yeterrrrrr!!!!!!! komsumun soylediklerini kaynanam duymazdan gelmemi istiyor.

nefessinsen

***HERŞEYİM***
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
333
122
34
Kizlar lutfen yardim edin. Konu cok karisik nasil anlatacam bilmiyorum. Ozetle: 5 yillik evliyim iki kizim var. Kaynanam ve kayinbabam amca cocuklari yani akraba evliligi yapmislar. Ailenin cogu da öyle. Oturdugum mahalle adeta aile mahallesi olmus hepsi ic ice. Ben yabanciyim aralarinda. Benden once esime dayisinin kizini vermeye calismislar. Dayi ve hala evli bu arada. Esim kuzenini istememis. Zaten tum sorunlar bu yuzden. Kaynanam beni kabullenemedi, esimin kuzeni mutsuz bir evlilik yapti sorumluyu esim olarak goruyo tum aile. Surekli beddua ediyorlar bize evliligimize mutlulugumuza... ve ben bu ailenin ortasinda oturuyorum. Surekli bana ve babamlara bi surat asmalar tripler gormezden gelmeler... neyse surekli evimin altinda ates yakiyo bu dayinin ailesi. Balik yikayip evimin altina dokuyolar pisliklerini. Ben de cok titizim. Balkonlarim camasirlarim surekli onlar yuzunden kirleniyo. Her ates yaktiklarinda pencerelerimi kapatıp oturuyorum. Gecen hafta bunlar yine ates yakiyorken ben de balkon yikamaya ciktim. Simdi mi balkon yikama zamanin ustumuze su sicrattin zina kizi dedi bana dayi. Ben de cok kizdim bu lafa. Kusura bakma ama bunca zaman tum pisliginizi dumaninizi cekiyrum tek kelime etmedim yine kotu ben oldum dedim. Dayinin kizi gelini esi hep asagidaydi ve bizi dinliyordu guluyorlardi bana. E bunun sonucunda tum aile beni suclu gordu saygisizlik yapmisim zina kizi demesinde birsey yokmus. Onlarla diyologumu kesmeme izin vermiyo kaynanam. Tum olanlardan da kayinbabamin haberi yok. Kayinbabam kanser hastası uzulsun istemiyorum o yuzden anlatamiyorum ona. Ben artik onlarla hicbir sekilde konusmak istemiyorum. Ne yapacam. Sizce zina kizi demesi kabuk edilir sey mi? Babam duysa cok kotu seyler olur. Esim onlarla hicbir diyalogu yok. Esim bana sende konusturma onlari diyo ama kaynanam bu laf yuzunden kusluk olmaz konusturacaksin diyo. Her an gozumun onundeler. Evimi tasima luksum yok malesef. Simdi de saygisiz oldum babam yasinda adama cevap verdigim icin. Dayi ve ailesi inkar ediyo ben uyduruyormusum bana soylediklerini. Yorumlarinizi bekliyorum lutfen.

Son düzenleme:
Valla kimse kusura bakmasın ama onların ağzına bi tükürürüm görürler dünyanın kaç bucak olduğunu. Lafa bak. Densizler ya. Eşin duydu mu bu lafı? O veremiyor mu ağızlarının payını? Hiç bir şey yapamıyorsa seni alsın başka bir eve taşının.

O nasıl bir laf öyle :KK62: ben değilim ama senin zina çocuğu olduğun çok belli deseydin :KK62:
utanmaz adam dicem de adam olsa öyle birşey demez. Görüşmek zorunda değilsin bence herkes haddini bilsin. Şimdi bunu diyen yarın öbür gün neler der! Balkonunuzun altını da kirlettiklerinde çağır çağır belediyeyi gelsin. Şikayet et ismini vermeden bile şikayet edebilirsin. Bu ne terbiyesizlik !

Senin balkonu yikaman tepki tabi cok makul bi davranis degil insanlar orada otururken bunu yapman. Onun yerine normal bi zamanda konusup bakin camasirlarim batiyor cam acamiyorum atesinizi gidin baska yerde yakin lutfen diyebilirdin. Aslinda zina kizi cok agir bi laf ama bence o bunu boyle sinirden soylemistir yani gercek anlamini dusunerek degil. Bu kufurde yoresel farklar cok oluyo o yorede kullanilan bi kufurdur o. Bu insanlarla samimi olma ama iliskiyi sifirlarsan da bela olurlar basina mesafeli bi iliski kur bence esin seni cok korumuyo heralde cunku

Kendileri alışmış ensest ilişkiler kurmayada onlardan olmayanları kabullenemiyorlar işte.....Ben olsam hayatta konuşmam bidaha kv ne deki anne sen kendine denildiğini düşün bakalım bu lafın zina kızı deseler yine bçylemi karşılardın de....

Terbiyesiz gerizekalılar.Koca koca insanların beyinsizliklerine hiç tahammül edemiyorum sen büyüksün el öptürüyosun sen kimsin ya.Ay böyle konularda bence küfür etmek legal olsun bu sitede bak el ayak titredi.Sadece diceğim şu ki eşin pısırıksa işin çok zor.Eşinin de kimseye eyvallahı yoksa et ağızlarına başlarım onların insanlığına şimdi bak aaaaaaayyyyyyyyy tutmayın beni adminler sövecek var :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ne dengesiz insanlar var yeryuzunde eger ev kiraysa bence biran evvel o mahalledem kurtulmaya bakın normalde kavgacı bir yapım yoktur cogu zaman susmayı tercih ederim ama susulacak gibi degil konusulmayi haketmeyen insanlar bence hic muhattap dahi olmayın anlasınlar hatalarını

X