- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi zilleritakti
-
mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.
Hahahaha aynı Kayınvalidem çocuklar ne zaman pırtlarsa kesin üşüttüler derAman ne abartıldı bu osuruk meselesi , eşinizin bir rahatsızlığı mı var acaba ?
Adam üşütüyor herhalde yoksa sürekli bu kadar nasıl yapacak zart zart ?
Bol bol nane çayı yapın. İyi gelir.sevgi mi bıraktı zart zart yapa yapa.
Osuruktan konular açmayın inandırıcı değilmutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.
Nasıl ya devamlı osurmak boşanma sebebi değilde bir hastalık sebebi olabilir. Ve nikahta hastalıkta sağlıkta diye söz verilmiyor mu¿Devamlı gaz çıkarma boşanma sebebi olabilir.Hakikaten olduğu yere girilmez çok kötü birsey
Kişiye tedavi ol deniyorsa olmuyorsa ve bundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor ama umursanmiyorsa boşanma sebebidir.Ayni şekilde horlamada öyledir.Nasıl ya devamlı osurmak boşanma sebebi değilde bir hastalık sebebi olabilir. Ve nikahta hastalıkta sağlıkta diye söz verilmiyor mu¿
Tedavi olmuyor muymuş konu sahibinin kocası.. O zaman durumlar farklı olabilir.Kişiye tedavi ol deniyorsa olmuyorsa ve bundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor ama umursanmiyorsa boşanma sebebidir.Ayni şekilde horlamada öyledir.
Onu bilemem ama bu ciddi manada boşanma sebebidir.Dusunsenize adam zart zurt devamlı sesi ayrı kokusu ayrı.Ay Allah korusun alışmış d.tu adamın elalemin yanında da tutamaz yaparsa birdeTedavi olmuyor muymuş konu sahibinin kocası.. O zaman durumlar farklı olabilir.
Bence böyle bir konu aslında yok da varmış gibi düşünürsek. Konu sahibi eşi için doktora danışıp gerekli ilacı suyuna yemeğine karıştırıp verebilir. Çare bulunur yani.
Diğer konularına baktım konu sahibinin de. Yakınlaştığımızda gaz çıkarıyor diye. Bu derece ise. Bende soğurdum.Onu bilemem ama bu ciddi manada boşanma sebebidir.Dusunsenize adam zart zurt devamlı sesi ayrı kokusu ayrı.Ay Allah korusun alışmış d.tu adamın elalemin yanında da tutamaz yaparsa birde
Tek bu olmaz içine yünlü çorapta giydir.Eki Görüntüle 3035191 giydir şundan adama sende rahatla bizde
Pırt değildir o artık zart yada zorr dur.Adam gazman mi ya surekli mi pirt yapiyor
Bak kibar kaldimPırt değildir o artık zart yada zorr dur.Olay pırt yapmaktan öte baksana.
ay sıktınız artıkmutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?