Eğer bir markadan bahsediyorsak, kayıtlı numaranız varsa mesaj atıyorlar indirim, yeni ürünler, stoklar güncellendi ya da sadece online da diye.
Hatta öyle arkadaşlarım var ki, mağaza sahipleri ile arayı iyi tutarak, bir iki gün önce bilgilendirme alıyorlar ve istedikleri ürünleri indirim öncesi ayırtıyorlar.
butun magazalarin applerini indiriyorum. favoriye eklediklerimin bedeni gelince veya yeni urun yuklenince vs bildirim geliyor. telefonda cok fazla bildirim yigiliyor bazen ama hic kacirmam bu sekilde
Anladım.Markadan bahsediyoruz ve alisveris yaptigim biyer daha once ama numara istemediler benden hiç, genelde de ben odemiyorum zaten farkli subelerde istedilerse bile esim vermemistir.
Anladım.
Sık alışveriş yaptığınız yerlere üyelik sorun mutlaka, ayrıcalıkları mutlaka oluyor.
En azından mağazada nazınız geçiyor, ülkenin öbür ucundan ya da 10 km ötedeki diğer şubeden farketmez, istediğiniz ürün getirtiliyor 2 güne falan.
Ben surekli kontrol ediyorum valla bildirime guvenmiyorum bazen gelmiyor bazen geliyor gozden kaciyor
Alirsam aliyorum alamazsam benim kismetim degilmis diyip oturuyorum
Cok istedigim bi seyse ve surekli stok sorunu yasaniyorsa ikinci el uygulamalarina bakiyorum
Mutlaka temizi denk geliyor bazen etiketlisi bile denk geliyor
Stok gelınce haber ver butonu var o zaman alabılırsın bence kolayca
Bende kotonda bır bluz begendım pudra pembe yılan desenı vardı sanırım ayy asık oldum bluza fakat gebeyım dıye alamıyorum. Kabınden cıkınca eşim sımdı alsak gıymen ıcın 1haftan var alalım bari 1hafta hevesini al ahahahaaha diye kişnediği için almadımadam haklı yemin ederim ilk iki aydan dana gibi oldum
bende tam aksıne cıkıp vakıt oldurmekten nefret ederımhayatta netten siparis vermiyorum. 1-2 defa yaptim pisman oldum. ya bedeni olmaz ya istedigim gibi cikmaz...alisveris dedigin dokunarak yapilir..kumasin dokusu rengi kokusu bile olur, alisveris boyle yapilir :) ben zaten dukkanda giyip giyip cikarcam, o ne oyle tikla sepete koy postayla gelsin :)) amannnn hic zevkli degil :))
bu yuzden carsi pazar dolasip almak gibisi yok bence..ohhh nasil desarj oluyorum biliyor musun? hele birde uzun zamandir gitmedigim buyuk bir yerse..hahah cocukklari babalarina atiyorum ve doldur sepetiiii
Ben mesela magazada denedigim bildigim seyi alirim internettenhayatta netten siparis vermiyorum. 1-2 defa yaptim pisman oldum. ya bedeni olmaz ya istedigim gibi cikmaz...alisveris dedigin dokunarak yapilir..kumasin dokusu rengi kokusu bile olur, alisveris boyle yapilir :) ben zaten dukkanda giyip giyip cikarcam, o ne oyle tikla sepete koy postayla gelsin :)) amannnn hic zevkli degil :))
bu yuzden carsi pazar dolasip almak gibisi yok bence..ohhh nasil desarj oluyorum biliyor musun? hele birde uzun zamandir gitmedigim buyuk bir yerse..hahah cocukklari babalarina atiyorum ve doldur sepetiiii
onu biliyorum indirimli denk geliyor filan..bilmiyorum ya..bana o vakit harcamak gelmiyorki..erkekler nasil ps oynar desarj olur, bu da benim desarj olma yontemlerimden biri :)) ahh gencken az param gitmedi bu cula caputabende tam aksıne cıkıp vakıt oldurmekten nefret ederımhıc hoslanmam alısverısten netden yapa yapa ınsan ogrenıyor daha bakınca kalıbından kumasından ne oldugunu goruyorsunuz bır sure sonra, piri oldum 10 senedır netden getırtıyorum herseyımı coraptan kabana herseyı ayakkabı botları bıle
hatta magazada deneyın netde arastırın bazen netde aynı urun yarı fıyatına olabılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?