtdışına gidecek ve mecburen orada kalacağım evde yanlız bırakmazlar bu olayın üstüne Nasıl gideceğim stes üstüne stres

valla oyle bir kayınvalidem olsa arama oyle güzel mesafe koyarım ki evime geleceği zaman bile tereddüt eder. niye sessiz kalayım ki? niye kendimi ezdireyim?

Kızlar daha önce olmayan bebeğimin Bebek arabasına bile karışan kayınvalidemden bahsetmiştim burada destek olanlardan Allah razı olsun. Bugün size yaşadığım ve gerçekten cok üzüldüğüm bir olayı paylaşmak istiyorum .
Bugün günde benden sonra evlenen çocuğu 1.5 yaşında olan bir arkadasın gecen gün bebeğiyle yaptığı annekız kombin konuşuluyordu herkes ( bende gerçekten tüm kalbimle ) maşallah diyoruz kayınvalidem benim adımı söyleyerek sısun ....... Duymasın dedi kahkaha atarak. Ki benim çocuk sahibi olmayı nekadar istediğimi bildiği halde bu konunun hassas noktam olduğunu bildiği halde gözümün içine bakarak bunu söyledi . Ağlamaktan bittim kötü niyetle söylemese bile bu söylediğinin bir anlamı var mı benim aklım almıyor
Yürekten diliyorum ki inşallah tez vakitte, Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat verir sana... Üzülme, takma, oluruna bırak ki olsun, stres, üzüntü herşeyin engeli

Keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa ben yabancıların söylediklerinden çok fazla etkilenmiyorum ama hassasiyetini bilen yakınlarından gelince insan cok kırılıyor
İnşallah o kişi de etkilenmemiştir ya

Eşim cumartesi yurtdışına gidecek ve mecburen orada kalacağım evde yanlız bırakmazlar bu olayın üstüne Nasıl gideceğim stes üstüne stres
çocuk musun sen. evde yalnız bırakmazlar ne demek. sinirliyim bu konuda ya.
-evde yalnız kalmama izin vermezler
-çalışmama izin vermezler
-çocuk yapmama izin vermezler
-boşanmama izin vermiyolar
-aileme gitmeme izin vermiyolar gibi gibi
kimden izin istiyosun arkdaşım kal evinde. o kv ile de ipleri kopar. biraz dik başlı ol

Kaç yaşındasın ki izin alıyorsun? Benim oğlum 12 yaşından beri evde yalnız kalabiliyor.

çocuk musun sen. evde yalnız bırakmazlar ne demek. sinirliyim bu konuda ya.
-evde yalnız kalmama izin vermezler
-çalışmama izin vermezler
-çocuk yapmama izin vermezler
-boşanmama izin vermiyolar
-aileme gitmeme izin vermiyolar gibi gibi
kimden izin istiyosun arkdaşım kal evinde. o kv ile de ipleri kopar. biraz dik başlı ol
Bugün beni aradı IP'ler koptu zaten herşeyi söyledim oda söyledi kıyamet koptu sonunda

valla oyle bir kayınvalidem olsa arama oyle güzel mesafe koyarım ki evime geleceği zaman bile tereddüt eder. niye sessiz kalayım ki? niye kendimi ezdireyim?
Zaten bugün beni aradı bu olay için eşim bukadar üzüldüğümü söylemiş ben öyle söylemedim diye bir hısımla beni aradı sanki ben aptalım uyduruyorum üste çıkmaya çalıştı 4 yıldır içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim patladım en sonunda oda patladı bundan sonra istersen gelme evime IP'ler köprü istesende bağlayamazsın artık dedi

Yürekten diliyorum ki inşallah tez vakitte, Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlat verir sana... Üzülme, takma, oluruna bırak ki olsun, stres, üzüntü herşeyin engeli
Oluruna bıraktım Allah'a havale ettim attık Allah bildiği gibi yapsın

veremedin mi edepsize ağzının payını. terbiyesiz kötü kalpli kadın
Bugün aradı beni bende susmadım ağzıma geleni saydım dayanamadım 4 senedir içimde tutmuştum rahatladım ama bundan sonra eşimi Nasıl doldururda üzerime salar hiç bilmiyorum işim dahada zor artık çirkef insanla uğraşmak zor zor

Back
X