- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merve kaynak
Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.