• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter yoruldum

akgul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
52
16
3
30
O kadar sinirlerim bozuk ki dayanacak gücüm kalmadı. Hayattan soğudum artık. Çocuk büyütmek bu kadar zor olmamalı. Zaten iştahsızdı grip oldu her şey daha da kötü oldu. Şırıngayla besliyordum yarım saat sürüyordu. Onu da kabul etmiyor artık. Her günüm bugün de mi aynı şeyler olacak dememle geçiyor. Oturdum saatlerdir ağlıyorum. Kollarım da vücudumda derman kalmadı. Her şeyden soğudum hiçbir şey yapmasam gelmiyor. Uyku denen şey zaten yok. Bunun çaresi yok mu arkadaşlar? Bu ne zaman geçecek? İmdat diye bağırasım geliyor.

O kadar sinirlerim bozuk ki dayanacak gücüm kalmadı. Hayattan soğudum artık. Çocuk büyütmek bu kadar zor olmamalı. Zaten iştahsızdı grip oldu her şey daha da kötü oldu. Şırıngayla besliyordum yarım saat sürüyordu. Onu da kabul etmiyor artık. Her günüm bugün de mi aynı şeyler olacak dememle geçiyor. Oturdum saatlerdir ağlıyorum. Kollarım da vücudumda derman kalmadı. Her şeyden soğudum hiçbir şey yapmasam gelmiyor. Uyku denen şey zaten yok. Bunun çaresi yok mu arkadaşlar? Bu ne zaman geçecek? İmdat diye bağırasım geliyor.
Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç aylık?
Yok mu destek olacak birileri?

Eşiniz nerde peki o destek olmuyor mu
Maalesef. Sadece cümlelerle teselli o kadar. Acıkınca yer şu bu. Bütün evin sorumluluğu da bende tabak bile kaldırmaz. Üstüne bebeğimin bu huysuzluğu. Napcam ben? Gerçekten kendimi çok çaresiz bitmiş hissediyorum

Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz kaç aylık?
Yok mu destek olacak birileri?
5 buçuk aylık. Destek olacak kişiler var ama orası çok uzun hikaye canım. Gerçekten tükenmiş hissediyorum kendimi. Her anım Allah a yalvarmakla geçiyor bitsin geçsin her şey düzelsin diye. Çok üzgünüm 😞

Geçecek tabii ama önce siz iyi olmalısınız. İnanın buradan çok üzüldüm size.
İyi olmak için mücadele veriyorum sanırım bugün pilim bitti artık😔
Teşekkür ederim böyle yazmanız bile inanın bir nebze de olsa iyi geldi😞😞

İyi olmak için mücadele veriyorum sanırım bugün pilim bitti artık😔
Teşekkür ederim böyle yazmanız bile inanın bir nebze de olsa iyi geldi😞😞
Geçiyor tabiki emin ol yalnız değilsin,destek şart annen fln imkan var mı en azındab bi kaç gün yanına gelseler az nefes alsan
Yada dışarda duran bir bebek mi pusete atıp çık benimki sokakta uyuturdum kasım aralık hep sokaklardaydım hemen bi 5 dk kahve içerdim,
Bırakma kendini,delirme noktasından geçmiş biri olarak yazıyorum hersey geçiyor arkası aydınlık yolun merak etme ,❤️

Geçiyor tabiki emin ol yalnız değilsin,destek şart annen fln imkan var mı en azındab bi kaç gün yanına gelseler az nefes alsan
Yada dışarda duran bir bebek mi pusete atıp çık benimki sokakta uyuturdum kasım aralık hep sokaklardaydım hemen bi 5 dk kahve içerdim,
Bırakma kendini,delirme noktasından geçmiş biri olarak yazıyorum hersey geçiyor arkası aydınlık yolun merak etme ,❤️
Ayy inşallah 🙏🏻 inşallah bende görürüm o aydınlığı tez vakitte 😞

Valla annelik zor ama daha zoru mükemmel olmaya çalışmak. Zor biliyorum ama bazen de acıkınca yer ya demek gerekiyor. Ben de aynıyım kızım şu an kucağımda uyuyor burnu hırıl hırıl acaba bir şey olur mu diye ödüm kopuyor babası balkonda kahve içiyor. Yıllar geçip çocuklarımız büyüdüğünde babaları hep tatlı güzel anıları hatırlayacak biz uykusuzluğu kaosları. Böyle olmaması için keyif almaya çalışıyorum bu aralar. Anlık keyifler ötesini berisini düşünmeden. Bugün kaç cc içti diye hesaplamadan. Öyle ya da böyle büyüyecek bu bebekler.

Valla annelik zor ama daha zoru mükemmel olmaya çalışmak. Zor biliyorum ama bazen de acıkınca yer ya demek gerekiyor. Ben de aynıyım kızım şu an kucağımda uyuyor burnu hırıl hırıl acaba bir şey olur mu diye ödüm kopuyor babası balkonda kahve içiyor. Yıllar geçip çocuklarımız büyüdüğünde babaları hep tatlı güzel anıları hatırlayacak biz uykusuzluğu kaosları. Böyle olmaması için keyif almaya çalışıyorum bu aralar. Anlık keyifler ötesini berisini düşünmeden. Bugün kaç cc içti diye hesaplamadan. Öyle ya da böyle büyüyecek bu bebekler.
Çok doğru dediniz. Bu dünyada zor bir şey varsa kadın olmak der susarım. Bitmek bilmeyen bir mücadele ve koşturma. Evet anne olmak çok güzel bir duygu isteyen herkese de rabbim nasip etsin. Belki olmayanlar keşke benimde olsa bende bunlardan yakınsam der. Bir şeylerle avutmaya çalışıyorum kendimi. Her şeyin ilacı zaman sanırım 😞

Back
X