• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeterli Olur Mu ??

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhaba kızlarrr , bir şey soracağım kurabiyelerimle ilgili yinee yardımmm :8: :1:

Şimdi ben kalıplarımı aldım ama bir de baktım öyle küçük değiller ve küçük bir deneme yaptım sanki 250 gram hamurdan anca 4- 5 kurabiye çıkar gibime geldii :31:

ben 10- 15 tane falan yapmayı düşünüyorum ve kalp , araba , ev gibi kalıplardan olacak 500 gr kırmızı , 500 gr siyah ve 250 gr başka renklerden var hamurum var yeterli olur mu sizcee :44:

En çok kırmızı ve beyaz renk gidecek yetmez mi acaba , 1 kg luk daha hamur alsam mı zamanım da az kaldı yetiştiremezsem bir dee :26: Bu işleri bilen birisi yok muuu yardım lütfennn :30:

Kalıplarım da bunlar ;

$metal-kalp-kopat-set.webp$araba-sekilli-kurabiye-kalibi.webp$ev-seklinde-kurabiye-kalibi.webp$cocuk-kurabiye-kalibi.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıplarla vermek istediğin mesaj şu mu ?

Seni çok seviyorum..
Bi çocuğumuz olsun..
Bi arabımız, bir de evimiz..

Evli , mutlu , çocuklu falan..:27:

Kalıplarla vermek istediğin mesaj şu mu ?

Seni çok seviyorum..
Bi çocuğumuz olsun..
Bi arabımız, bir de evimiz..

Evli , mutlu , çocuklu falan..:27:

Yesss :27: Tabiki de öylee ama hamurlarım yetmezse mesajım tam algılanamayabilir :30: :51:

bir de o çocuk kalıbından bizi yapıcam ki onu ve beni :23:

Son düzenleyen: Moderatör:

Yesss :27: Tabiki de öylee ama hamurlarım yetmezse mesajım tam algılanamayabilir :30: :51:

bir de o çocuk kalıbından bizi yapıcam ki onu ve beni :23:

Yeter yeter çok yapmana gerek yok ha bunları yapsan mesajı algılar karşıdaki kişi..
Bak ben kalıpları görüp bu mesajı aldıysam senin ki tam haliyle tam anlar.. :27:

Yeter yeter çok yapmana gerek yok ha bunları yapsan mesajı algılar karşıdaki kişi..
Bak ben kalıpları görüp bu mesajı aldıysam senin ki tam haliyle tam anlar.. :27:

işte istediğim adette çıkar inş :31:

anlar tabii güzel bir mesaj olacakkk :23: :1:

Kolay gelsin canım. Diğer renklerin ne bilmiyorum, yani 250 gr. dediğin. Ama onu sadece fon renginin üzerine süslemede kullan bence. Bu durumda 500'er gr. siyah ve kırmızı hamurun var.

4 kırmızı kalp
2 siyah araba- teker bölümüne açık renkten şerit çekersin veya yeterli olacaksa tam teker yaparsın.
2 kırmızı araba-teker bölümünü siyah yaparsın.
4 ev- çatılar kırmızı, evin diğer bölümünü elinde en çok bulunan renklerden ayarlarsın siyah boğabilir dersen siyah yapmazsın. ama üzerine diğer renklerden pencere falan yaparsan siyah da hoş olabilir.
4 tane de bebek- bebeklerden 1 erkek 1 bayan ( sen ve o) yapacaksan. onun kıyafetini siyah yaparsın. Senin ki de rengin kalmazsa siyah olabilir, konsept olarak hoş durur hatta. Boynuna bir kolye yaparsın beyaz veya sarıdan :). 2 tane de bebek ( yani sizin bebeğiniz) yaparsın. Bunda siyah kullanmamak daha hoş olur. Kırmızı kıyafet yapabilirsin.

Kolay gelsin canım. Diğer renklerin ne bilmiyorum, yani 250 gr. dediğin. Ama onu sadece fon renginin üzerine süslemede kullan bence. Bu durumda 500'er gr. siyah ve kırmızı hamurun var.

4 kırmızı kalp
2 siyah araba- teker bölümüne açık renkten şerit çekersin veya yeterli olacaksa tam teker yaparsın.
4 ev- çatılar kırmızı, evin diğer bölümünü elinde en çok bulunan renklerden ayarlarsın siyah boğabilir dersen siyah yapmazsın. ama üzerine diğer renklerden pencere falan yaparsan siyah da hoş olabilir.
4 tane de bebek- bebeklerden 1 erkek 1 bayan ( sen ve o) yapacaksan. onun kıyafetini siyah yaparsın. Senin ki de rengin kalmazsa siyah olabilir, konsept olarak hoş durur hatta. Boynuna bir kolye yaparsın beyaz veya sarıdan :). 2 tane de bebek ( yani sizin bebeğiniz) yaparsın. Bunda siyah kullanmamak daha hoş olur. Kırmızı kıyafet yapabilirsin.

evet canım 500 gr siyah ve kırmızı hamurum var , 250 gram ; sarı , pembe , mor , gri , beyaz , mavi , yeşil hamurlarım var ( ayrıca çoğu rengi boş yere aldığımı düşündüm yaa :30:)

fikirlerin için çok teşekkür ederim :16: evet öyle düşünüyorum yazı kaşesi de aldım zaten yazılarını öyle yapıcam ama gıda kalemi almadım kaş göz saç gibi şeyleri nasıl yapıcam pekii :44:

ben kaplilerden 5-6 en az yapmak istiyordum ama o kadar yeter mi kırmızı ve beyaz hamurum :ssz:

4 kırmızı kalp

bendeki farklı renklerle süslemesi abes olur mu , mesela mavi yeşil ve griyi nerde kullanıcam bilmiyorumm :55:

canım bende yapmak istiyorum bu kurabiyelerden dediğin sitede kalıp ve hamur baktım ama nasıl yapılacak nasıl süslüycem bilmiyorum detaylı bi anlatır mısın nasıl yapılıyo kırmızı yeşil kalpler yapmak istiyorum ben bi yardımcı olur musunuz

Back
X