- Konu Sahibi yaseminsen
-
canım kayınvalidenin çocuğunu aşağıya indirmesinin ne mahsuru var anlayamadım.niye düzeni bozulsun ki çocuğun.çocuklar dışarda oynamayı çok severler ki başında zaten babanesi var.görümcene gelince anlıyorum aranızda soğukluk var ama o da bu çocuğun halası.ki hiç evlenmemiş belki çocuk hasretini oğlunu severek gideriyor.bence kendini üzmeyi bırak inan bana bu kötü bişey değil.o çocuk zaten senin.çocuğun aşağıya inmekle ya da halasını görmekle mutlu değilse o zaman tepki vermen doğal.ama şimdi çok yanlış olur bence.inan üzülmene değecek bişey değil.bırak çocuk nasıl mutluysa öyle yaşasın.sen annesin.onun eğitimini zaten yanındayken veriyosundur.ki babanenin ya da halanın da yanlış bişeyler yapacağını düşünemem ben
bak canım kendin söylemişsin uyardığım zaman,hemen alınıyorlar diye.yani sen bunlara bişey söyleyemedikçe içine atmışsın,başkaları için kendine zarar vermişsin.bence de arkadaşların dediği gibi,eşin konuşsun.boşver sen yüz göz olma,tabi eşin de güzel bi dille uyarmalı net tavrınızı koymalısüprizzzzz.seni çok iyi anlıyorum düzen konusunda.ben de yaz tatilinde gittiğim zaman evime bi dönsem de çocuğu düzene alıştırsam diyorum.çocuğu uyandırırlar uyku saatinde,çok gürültülü konuşup korkuturlar.emzir karnı açtır,şunu ver, bunu yap.çocuğun kafasını desteklemeden tutarlar.her seferinde ben peşlerinde aman şöyle yapın, oturtturmayın vs.kısacası hatırlatmaktan yoruluyordumkafamçokkarıştı.ayrı bi eve çıkma imkanın var mı?hergün hergün sen de bunalırsın artık.umarım çözüme kavuşur:Saruboceq:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?