• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetişin kızlar konu tabiki kocamm merhametsizzz

Darp raporu al.
Garantin olsun.
Yine alttan alacaksan al.
Ama git raporunu al

8 aylık hamleyi.Eşim aradığı zaman tel meşgul olduğunda bana illa ki laf sokar . İş'in gücün telefonla konuşmak başka bieşy yaptığın yok . Her seferinde aynı şeyi yapar ki ben onun aradığımı gördüğümde asla bekletme Tel'de hemen döner'm ve 24 saat telefonla konuşmam annem ya da ablam ile konuşurum. Bu yüzden her telle konuştuğumuz zaman inşallah aramaz diye dua ederim çünkü huzursuzluk çıkıyor . iki gün önce ablam il dışından geldi ben de aradım konuşmak için saniyesinde aradı ben de hemen ablamın kapatıp ona döndüm. Hemen başka bi işin yok zaten iyi telefonla konuş dedi. Ben de sen beni ne zaman aradım ki meşgul oldu(buraya kadar dinledi bundan sonrası dinlemeden yargıladı) en son 1 ay önce meşgulken denk gelmişti diyecektim sadece ilk cümle üzerinden beni yargıları sen bana yalancı dedin hiç mi meşgul olmadı senin telefonun dedim bi dinle cümlesi bitirmedim sana yalancı da demedim ..inkar etme dedi. Çok kötü oldum tartışmaya başladık .bu arada doğumuna 20 gün kaldı. telefonu suratına kapatmak en sinir olduğu şeydir bana laf saydı telefonda bağırarak ben de sinirlendim teli kapattım . Eve geldi kapıyı açar açmaz elinin tersiyle vurdu burnundan kan gelmeye başladı ben de bağırmaya başladım tokat artı yere düştüm. Telefonu bir daha benim suratıma kapatma demedim mi dedi..ağladım bağırdım çağırdım sen yaptın beni bu noktaya getirdin dedi git ablanın yanında kal 2 gün dedi ben de çıktım geldim. Gelip olacakmış. Evde bana sürat yapıp çektirecek aklı sıra O kadar kötüyüm ki hem doğumun yaklaştı hem bu yaşadıklarım akıl verin çok kötüyüm. Ve şuan hala o bana tavırlı o noktaya getirdiğim için beni suçluyor inanabiliyor musunuz. Ağlamaktan gözlerim şişti . Sizinle konuşup rahatlamak istedim
Git-me Ablan nerdeyse orda kal ve doğumunu orda yap.
Hatasını anlamadan,pişman olmadan Dön-me

bir defa kesinlikle geri dönme...
seni psikolojik olarak çok ezmiş, hatanın sende olduğu filan yok, böyle saçmalık duymadım, onun kabak gibi öküzün teki olduğu ortada.. Sakın geri adım atma, özür filan dileme aslaaa!!!
darp raporu ve uzaklaştırma al.. bebeği de göremesin... kendi pisliğinde boğulsun...

Neden cocuk yaptiniz...Merhametsiz bu degil ki .Yetissek de seni bu adamin elinden... Kendinize bunu yapmayin.

Yatacak yeri yok böylelerinin...

Elleri kırılsın.
Ablanızda kalın, ben sizin yerinizde olsam ordan dönmem, ayrılmaya niyetiniz yoksa da Doğuma kadar kalın, göremesin bi müddet çocuğu.
Gerçi ben böyle bi adamın çocuğu önemseyeceğini sanmıyorum, önemsese dizi bu hale getirmez.

Böyleleri de adamım diye ortalıkta dolaşıyor işte. O el bi kere kalkarsa,bi daha inmez. Taviz verme, kendini pasif duruma düşürme, gururlu ol, güçlü olduğunu göster. Karşısında pısar kalırsan, hem dayak yiyen hem özür dileyen taraf sen olursun. O da bundan psikopatca bi şekilde zevk alır.. Yapma...

Allah kahretsin böylelerini...

Ulan karın hamile, senin çocuğunu taşıyor it herif ağız burun dökecek kadar vurup neyin sinirini atıyorsun?

Merhametsiz falan değil bu adam tam bir hayvan kusura bakma...

Afedersin ama bu hödük herife daha ne kadar katlanacaksın. Dönme sakın. Doğuma az kalmış zaten orada doğumunu yaparsın. Çocuğunun yüzünü görmeyi bile hak etmiyor.

boşanmayacağına göre en azından darp raporu al da sakla lazım olur.
bundan sonra da kocana cevap yetiştirme, haklısın beyim, emrin olur paşam de, iyi geçinmeye bak dayak yememek için.

Niye kirmizi cizgilerin yok? Hamilesin. Dayak yemissin. Azar isitmissin. Evden kovulmussun. Haksizligini hala kabul etmeyen bir adam var. Nedir yani sana "tamam buraya kadar" dedirtecek olay? Bu bile sana bitti dedirtmemis. Hala soruyorsun, rahatlamak istiyorsun. Ben sana huzurlu bir sey soyleyeyim. Kopek gibi surundurmek. Ama oyle boyle degil. Hem senden hem cocugundan mahrum birakarak. Karnindaki cocugu dusunmeden tokat atan bir adam bi zahmet cocugundan da mahrum kalsin. Yalvarana kadar butun ailene, onun ailesine rezil edene kadar surundurmek. Git annene. Ne bi telefonu ac, ne de geldiginde konus.

Elleri kırılsın.iki canlısın.Bunun devamı gelir.gitme.akli başına gelsin.kendi gelip özürdileyip alsın.

Ah xanım bende konu açtım eşimle çok şiddetli kavga ettim o ilk bana vurdu sonra ben giriştim ona Allah ne verdiyse.. yaraladım onu o iki vurdu ben on . Ara ara aklıma gelır gene vurmak isterim bazen vururum . Ben bunu sindiremezken o adamın yaptığı unutulmaz . Meslegın varsa çık git ailen bısey demıyorsa. Meslek olsa aileyi kimse takmaz da . Aileye muhtaç olunca mecbur onlara da bakıyor insan . Seni anlıyorum çok kötü bi durum ne olursa olsun bi erkek bunu yapmamalı . Ki sizin ki çok basitmiş gerçekten . Ben konuşurken eşim arasa açmam çok Nadire'n acarım . Bu erkekleri asla şımartmıcan. Ne diyim çocuklarına odaklan ve ona haddini bildir yada büyüklerden biri konuşsun doktora gitsin iyikeşmezse boşan . Gerçekten ilk kez olduysa

8 aylık hamleyi.Eşim aradığı zaman tel meşgul olduğunda bana illa ki laf sokar . İş'in gücün telefonla konuşmak başka bieşy yaptığın yok . Her seferinde aynı şeyi yapar ki ben onun aradığımı gördüğümde asla bekletme Tel'de hemen döner'm ve 24 saat telefonla konuşmam annem ya da ablam ile konuşurum. Bu yüzden her telle konuştuğumuz zaman inşallah aramaz diye dua ederim çünkü huzursuzluk çıkıyor . iki gün önce ablam il dışından geldi ben de aradım konuşmak için saniyesinde aradı ben de hemen ablamın kapatıp ona döndüm. Hemen başka bi işin yok zaten iyi telefonla konuş dedi. Ben de sen beni ne zaman aradım ki meşgul oldu(buraya kadar dinledi bundan sonrası dinlemeden yargıladı) en son 1 ay önce meşgulken denk gelmişti diyecektim sadece ilk cümle üzerinden beni yargıları sen bana yalancı dedin hiç mi meşgul olmadı senin telefonun dedim bi dinle cümlesi bitirmedim sana yalancı da demedim ..inkar etme dedi. Çok kötü oldum tartışmaya başladık .bu arada doğumuna 20 gün kaldı. telefonu suratına kapatmak en sinir olduğu şeydir bana laf saydı telefonda bağırarak ben de sinirlendim teli kapattım . Eve geldi kapıyı açar açmaz elinin tersiyle vurdu burnundan kan gelmeye başladı ben de bağırmaya başladım tokat artı yere düştüm. Telefonu bir daha benim suratıma kapatma demedim mi dedi..ağladım bağırdım çağırdım sen yaptın beni bu noktaya getirdin dedi git ablanın yanında kal 2 gün dedi ben de çıktım geldim. Gelip olacakmış. Evde bana sürat yapıp çektirecek aklı sıra O kadar kötüyüm ki hem doğumun yaklaştı hem bu yaşadıklarım akıl verin çok kötüyüm. Ve şuan hala o bana tavırlı o noktaya getirdiğim için beni suçluyor inanabiliyor musunuz. Ağlamaktan gözlerim şişti . Sizinle konuşup rahatlamak istedim
Neyyyyy!!!!!!!

Back
X