• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeter ve bu konuyla ilgili konu acicam

Konunun içeriğini,kime laf gönderme olduğunu anlamadım. Ama tek anladığım eleştiriye açık olmadığınız. İnsanlar buraya fikir beyan ediyor ve edepsiz bir uslupla cevap veriyorsunuz. Ayıp.

Ne diye ?kuyruk acın mı var ?
Nerden biliyorsum ana dilimi senden iyi bilmedigimi. Burda yazim hatalari oluyor kucuk telefondan yaziyorum. Ustelik ne anladin sen kendince merak ettim. Sen yurt disidnami yasiyorsun bem orda yasiyanlar icin konu actim.

Nerden biliyorsum ana dilimi senden iyi bilmedigimi. Burda yazim hatalari oluyor kucuk telefondan yaziyorum. Ustelik ne anladin sen kendince merak ettim. Sen yurt disidnami yasiyorsun bem orda yasiyanlar icin konu actim.
Böyle tüm yurtdışında yaşayanları aynı kefeye koyup atıp tutamazsınız,haddinizi bilin...ben de yurtdışındayım.eşim akşam saat 10 a kadar çalışıyor,kimse yan gelip yatmıyor.burda zaten kimseyi yan gelip yatırtmıyorlar kusura bakma.en ağır ve zor işlerde de bizim yabancılarımız çalışıyor...bir insanın başka bir ülkeye adapte olması kolay mı sanıyorsunki depresif diyorsun millete...çoğu ailesinden uzak,vatanının taşını toprağını özlüyor.ama çocukları için ama gelecekleri için katlanıyorlar.bülbülü altın kafese koymuşlar yine de vatanım demiş.azıcık empati kur..burda atıp tutmakla olmuyor güzelim.ağzına eline yazdıklarına hakim ol

Sanae ozman bemim ne yazdigim. Ben bir ulkeye sahip cikmiyorum yasadigim ulkedeki yabanci ozellikle turklerin yabancilari yadirgayip kemdini dunyanim en masum sanmasi ve tembelliklerinden soz ediyorum bu da bemim icin toplumsal bir mesele sahsen. Sana ne oluyor anlamadim
Cok yazık bu yazım tarzınızsa, konuşmanızı tahmin etmek ıstemıyorum. Hayırlı sohbetler size.

Back
X