Yeter artik herşeye burnunu sokma

Merve kaynak

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
112
113
18
33
Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.

Bak kırmak başka birşey düzgünce konuşup derdini anlatmak başka.
Benim annemde geldiğinde birşeyler değiştirdiğinde karışma ben sana karışıyormuyum diyorum ki kv de aynı.

Sağol yardım ediyorsun benim düzenim bu vs konuştunmu hiç. Eğer sen birşey demezsen rahatsız olduğunu bilemeyebilir.
Ayrıca önlemini al çocuk doğduktan sonra daha çok karışacaktır. İşte ozaman sen gör olayları.

Esinize soyleyin ben zaten gerginim bebek gelmedi, annen hepten geriyor deyin. O konussun annesiyle belki durur biraz. Baskasinin evine karisana bende sinir olurum haklisiniz sinirlenmekte. Ama bebegi dusunun rahatlamaya calisin. esinizle mutlaka konusun bu durum bebege de zarar onu da huzursuz ediyoruz boyle falan deyin bakalim o ne diyecek

Aslında kötü niyetle yapmıyor gibi okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Sadece biraz düşüncesizlik ediyor farkına varmadan. Siz muayene olurken bakması hoş olmamış fakat bunda da dediğim gibi art niyet değil de düşüncesizlik etmiş. Zaten bir hafta duracakmış o yüzden bence hiç kendinizi de eşinizi de üzmeyin sabredin. Eşyaların yerini o gittikten sonra yine düzeltirsiniz. Siz bebeğinizi ve kendinizi düşünün üzülüp sinirlenmeyin bu tür sebeplerden ne sizin kalbiniz kırılsın ne de bir başkasının. Bebeğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız inşaallah.

Bütün evin temizliği bittikten sonra mi kızmaya başladınız ?
Sanıyorum şuan ki hamilelik stresinden kaynaklanıyor. Yoksa evinizde bu kadar ince iş yapan bir kişi neden rahatsız etsin ki ?
Benim evim temiz zaten o gelmeden once esimle yaptim haliyi cirpacam diyor ben daha iki gun once cirptim dedim. Bidaha yapacam diyor. Balkonu yikicam dedi d'un yikadim dedim gene ayni. Is bulamiyor esimin kullugunu yikiyor gunluk uc kez sehpa siliyor. Esim uyuyordu uyandi geldi sofra kurdum ytagi ben duzelteyum oglum duzeltmemistir diyor. Onane benim odam yatagim.

Bence simdiden onleminizi alin. Sustukca daha da ileri gidiyorlar. Evet yardim ediyorlar ama karsiliginda da sizin evinize, bebeginize herseyinize karisma hakkini kendilerinde buluyorlar. Valla ben dogumdan sonra bir hafta dayanabildim. Ben iyilestim kendim bakabilirim bebegime dedim gayet kibar bi sekilde. Ama ne oldu sorunlarrr sorunlar. Bebegim su an 4 aylik aramiz hala limoni.

Bence simdiden onleminizi alin. Sustukca daha da ileri gidiyorlar. Evet yardim ediyorlar ama karsiliginda da sizin evinize, bebeginize herseyinize karisma hakkini kendilerinde buluyorlar. Valla ben dogumdan sonra bir hafta dayanabildim. Ben iyilestim kendim bakabilirim bebegime dedim gayet kibar bi sekilde. Ama ne oldu sorunlarrr sorunlar. Bebegim su an 4 aylik aramiz hala limoni.
Bi surat yapacam tersleyecem yok ben on a sunu yaptim bunu yaptim onun icin cart curt deyip beni suclu cikaracak. Ama inan cok sikildim herseye karismasindan esim bile sikildi. Ama onun hatrina susuyirum da zor susuyirum yani. Herseye bi fikri var herseyi biliyor mubarek. Off iyice stresim bu stresle bebek de dogmuyor galiba

Bebegim gelmedi gununu gecti zaten sinir stres heyecan hepsi tavan yapti.agrilarim var o Bi ayri.kaynana geldi burnumdan geldi. Évimde karismadigi yerini kurcalamadigi yer kalmadi. Sus sus bi yere kadar sabir. Kadin durmak bilmiyor. Basima is cikariyor s'en otur diyor ev benim nasil oturayim. Sustukca tepeme cikti. Koltugum dan tut en ufak esya ma kadar ben onu Boyle sevmedim deyip degistirdi. En son bugun yapacakti yapma ole dursun dedim suratumi bozdum. ONU da gectim muayeneye gittim bugun nts alttan bakma ultrason felan doktora yalvarip esimle girdi iceri. bakacaklarinda cikarim dedi cikma don donerim dedi donmedi. Nts oldu mal mal bakti sinrimden oldum. Insan yani bi gozu kayar anlarim da dik dik de bakilmaz ki. en son sinirle arkami dondum o oldu anladi. esime dedim bidaha Anneni aldirma ben istemiyirum utaniyorum eger bi sey deseydi kotu kavga edecektim sustu tamam dedi. Giydigime karisir susume karisir. Y'a sabir y'a sabir.uzmeyim surda iki hafta dedim sinir kalmadi. Y'a ben on un evine gidince ne duzenine ne evine karismiyirum. Tamam tertili duzenli ama kendi evinde yapmadigi temizligi bende yapti. Benim evim temiz duzenli zaten. Ince ince ayrintili is buluyo kendine. Arkadasim ameliyat oldu yanina gidecem bana uslu dur nerde bulacan dedi. Sorar giderim dedim. Hastalik bulasir uslu dur diyo. Bisey olmaz dedim sustum. Gercekten kirmak istemiyorum ama artik bole devam edemez yani. Bana bi akil verin yakinda bebek dogacak on a iyice karisacak. Tamam bi hafta durup gidecek de ben o halilmle nasil sabir edecem.iyilik de yapiyor ama artik iyiligini de istemiyom. Cunku cok kizdiriyo off sikildim.

Ben kötü niyetli bir şey görmedim.
Kadın müneccim değil ki içine doğsun, derdinizi söyleyin...
Susup susup birden kadına patlamayın yazık gunah.
Kendi evinde yapmadığı ince temizliği yaptı demişsiniz.
Yapsın işte ne güzel...
Yerlerini değiştirme derseniz inatla değiştireceğini sanmıyorum.
Doktor kısmı fiyasko olmuş ama onda da keşke dönüp
'anne bu muayene beni zaten geriyor siz yanımda daha çok utanır gerilirim çıkar mısın?' deseniz çıkar kadın da...

Kısacası konuşun canım. Allah ağız vermiş ne güzel sesiniz de çıkıyor. Anlatın derdinizi, kırmadan dökmeden, surat yapmadan...

Ay kırmak istemiyorum ama, size de iyilik yaramıyor.
Rahatsız oluyorsanız söyleyin kadına.

Arkadaşların dediği gibi sakin sakin konuşup anlatın. Bir de eline oyalanacağı bir şey verin. Akıllı telefondan oyun açın, Facebook hesabı açın, eski arkadaşlarını bulsun, veya bebeğe kışlık bere vs örsün, pasta börek, yemek yapıp buzluğa atsın. Çok sıkılmış belli, kendine iş arıyor. Bari sizinle değil başka şeyle uğraşsın.

Ya bazı kaynanalara da acıyorum resmen.Yapsa sorun yapmasa sorun
İyilikten bazen maraz doğuyor.
Evet durumum agir zorlaniyirum ama bana bi supur sil yeter. Silktim dedigim halimi silkmesine sildim dedigim yeri silmesine hic gerek yok. Benim koltugum oldugu yerde dursun onun keyfine gore saga sola kaymasin mutgagimda heryerun yeri degisti. Evet maraz diguyor hic yapmasa buraya konu bile acmam

Back
X