Yetişemiyorum hiç!!!

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.928
148.464
798
Az önce yine çooooooooook beğendigim bir bluzu kaçirdim!!!
Yetişemiyorum arkadaş, yetisemiyorum. Aşırı begendigim birşeyi alamiyorum cidden geriyor beni. Kafayi yemişler gibi her Allahin günü magaza sitelerini mi dolaşmam gerekiyor sabahin köründe???
Bir indirim olur birsey alamam tükenir, birseyi asiri begenirim tükenir...
İndirim kovalamiyorum zaten umurumda degil istedigim urunu alabilsem yeter.

Bu işin sırrı ne arkadaslar magazalar size mesaj mi atiyor yeni ürünümüz geldi koşuuuun diye???
Nasil haberdar olacagim her yeni üründen yoksa herkes her Allahin gunu kiyafet mi bakiyor?

Bu arada elbette kiyafet alabiliyorum herseyde tükenmiyor ama suan o bluzu asiri begenmistim baya olayi abartma psikolojisine girmiş olabilirim moralim cok bozuldu ama üstteki sorum ciddi???

Eğer bir markadan bahsediyorsak, kayıtlı numaranız varsa mesaj atıyorlar indirim, yeni ürünler, stoklar güncellendi ya da sadece online da diye.
Hatta öyle arkadaşlarım var ki, mağaza sahipleri ile arayı iyi tutarak, bir iki gün önce bilgilendirme alıyorlar ve istedikleri ürünleri indirim öncesi ayırtıyorlar.

Markadan bahsediyoruz ve alisveris yaptigim biyer daha once ama numara istemediler benden hiç, genelde de ben odemiyorum zaten farkli subelerde istedilerse bile esim vermemistir.

Markadan bahsediyoruz ve alisveris yaptigim biyer daha once ama numara istemediler benden hiç, genelde de ben odemiyorum zaten farkli subelerde istedilerse bile esim vermemistir.
Anladım.
Sık alışveriş yaptığınız yerlere üyelik sorun mutlaka, ayrıcalıkları mutlaka oluyor.
En azından mağazada nazınız geçiyor, ülkenin öbür ucundan ya da 10 km ötedeki diğer şubeden farketmez, istediğiniz ürün getirtiliyor 2 güne falan.

Uyeligim olmayan bir marka bile yurtdisindan cantayi getirtmisti bir defa, magazalrda yoktu. Yarin gidecegim o bluzu soracagim belki bir sansim olur bu zamana kadar çok sallamiyordum bu alisveris işlerini begendigim varsa al yoksa cik modundaydim.

Tesekkur ederim

Ben surekli kontrol ediyorum valla bildirime guvenmiyorum bazen gelmiyor bazen geliyor gozden kaciyor
Alirsam aliyorum alamazsam benim kismetim degilmis diyip oturuyorum
Cok istedigim bi seyse ve surekli stok sorunu yasaniyorsa ikinci el uygulamalarina bakiyorum
Mutlaka temizi denk geliyor bazen etiketlisi bile denk geliyor

Stok gelınce haber ver butonu var o zaman alabılırsın bence kolayca
Bende kotonda bır bluz begendım pudra pembe yılan desenı vardı sanırım ayy asık oldum bluza fakat gebeyım dıye alamıyorum. Kabınden cıkınca eşim sımdı alsak gıymen ıcın 1haftan var alalım bari 1hafta hevesini al ahahahaaha diye kişnediği için almadım adam haklı yemin ederim ilk iki aydan dana gibi oldum

App indirip üyelik aldim stok şeyi yok nerden haberim olcaksa bilmiyorum o bluzu favorilere ekledim. Mail haberini isaretledim bakalim.

2. Elden hoslanmiyorum

hayatta netten siparis vermiyorum. 1-2 defa yaptim pisman oldum. ya bedeni olmaz ya istedigim gibi cikmaz...alisveris dedigin dokunarak yapilir..kumasin dokusu rengi kokusu bile olur, alisveris boyle yapilir :) ben zaten dukkanda giyip giyip cikarcam, o ne oyle tikla sepete koy postayla gelsin :)) amannnn hic zevkli degil :))

bu yuzden carsi pazar dolasip almak gibisi yok bence..ohhh nasil desarj oluyorum biliyor musun? hele birde uzun zamandir gitmedigim buyuk bir yerse..hahah cocukklari babalarina atiyorum ve doldur sepetiiii

markaların uyelıgı ve bılgılendırmesı oluyor telım kayıtlı begendıgım bırsey oldugunda telefonuma ve maılıme bılgı gelıyor
onun harıcınde bır durum daha var ozel musterılerıne ayırdıkları depoda urunler oluyor sık alısverıs yaptıgınız bır magazada sıze yok demek ıstemezler :) sızın ıcın ozel sordurma getırtme ıslemlerı yaparlar mesela perspective fabrika ve ipekyoldan cok alısverıs yaparım baskasına bedenı kalmadı dedıklerı elbıseyı benım ıcın cıkarttılar . bır trenchkot vardı ornegın onu cok almak ıstıyordum ama bedenı tukendı gorunuyordu genel merkezını aradım stokları tukendı gorunuyor urunun bedenı yok uzun suredır almak ıstıyordum dedım ev adresıme gonderdıler sız dıger bedenlerden bırını secıp getırtın bız sıze ozel ıstedıgınız bedenı gonderıcez dedıler oyle ekstra ayrıcalıkları da oluyor ama bu dedıgım gıbı uzun surelı ve sık alısverıs yapıyorsanız mumkun

bende tam aksıne cıkıp vakıt oldurmekten nefret ederım hıc hoslanmam alısverısten netden yapa yapa ınsan ogrenıyor daha bakınca kalıbından kumasından ne oldugunu goruyorsunuz bır sure sonra, piri oldum 10 senedır netden getırtıyorum herseyımı coraptan kabana herseyı ayakkabı botları bıle
hatta magazada deneyın netde arastırın bazen netde aynı urun yarı fıyatına olabılıyor

Ben mesela magazada denedigim bildigim seyi alirim internetten
İlla ki bi indirim kodu bi sey denk geliyo daha ucuza geliyo

onu biliyorum indirimli denk geliyor filan..bilmiyorum ya..bana o vakit harcamak gelmiyorki..erkekler nasil ps oynar desarj olur, bu da benim desarj olma yontemlerimden biri :)) ahh gencken az param gitmedi bu cula caputa gerci hala oyleyim..birde yani mesela ben tek kaban giymem..bir kac tane vardir mesela. kirmizi bej krem siyah vs..bu yuzden hic eskimiyorlar nerdeyse..farkli farkli giydigim icin..dokunarak almanin zevki yok bence : ( en fazla telefon mutfak esyasi filan almisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…