maalesef bitmiyorlar hadi ben çömezim ama doktorumuz söyledi dememe rağmen öyle şey mi olur diye karşılık bile alıyorum. siz doktorları dinlemeyin araştırın diyip doktorculuk oynayanlarda çok maalesef. en çokta buna sinir oluyorum. bebeğimi 3. ay göz muayenesine götürdüm diye 3 aylık bebek göz doktoruna mu gider. hastanelerde mi büyüteceksiniz çocuğu, ben 1 yaşında götürdüm çocuğumu diyen bir akrabamız bile var.... bu cehalet beni çok yoruyor.Ah keşke bir yolu olsa ama üzülerek söylüyorum ki maalesef o insanları susturmanın herhangi bir yolu yok. Evet anlık olarak bozup bir süreliğe sessizliğe gark olmalarını izleyebilirsin. Ama daha sonra yeniden ve güçlenmiş olarak geri döneceklerdir. Bir bitmediler, bitemediler...
Oyun daha yeni başlıyor. Daha tanıdık tanımadık, bildik bilmedik envai çeşit insandan bebek büyütme dersi alacaksınız. Hemen yıpratmayın kendinizi. Doktorunuzu iyi seçin ve kendinizi onun emin ellerine emanet edin. Tabii bunu yaparken annelik hissiyatıyla sizi rahatsız eden her şeyi de sorgulayın. Bebeğinizi en iyi siz bilirsiniz. Gerisi kuru gürültü...maalesef bitmiyorlar hadi ben çömezim ama doktorumuz söyledi dememe rağmen öyle şey mi olur diye karşılık bile alıyorum. siz doktorları dinlemeyin araştırın diyip doktorculuk oynayanlarda çok maalesef. en çokta buna sinir oluyorum. bebeğimi 3. ay göz muayenesine götürdüm diye 3 aylık bebek göz doktoruna mu gider. hastanelerde mi büyüteceksiniz çocuğu, ben 1 yaşında götürdüm çocuğumu diyen bir akrabamız bile var.... bu cehalet beni çok yoruyor.
#hıhıeved diyip geçiyorum ben.Bebeğe böyle mi bakılır? Bu kadar sakınma? çocuğunun psikolojisini bozacaksın? ben bebeğime şöyle baktım,böyle büyüttüm bal gibi oldu?En iyi anne benim çünkü ben bir, bilir kişiyim bla bla bla ..... Bunun gibi daha bir sürü cümle . ''Sananeeee'' ,''Bananneee'', ''sorduk mu arkadaşım? '' diye çığlıklar atasım geliyor bazen. Eminim yeni annelerin yabancı olmadıkları cümlelerdir bunlar. Hoş 4 kere daha anne olsan belki her seferinde yeniden duyuyorsun. Neden insanların böyle olduklarını anlamak güç o yüzden bu işin peşini bırakıyorum. lakin bu süreçten en az zararla kurtulma peşindeyim. Herşeye bilip bilmeden burnunu sokan, sürekli sizin yetersiz olduğunuzu hissettirmeye çalışan insanlara kırıcı olmadan nasıl yaklaşılır. Nasıl cevap verilir ve susturulur? ( iyi niyetle yapılan uyarılar,yardımlar istisna bahsetmiş olduğum tamamen fesatlık barındıranlara karşı olan tutumunuz)
kulağını tıka benim tarzım benim çocuğum benim yöntemlerim benim benim benim kır kardeşim onlar seni kırmıyor mu böyle saçmalıklarla bırak kır size saygı duyuyorum ama ben böyle istiyorumBebeğe böyle mi bakılır? Bu kadar sakınma? çocuğunun psikolojisini bozacaksın? ben bebeğime şöyle baktım,böyle büyüttüm bal gibi oldu?En iyi anne benim çünkü ben bir, bilir kişiyim bla bla bla ..... Bunun gibi daha bir sürü cümle . ''Sananeeee'' ,''Bananneee'', ''sorduk mu arkadaşım? '' diye çığlıklar atasım geliyor bazen. Eminim yeni annelerin yabancı olmadıkları cümlelerdir bunlar. Hoş 4 kere daha anne olsan belki her seferinde yeniden duyuyorsun. Neden insanların böyle olduklarını anlamak güç o yüzden bu işin peşini bırakıyorum. lakin bu süreçten en az zararla kurtulma peşindeyim. Herşeye bilip bilmeden burnunu sokan, sürekli sizin yetersiz olduğunuzu hissettirmeye çalışan insanlara kırıcı olmadan nasıl yaklaşılır. Nasıl cevap verilir ve susturulur? ( iyi niyetle yapılan uyarılar,yardımlar istisna bahsetmiş olduğum tamamen fesatlık barındıranlara karşı olan tutumunuz)
Kendi annemde bazen bu tarz çıkışlar yapıyo. Biz yedirdik size bişey oldu mu gibisinden. Yada sen bu çocuğa bakamıcaksın. Bende diyorum ki bak siz bizi büyüttünüz bende bildiğim gibi kızımı büyütücem karışmayın. Bazen çok üstüme gelirlerse yapmayı becerdiğim gibi bakmayıda bilirim diyorumBebeğe böyle mi bakılır? Bu kadar sakınma? çocuğunun psikolojisini bozacaksın? ben bebeğime şöyle baktım,böyle büyüttüm bal gibi oldu?En iyi anne benim çünkü ben bir, bilir kişiyim bla bla bla ..... Bunun gibi daha bir sürü cümle . ''Sananeeee'' ,''Bananneee'', ''sorduk mu arkadaşım? '' diye çığlıklar atasım geliyor bazen. Eminim yeni annelerin yabancı olmadıkları cümlelerdir bunlar. Hoş 4 kere daha anne olsan belki her seferinde yeniden duyuyorsun. Neden insanların böyle olduklarını anlamak güç o yüzden bu işin peşini bırakıyorum. lakin bu süreçten en az zararla kurtulma peşindeyim. Herşeye bilip bilmeden burnunu sokan, sürekli sizin yetersiz olduğunuzu hissettirmeye çalışan insanlara kırıcı olmadan nasıl yaklaşılır. Nasıl cevap verilir ve susturulur? ( iyi niyetle yapılan uyarılar,yardımlar istisna bahsetmiş olduğum tamamen fesatlık barındıranlara karşı olan tutumunuz)
Allah sabir versin, ben yurtdisinda yasiyorum, neden evlenmiyorsun diyen didinin didisi akraba anneme telefon ediyor bana soylesin/yazsin diyeAtomu bile delersiniz ama elalemi susturamazsiniz mumkun degil.
Cidden bunu yapıyorlar mı ya. Bizim millet çığırından cıktı iyice =(Allah sabir versin, ben yurtdisinda yasiyorum, neden evlenmiyorsun diyen didinin didisi akraba anneme telefon ediyor bana soylesin/yazsin diyeAtomu bile delersiniz ama elalemi susturamazsiniz mumkun degil.
Evli değilim ama bizim millet bekara da bircok sey söylüyor. Ben genelde soguk duruyorum birsey söyleyeceğini varsaydıgım akrabalarıma karsı bile. Hiçbirsey söyleyemiyorlar. Mesafe iyi birsey maalesef bu tarz insanlara karsı...Bebeğe böyle mi bakılır? Bu kadar sakınma? çocuğunun psikolojisini bozacaksın? ben bebeğime şöyle baktım,böyle büyüttüm bal gibi oldu?En iyi anne benim çünkü ben bir, bilir kişiyim bla bla bla ..... Bunun gibi daha bir sürü cümle . ''Sananeeee'' ,''Bananneee'', ''sorduk mu arkadaşım? '' diye çığlıklar atasım geliyor bazen. Eminim yeni annelerin yabancı olmadıkları cümlelerdir bunlar. Hoş 4 kere daha anne olsan belki her seferinde yeniden duyuyorsun. Neden insanların böyle olduklarını anlamak güç o yüzden bu işin peşini bırakıyorum. lakin bu süreçten en az zararla kurtulma peşindeyim. Herşeye bilip bilmeden burnunu sokan, sürekli sizin yetersiz olduğunuzu hissettirmeye çalışan insanlara kırıcı olmadan nasıl yaklaşılır. Nasıl cevap verilir ve susturulur? ( iyi niyetle yapılan uyarılar,yardımlar istisna bahsetmiş olduğum tamamen fesatlık barındıranlara karşı olan tutumunuz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?