Yaklaşık 3 yıl önce ben de benzer şeyler yaşadım ve kayınvalidemle ipleri kopardım eşim bunu bir türlü hazmedemedi sürekli bizi biraraya getirmeye,barıştırmaya çalıştı ne ben ne de annesi bir adım attık kadın onun evine gitmememi ya da onunla görüşmememi allahtan istiyordu zaten, eşim de senin eşin gibi hep beni suçladı, kaynanamı aramamı hatta özür dilememi bile istedi hiç suçum olmamasına rağmen, zamanla bu duruma o da alıştı çünkü ne ben ne annesi geri adım atmadık, böyle gayet mutlu ve huzurluyum, kendisi annesini gidip görüp geliyor gerçi her gelişinde sevgili kayınvalidem tarafından dolduruluyor o da ayrı mesele, bu durumun nedeni de eşim annesini üzmemek adına beni kırıyor, ağzını açıpta bu durumun nedeni sensin diyemez asla, beni üzen herkesi allaha havale ettim benim vicdanım çok rahat çünkü
Sen de çok stres yapma görüşmek istemiyorsan böyle huzurluysan görüşme canım eşin de zamanla alışacaktır bu duruma, allah kötü kaynanalardan uzak etsin bizi
Siz anlatmazsanız eşiniz sizin kırgınlıınızı bilemez. Anlatın ona, konuşun. neden istemediğinizi güvendiklerinizi, beklentilerinizi anlatın.
Anlattım canım...O konuştuk geçti zannediyor maalesef...2 de 1 de bu mevzuyu önüne taşımak istemiyorum...Aman ne biliyim yaaa
kesinlikle katılıyorum burcuya ya onuda anlamaya çalısın napsın aılesı onun ıyıde olsa kotude olsa aranızın duzelmesı belkı sızın acınızdan ımkansız ama en azından kcoanız ıcın ona duydugunuz sevgı hurmetıne bazı selere alısmayu ogrenebılrsınız bence sevgımız ıcın herseye deger aksı halde onu zor durumda bıraktıgınız ıcın uzdugunuz ıcın sıze karsı tavır yapabılır gelsın annesı o cagarsın ama sızde belırlı bı cercevede olcaksınız zaten esınızınde gonlu olurr sız aılesıne epkı vermedı dıye kızıyosunuzya bencede sızın gozunuz onunde vermemıstrr oda goruyodur herseyı merak etmeyınbir de niyet önemli.. adam küslük kırgınlık olmasın diye düşünüyor, Bir de erkeklerin nazı Bize daha çok geçiyor, Bizi canlarından Bir parça olarak gördükleri için Bizden adım atmamızı Bekliyolar.. Bütün erkeklerde vardir Bu.. isterler ki aileleri ne yaparsa yapsın küsmeyelim, arada soğuluk olmasın.. Bu Bize daha az değer verdiklerinden değil, Bizi çok yakın gördüklerinden.. sonuçta eşleri olarak Biz temsil ediyoruz onları..
Hayır canım ben iyi niyet göremiyorum. Kimse küslük kırgınlık olsun istemez ama hep aynı taraf adım atarsa o adımın devamı gelmiyor bir anlamı da kalmıyor.bir de niyet önemli.. adam küslük kırgınlık olmasın diye düşünüyor, Bir de erkeklerin nazı Bize daha çok geçiyor, Bizi canlarından Bir parça olarak gördükleri için Bizden adım atmamızı Bekliyolar.. Bütün erkeklerde vardir Bu.. isterler ki aileleri ne yaparsa yapsın küsmeyelim, arada soğuluk olmasın.. Bu Bize daha az değer verdiklerinden değil, Bizi çok yakın gördüklerinden.. sonuçta eşleri olarak Biz temsil ediyoruz onları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?