Yeterince sevmiyor mu yoksa daha olgunlaşmamış mı anlamadım?

Ay bu aseksuel olan ablamiz mi simdi taslar yerine oturdu, hem evlenmeden once bi sey yasamak istemiyor hem de evlenmek istemiyor. Su an her sey cok mantikli geliyor, konuyu anlamlandirmakta zorlanmistim.

Bence boşa bunu.

Ay bu aseksuel olan ablamiz mi simdi taslar yerine oturdu, hem evlenmeden once bi sey yasamak istemiyor hem de evlenmek istemiyor. Su an her sey cok mantikli geliyor, konuyu anlamlandirmakta zorlanmistim.
Ay bilmiyorum ben o aseksuellik konusunu, ben sadece gecen gun acilan sevisme arzusuyla duvarlari tirmalayan genci anlattigi hikayeyi biliyorum.

Aseksuelmiymis bir de?

uygun degilsiniz gibi gorunuyor.

ben yillar once sizin yasinizdayken evlendim,

su devirde olsam daha gec evlenirdim maddi durumdan bagimsiz olarak. Evlilik kolay degil, aileleler falan da devreye girince insan hazir hissetmeyebilir.
Ama o yaslarda cinsellik talebi de normal.
Kafalar uyusmuyorsa en guzeli ayrilmak, ikiniz de kendi kafaniza uygun birini bulup mutlu mesut yasayin bence. Gokten 3 elma dussun, birini ben yiyeyim

İkiniz de evlenmek istemiyorsunuz, siz cinsellik yaşamak istemiyorsunuz nasıl bir ilişki bu? Yani bunun bir gidişatı olur, fikirler davranışlar hayattan beklentiler uyar, ciddileşirsin sonra da resmiyete dökersin. 26 yaşında bir erkeğin yıllarca cinsellik yaşamaması mümkün mü, aldatılmak mı istiyorsunuz? Cinsellik yaşayın yoksa aldatır demek istemiyorum düşüncenize saygı duyuyorum. Adam normal değil sorunlu. Cinnet geçirmeler kapıda yatmalar, nefes nefese koşarak yanınıza gelmeler... Evlenmeye hiç niyeti yok derken bu kadar emin olmayın. O kadar hızlı evlenir ki şaşkınlıktan ağzınız açık kalır.

Evlilik istemiyorsunuz, sevişmek istemiyorsunuz ne istiyorsunuz peki?

Ay bilmiyorum ben o aseksuellik konusunu, ben sadece gecen gun acilan sevisme arzusuyla duvarlari tirmalayan genci anlattigi hikayeyi biliyorum.

Aseksuelmiymis bir de?
Eski konularinda bahsediyormus sanirim. Su konusundan hakimim ben de;

Demek ki köprüyü geçene kadar love bombingden ödün vermiyor. Ciddi adam tak diye yüzük alır kaybetme korkusuna sahiptir. Gelgelelim hiç konuşmamışsınız bile bence konuşulmalı böyle şeyler kim ne istiyor bilelim evlenmeye karşı olması da onun kararı saygı duyulması gerekir, sen öyle değilsen işin zor.

Evlenmek istediği kişi sen değilsin :) o kişi olursa koşa koşa evlenir.

O zaman evlilik düşünmeyen birisiyle takılsın, bence bu adamdan uzak durun, fikrinizi bile bile evlilik düşünmediğini söylemesi ilginç. Bence durumu size kabullendirmeye çalışıyor.

Bu adam 1.5 yıl sizinle teletabiler gibi el ele geziyorsa, nikahsız katiyen sevişmemenize rağmen gitmiyorsa çok fazla bir seçeneği yok demek ki. Ya da çatır çatır aldatılıyorsunuz ruhunuz duymuyor. Sevgi sandığınız yokluktur belki de. Bu arada siz sizinle evlenmek istemiyor diye istemiyorsunuz. Zorunlu bir seçim yani. Şimdi yüzüğü verse gelinlik bakmaya başlarsınız.

Allah affetsin ben neden güldüm buna gözümde saçma saçma sahneler canlandı

Nasıl bir ilişki bu, nereye gidiyor, ne olacak... Bu soruları ikimizde çok soruyoruz ama cevabı yok. Ben ona açık açık sevişmek seninde hakkın ayrılalım diyorum sana çok aşığım başkasıyla yapamam diyor. Bir ara evlenmek istiyordu ama bizim yörenin şartları ağır, her şeyi erkek yapıyor ve altın isteniyor. Bunları duyunca korktu.
Seçeneği olmayacak birisi değil aslında ama aşırı görselci birisi ve ben de bunu söylüyorum diye yanlış anlaşılmak istemem anonim hesapla övünecek değilim ama oldukça alımlı çevremde oldukça beğenilen biriyim ya da onun aradığı kriterleri taşıyorum da diyebiliriz. Aradığu kriterleri taşıyan başka biri ile karşılaşınca tabiki vazgeçecek.
Siz istiyorsunuz ki duygusal hiçbir çaba sarf etmeyim ama egom sonuna kadar tatmin olsun.
Haklısınız galiba fark etmeden hep egomu tatmin etmişim duygusal çaba konusunda vicdan azabı çekiyorum kendimi zorluyorum ama olmuyor. Yakın arkadaşlarıma, dostlarıma, aileme karşı sevgi pıtırcığı gibiyim ama erkek arkadaşlarıma karşı olmuyor.

Başkasına sevgini gösterip erkek arkadaşına aynı olamıyorsan bir sevgi eksikliği rahatsız eden bir şey var diğer durumları es geçerek söylüyorum. Sadece bu konuda seninle benzer durumdayım kafamı kurcalıyor benim de son 2-3 haftadır. Sanırım son belli

Sizden tam emin olamamis bence. O sebeple evlenmek istemiyorum diyor. Erkekler cok sevince o kadin icin yapmayacaklari sey olmuyor.
Siz de evlenmek istemediginiz belirtmissiniz. En azindan bu kisiyle diye anliyorum. Gunun birinde bekarete onem verem bi adamla tanisirim diye yada kendi dini yada hayata bakis konularinizdan dolayi da evlilik öncesi bir cinsel hayat istemediginizi iletmissiniz bence bu da çok normal herkes kendi normlari icerisinde hayatini devam ettirmeli. Bu kisiyle ileride de birkac ayda olmasa bile birkac yilda problem yasarsiniz, vakit kaybetmeyin yolunuza devam edin derim

Sevgilim benle evlenmeden sevişmek istemese ayrılırım.Evlenmeden sevismem dediğim adam benle evlenmese ayrılirim.İstekler farklı.Hem de ilişkinin en önemli konusunda.İsteseniz de istemeseniz de ilişkiniz bitecek

Her rahatına düşkün evlenmeseydi evli çift kalmazdı ülkede.sanki sadece çok erdemli özellikleri olan insanlar evleniyor da.basıyorlar nikahı saldım çayıra mevlam kayıra.bırak evlenmeyi ne rahatına düşkünler çoluk çocuk yapıyor da doğru dürüst bakmadan büyütüyor gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…