• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetim maaşı

golgemm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Merhabalar,
Ben sigortalıyım eşimden ayrıldım babam emekli sandığından emekli vefat etti onun maaşından yararlanabilirmiyim bilgisi olan varmı

Biz yararlanıyoruz ama şimdi kardeşime sordum çalışmıyosa yararlanır diyor daha iyi bilen biri söylese iyi olur

evet gönderebilirsin sadece bulunduğun il ve sgk yazsan bile gider yerini bulur :) örneğin sgk bursa emeklilik de içine derdini anlatan bir yazı yaz cevabını takip et

Sigorta kolları farklı olduğundan alırsınız diye biliyorum..alabildiniz mi acaba
Merhaba geriye dönük maaşım toplu yattı fakat aylıkta sıkıntı var e devlette bloke var olarak gözüküyor ama maaşım aktif gözüküyor bunun için tekrar bir dilekçe yazdım sonuç bekliyorum
Hiç anlamadım 🤷‍♀️

Merhabalar,
Ben sigortalıyım eşimden ayrıldım babam emekli sandığından emekli vefat etti onun maaşından yararlanabilirmiyim bilgisi olan varmı
Esinizden resmi olarak bosandiysaniz evet shl ya basvuru halinde alabilirsiniz.babanizin emekli maasi size olum aylığı olarak yatirilacaktir

Merhaba geriye dönük maaşım toplu yattı fakat aylıkta sıkıntı var e devlette bloke var olarak gözüküyor ama maaşım aktif gözüküyor bunun için tekrar bir dilekçe yazdım sonuç bekliyorum
Hiç anlamadım 🤷‍♀️
Buna da şükür allahtan almışsınız..

Back
X