Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay resmen nişanlımla aynı şeyi yaşıyosun onlarada hergün misafir bir de engelli kardeşi var ama umurlarında değil insanların ya nişanlım anlatınca sinir krizi geçiriyorum bu kadar düşüncesizlik olur mu diye yazık annesine ya sen bi de evin kızısın çok haklsıın valla çok iyi anlıyorum seni
eve her misafir geldiğinde ödevim var diye..bir arkadaşa..veya kuzen felan varsa orda kal..annen de tek başına kalsın yorulsun ki..bir dakine arada bir müsait değilim demesini bilsin...
her gün misafir olması kötü gerçekten. bizde çekirdek aileyiz ama bize pek gelen olmaz annemle baba tarafımın arası pek yok :) o yüzden alışmışım sessizliğe sakinliğe, eve peş peşe misafir gelse bunalıyorum valla. sadece ağırlama kısmı da sorun değil evde biri olunca özgürlüğün kısıtlanıyor en basitinden. ders çalışıcam desen olmuyor, az da olsa misafirle oturmak zorunda kalıyorsun yoksa diğer türlü ayıp oluyor. ya da gelen misafirin çocuğu varsa bir şekilde o çocuğu oyalama ihalesi evin gençlerine kalıyor genelde yani bizde hep öyle olur. ama gelen misafirleri de kovamazsın ki annen öyle alıştırmış bir kere.. annenle otur iyice konuş tabi ki eve misafir gelir ama her gün her gün de çekilmez. arada dışarıda falan buluşsunlar, biraz da annen gitsin onlara, sonra yine onlar gelir falan derken en azından misafir yoğunluğunuz her gün her gün olmaz.
Misafirden sıkılanlar şimdi bana kızacak ama hiç bilmediğiniz bir şehirde yaşıyor olsanız ve o şehirde bir Allah'ın kulunu tanımasanız kapınız çalsa da birileri gelse, hatta mümkünse yatılı kalsalar diye gözleriniz yollarda kalacağına, varsın hergün ev misafirle dolup taşsın, misafir berekettir.
Valla ben misafirlere buyudum. Kendi odam bile yoktu. Bi de kendimizde kalabalikti. Ne yapabiliriz yani? 2 yildir evliyim. Benim evime de ayni misafirler geliyor. Final günü amcam bendeydi diye final sinavima gidemedim.. E evin hanimiyim benden baska kim agirlayacak.
Ne yapalim mecbur..
Yo ben mutluyum zaten. Raporumu aldim sonradan girdim sinavima.. Eger girme ihtimalim olmasaydi söyler giderdim.
Cok şükür kendim icin yasiyorum ben. Bu yuzden cok da mutluyum. ;-)
Misafirden sıkılanlar şimdi bana kızacak ama hiç bilmediğiniz bir şehirde yaşıyor olsanız ve o şehirde bir Allah'ın kulunu tanımasanız kapınız çalsa da birileri gelse, hatta mümkünse yatılı kalsalar diye gözleriniz yollarda kalacağına, varsın hergün ev misafirle dolup taşsın, misafir berekettir.
Yo ben mutluyum zaten. Raporumu aldim sonradan girdim sinavima.. Eger girme ihtimalim olmasaydi söyler giderdim.
Cok şükür kendim icin yasiyorum ben. Bu yuzden cok da mutluyum. ;-)
Bir arkadaşım da senle ayni durumda bi an o oldugunu dusundum :) onunda engelli kardesi var sürekli musafirleri var kiz evin butun islerini yapiyor annesi ablasi olmasına ragmen bu sartlarda da ygs ye hazirlaniyor bazen kızıyorum her isi sen yapma birak annenle ablan yapsin diye benim yapmama alışmışlar yapmiyorlar diyo zor gerçekten bende pek misafir sevmiyorum. Sessizlik kadar guzel bisey yok sanırım.