• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetişin kızlar konu tabiki kocamm merhametsizzz

Böyle kadınlara kızıyorum .
Kusura bakmayın ama böyle bir erkek için gözyaşı bile dokulmez .
Boşanın desem ki kocan 5 kez üst üste boşamalık bir erkek neyse dönme hemen.
Böyle de devam ederse bir gün böyle sudan sebeplerden ölür kalırsın kapıda

Yazdım yazdım sildim.

Merhametsiz falan değil, ruh hastası. Ruhen hasta, sadistik eğilimleri olan bir adam. Kendinizi ve çocuğunuzu biraz olsun seviyor ve düşünüyorsanız böyle bir adamla aynı çatı altında yaşamayın, tek önerim bu olur size. Yazdıklarınıza bakacak olursam pek umudum yok ama umarım gücünüzü toplayabilir ve bu adamdan uzakta yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize.

Canım ya Allah yardımcın olsun eşinin psikolojik problemleri var gecmisinizle alakalı şeyler mi oldu acaba güvensizlik başka biri falan yoksa böyle telefonda meşgul oldu diye kapı açılır açılmaz tokat atmak ne demek ya atlatamadigi şeyler var yada eşiniz hayvanın teki çok özür dileyerek söylüyorum ama

8 aylık hamleyi.Eşim aradığı zaman tel meşgul olduğunda bana illa ki laf sokar . İş'in gücün telefonla konuşmak başka bieşy yaptığın yok . Her seferinde aynı şeyi yapar ki ben onun aradığımı gördüğümde asla bekletme Tel'de hemen döner'm ve 24 saat telefonla konuşmam annem ya da ablam ile konuşurum. Bu yüzden her telle konuştuğumuz zaman inşallah aramaz diye dua ederim çünkü huzursuzluk çıkıyor . iki gün önce ablam il dışından geldi ben de aradım konuşmak için saniyesinde aradı ben de hemen ablamın kapatıp ona döndüm. Hemen başka bi işin yok zaten iyi telefonla konuş dedi. Ben de sen beni ne zaman aradım ki meşgul oldu(buraya kadar dinledi bundan sonrası dinlemeden yargıladı) en son 1 ay önce meşgulken denk gelmişti diyecektim sadece ilk cümle üzerinden beni yargıları sen bana yalancı dedin hiç mi meşgul olmadı senin telefonun dedim bi dinle cümlesi bitirmedim sana yalancı da demedim ..inkar etme dedi. Çok kötü oldum tartışmaya başladık .bu arada doğumuna 20 gün kaldı. telefonu suratına kapatmak en sinir olduğu şeydir bana laf saydı telefonda bağırarak ben de sinirlendim teli kapattım . Eve geldi kapıyı açar açmaz elinin tersiyle vurdu burnundan kan gelmeye başladı ben de bağırmaya başladım tokat artı yere düştüm. Telefonu bir daha benim suratıma kapatma demedim mi dedi..ağladım bağırdım çağırdım sen yaptın beni bu noktaya getirdin dedi git ablanın yanında kal 2 gün dedi ben de çıktım geldim. Gelip olacakmış. Evde bana sürat yapıp çektirecek aklı sıra O kadar kötüyüm ki hem doğumun yaklaştı hem bu yaşadıklarım akıl verin çok kötüyüm. Ve şuan hala o bana tavırlı o noktaya getirdiğim için beni suçluyor inanabiliyor musunuz. Ağlamaktan gözlerim şişti . Sizinle konuşup rahatlamak istedim
Kocanıza küfür etsem ?? İ

Doğumuma günler kala şikayet boşanma gibi işlerle uğraşmak kızlar hem bedenim hem zihnim kaldırmıyor

Vicdansiz insanlardan korkarim, yastiga basini koydugunda vicdan muhasebesi yapmayan futursuzca yasayan insanlardan...vicdansiz bi adam kadina siddet gosterebilir tecavuz edebilir bi hayvani gizunu kirpmadan öldürebilir bir cocugu taciz edebilir cunku vicdani muhakeme yapip tasalanacak bir ruhu yoktur icinde insanlik yoktur.umarim o eve bir daha donemzssiniz suan sadece siz siddet gordunuz ama belki de yarin yavrunuz da sizinle o siddeti yasayacak sahit olacak.Gurur felan demiyorum caniniz ve caninizin cani icin gitmeyin.Kötü cok kötü.

Doğumuma günler kala şikayet boşanma gibi işlerle uğraşmak kızlar hem bedenim hem zihnim kaldırmıyor
Canım şimdilik dönme dedik ya
Burnundan getirir sana el kaldırdığını pişman et dedik ya...
Gitmek için acele etme şimdilik ne seni ne bebeğini haketmiyor.
Biraz ablan da kal

Ablan da kal. Donersen daha beterini yapar nasilsa dovuyorum geri geliyor diye.
Dogumumda haber vermezdim ben olsam.
Sen birsey yapma. O cabalasin.

Önceki konularınıza da baktım. Sürekli kocanız ve tartışmalarınızla ilgili konu açmışsınız. Daha öncede başka bir tartışmada kolunuza vurduğunu yazmışsınız. Eşiniz bence adam bile değil kusura bakmayın aslında dahs bir sürü şey yazmak istersim ama hamilesiniz size kıyamıyorum. Böyle bir adama koca demek ve 2 çocuk yapmak. Bu kadar pasif olmayın lütfen ezdirmeyin kendinizi dicem ama bu kaçıncı siz yine döner yine dayak yersiniz.

ben sizi anlıyorum bende neredeyse 7 aylık hamileyim .. Ama gitmeyin eve biraz haddini bilsin acımayın acınacak duruma düşersiniz.. Benim annem abime demişti o artik senin sadece karin değil iki çocuğunun annesi ... Ona saygı duy demişti .. Çocuğu görmesin de catlasın biraz saygı duysub

Canim. Git darp raporunu al. Ugrasilmiya deymeyecek bir sey degil ki cani icin ugrasmayacak da insan ne icin ugrascak. Bak hamileyken dovmus bir de onun canina da kastetmis. Hadi bu sefer bir sey olmadi bi daha olmayacagi ne malum. Git raporu al yine bosanma istersen. En azindan kocan doverim gelir soverim gelir demesin. Canina tak ederse senin de bos bos oturmayagini bilsin.

Bu adam manyak normal degil
Annende kal biraz akillanir belki
Birde bu ne ofke ki yolda bile gecmemis manyak ya keske cocuk yapmasaymissin da hayirli dogumlar

Maddi anlamda kocaya bağımlı olunca bazıları böyle kendine hak goruyor karisini eziyor. Karısını muhtaç bırakanlar bile var maalesef. Baştan alistirmissiniz. Çok yüz vermissiniz. Çocuk gibi azarlamaya, kaldı ki tokat atmaya asla hakkı yok. Nereden buluyor bu hakkı kendinde. Gitmeyin evinize kendi sürünsün biraz.

Suçun ne o aradığında başkasıyla telefonla konuşmak ve sana hakaret edince teli suratına kapatmak.. peki yavrucağının suçu ne?? Sana acımadı evladına nasıl acımaz?? O kdr üzüldüm ki gece gece. . Bide seni suçluyor.. sen bana yaptırdın diye.. gerçekten pskilojisi bozuk, hasta biri.. Allah yardım etsin cnm. . Ne yapmayı düşünüyorsun peki?

oncelikle bir avukat olarak darp raporunu almani tavsiye ederim sana bunlari yapan cocuga neler yapmaz bir dusun bir sure ailende kal dogum sonrasi da kendine iş bul mutlaka bir kadin asla eşine muhtaç olmamali

Ben olsam rapor alirim. Hadi bir daha tirnaginin ucunu surebiliyor mu sana gorurdu gununu. Madem ablanizdasiniz, geri donmeyin. Ararsa da korkutun ,darp raporu aldim burnundan getiricem deyin. Bari biraz geri durur embesil

Boşanmayacaksanız neden buraya konu açıyorsunuz nesine yetiselim bu durumun?Karnınız burnunuzda dövülmeyi itilip kakılmayı kaldırıyo bünyeniz de boşanmayı kaldırmıyor.

Valla hiç üzülmüyorum sizin gibilere ama o habire dogurdugunuz çocuklara üzülüyorum.Kocanız da bencil siz de bencilsiniz olan o çocuklara oluyor .Allah onların yüzünü güldürsün

Back
X