Yeter Artik Dayanamıyorummm

Yanlizkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
25
6
1
Merhaba Geçenlerde Sevdim Çocuk hakkinda bir Konu Açmıştım ama aslında ondan daha Büyük Problemim Var.
20 yasındayim Okuyorum.
Lise Zamanin da Psygolojikmen baya bi Çöktüm.
Yanlız kaldım, Arkadaşım sandım insanlar bana sırtını döndü ve hep üzerime geldiler.
Yanimda kimse yoktu.
6 yil boyunca Mide Agri ve Bulanti cektim ve hala da var.
Doktorlara gittim Psygologa gittim ama geçmedi. Niye ben ?
Kime naptim da bu kadar yanlizim ?

Dayanamiyorum artik ne mide agrilarina ne de bu yanlizlia.

Başedemediğini düşünüyorsan psikiatriye git,ama bunlar dert değil. 20 yaşındasın zamanla kafana takmamayı öğrenirsin..

Midende ciddi sıkıntılar olabilir ağrı ve kusma sebebiyle endoskopi yaptırmıştım ülser çıkmıştı sağlığını ihmal etme sen olmayınca arkadaşında önemi kalmaz nede olsa önce kendine iyi bak

Sosyal ortamlara gir. Bu kadar kafana takmazsan geçecek bu düşüncen. Yalnız değilsin ailen var, sana sırt dönen arkadaşlarını da unut gitsin. Yeni arkadaşlıklar edin. Ama ilişkiler kademe kademe güçlenir. Birden harika arkadaşlıklar kuramayabilirsin. Zamanla olur. Biraz zamana bırak.

Bu mu derdin cidden.
Dert bile değil ki.
Dönen dönsün neresini istiyorsa,
Biri değil tüm arkadaşların sana kötülük yaptıysa da suç sendedir.

Sen ne Çektimi Bilmiyorsun ki ?
6 Yil Boyunca Mide agrisi ve Bulanti Cektim
Yanliz Kaldim Psygolojim Bozuldu
Yasamayan Bilmez ki

Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz?
Bu kadar basit bir hadiseyle bu kadar yıkılmak yanlış.
Psikiyatriye gidin ya da terapi alın.

Başka bir ülkede mi yaşıyorsunuz?
Bu kadar basit bir hadiseyle bu kadar yıkılmak yanlış.
Psikiyatriye gidin ya da terapi alın.

Merhaba Geçenlerde Sevdim Çocuk hakkinda bir Konu Açmıştım ama aslında ondan daha Büyük Problemim Var.
20 yasındayim Okuyorum.
Lise Zamanin da Psygolojikmen baya bi Çöktüm.
Yanlız kaldım, Arkadaşım sandım insanlar bana sırtını döndü ve hep üzerime geldiler.
Yanimda kimse yoktu.
6 yil boyunca Mide Agri ve Bulanti cektim ve hala da var.
Doktorlara gittim Psygologa gittim ama geçmedi. Niye ben ?
Kime naptim da bu kadar yanlizim ?

Dayanamiyorum artik ne mide agrilarina ne de bu yanlizlia.
Neden arkadaşlarınız size sırtını döndü mesela onlara göre ne yaptınız çok mu konuşuyorsunuz yada başka ne olabilir size bu kadar küsecek,ayrıca mide ağrınız için dahiliye doktoruna da gidin derim illa psikolojik olacak diye birşey yok,gastrit olur,ülser olur bir an önce gidin derim.

Neden arkadaşlarınız size sırtını döndü mesela onlara göre ne yaptınız çok mu konuşuyorsunuz yada başka ne olabilir size bu kadar küsecek,ayrıca mide ağrınız için dahiliye doktoruna da gidin derim illa psikolojik olacak diye birşey yok,gastrit olur,ülser olur bir an önce gidin derim.

Gittim Birsey bulamadilar

Sen ne Çektimi Bilmiyorsun ki ?
6 Yil Boyunca Mide agrisi ve Bulanti Cektim
Yanliz Kaldim Psygolojim Bozuldu
Yasamayan Bilmez ki

Yazmayayım yazmayayım dedim ama psygoloji diye bir kelme yok, psikoloji o psikoloji.

Ayrıca biraz daha vurdumduymaz olmaya çalışırsan daha rahat edersin. İlla da arkadaşın olacak diye bir şey yok ki. Ha ama ben arkadaş isterim vs dersen kulüplere git, kursa git, mutlaka arkadaş edinirsin.

Abuk gelecek, saçma, küstah aptalca gelecek ama ne yaplım böyle düşünüyorum. Dilbigisi ve yazım kurallarına uzak olduğun anlaşılıyor. Yani kitap okumuyorsun. Kitap okumayan okumaynı çeker. Okuyanda okuyanı. Kitap okumayan dost olmaz, arkadaş olur. Kazığı dost atmaz arkadaş atar.

Yazmayayım yazmayayım dedim ama psygoloji diye bir kelme yok, psikoloji o psikoloji.

Ayrıca biraz daha vurdumduymaz olmaya çalışırsan daha rahat edersin. İlla da arkadaşın olacak diye bir şey yok ki. Ha ama ben arkadaş isterim vs dersen kulüplere git, kursa git, mutlaka arkadaş edinirsin.

Türkçem Sizin kadar iyi degil
Almanya da yasiom ben

Back
X