• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetişme Tarzlarımızın Farklı Olduğunu Anlasaydım Bu Evlilik Olmazdı Diyen Koca

Böyle nereye kadar diye bir düşündüm de... Gerçekten ruhum daraldı... Bebeğiniz ve sizin için çok üzüldüm. Bebeğinizin böyle bir ortamda büyümesini istemem şahsen. Bence oturun bir düşünün, bu insanlar değişmeyecek ve siz onların yanında olduğunuz sürece ya onların istediği gibi bir insana dönüşeceksiniz ya da şavaşarak böyle böyle kendinizi yiyip bitireceksiniz. Çok zor bir durum. Hani elle tutulur bir yanı olsa, gerçekten değişecek olsalar, ya da sizin kuruntunuz falan olsa tüm bunlar, ortada ciddi bir mesele olmasa, asla boşanın demem, bu en son çare olarak düşünülmeli. Ama bu insanların değişeceğini hiç sanmam.:KK43:

Allah yardımcınız olsun gerçekten...
Değişmeyecekleri gibi bir de beni değiştirmeye çalışıyorlar.

Çünkü işlerine gelmiyor ne yazık ki... Bu kadar şey yaşamışsınız, yazdıklarınızda hiç kin, nefret, öfkeye rastlamadım. Gerçekten sizin gibi biriyle anlaşamayan insan daha kiminle anlaşabilir acaba...

Bende eşime derim bazen ailenin yapısını bilseydim seninle yine evlenirdim ama kendimi parcalamazdim diye.

Bence siz onun le evlendiğine pişman olan taraf olmalısınız.gorusleriniz evlenince değişmedi ya siz aynı sizsiniz..birazda aşağılık kompleksi sanki aşamıyor tersi gibi davraniyor

Kadınlar şu yıkılmayı, ölmeyi bitmeyi bırakıp cevap versinler, başlarını dik tutsunlar.

Bakın, siz dicektiniz ki : Ben , seni cahil olduğunu bile bile kabul etmişken sen kim benimle evlenmemek kim...evli kalmak istemiyorsan kimse seni kolundan zorla tutmuyor , işte kapı. Duracaksan edebinle dur istemiyorsan da eyvallah. Hata bende seni adama saydım.

Bu kadar.

Cahil, ezik tipleri kocam kocam diye başınıza çıkarıyorsunuz sonra da tepenize çıkıp inmiyorlar. Biraz kişiliğinizi , onurunuzu korumayı öğrenin yahu. Sevgi, aşk da bir yere kadar biri bana hakaret etse 100 yıllık kocam olsa gözünün yaşına bakmam haddini bildiririm. Siz kıyamıyorsunuz ama adam sizi aşağılamakta hiçbir sakınca görmüyor. Tez elden haddini bildirin.

Ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9::KK9:

Sizin gibi yetişmiş başka bir kadın olsaydı şayet bu evliliği yapmazdı bile. Eşinizin sizin onu gerçekten sevdiğini anlamıyor olması mümkün değil. Tabi insanlar farklı koşullarda yetişiyor ama evlilik gibi bir durumda bunlar önemli oluyor maalesef. Arada uçurumlar olduğunda bir yerde patlak veriyor.

Lütfen siz değişmeyin. Eşiniz sizi tanıyordu evlenirken, nasıl bir insan olduğunuzu, eğip bükemeyeceğini biliyordu. "Amaan nasılsa değiştiririm" mantığıyla yapılan evlilikler mutsuzlukla sonuçlanıyor genelde.

Çok kırıcı bir şey söylemiş ama tek bir cümleyle evlilik yıkılmaz tabi. Konuşun, ne kadar kırıcı olduğunu anlatın.Anlamazsa ve hala evlilikten ötürü çok pişmansa da kimse zorla tutmuyor eşinizi bu evlilikte.

Çünkü işlerine gelmiyor ne yazık ki... Bu kadar şey yaşamışsınız, yazdıklarınızda hiç kin, nefret, öfkeye rastlamadım. Gerçekten sizin gibi biriyle anlaşamayan insan daha kiminle anlaşabilir acaba...
Beni duygulandırdınız inanın sevgim adına ve evliliğim için her cabayı gösterdim gösteriyorum ama hala sorunlar deryasında yüzüyorum üstelik saçma sapan konulardan ötürü

Sizin gibi yetişmiş başka bir kadın olsaydı şayet bu evliliği yapmazdı bile. Eşinizin sizin onu gerçekten sevdiğini anlamıyor olması mümkün değil. Tabi insanlar farklı koşullarda yetişiyor ama evlilik gibi bir durumda bunlar önemli oluyor maalesef. Arada uçurumlar olduğunda bir yerde patlak veriyor.

Lütfen siz değişmeyin. Eşiniz sizi tanıyordu evlenirken, nasıl bir insan olduğunuzu, eğip bükemeyeceğini biliyordu. "Amaan nasılsa değiştiririm" mantığıyla yapılan evlilikler mutsuzlukla sonuçlanıyor genelde.

Çok kırıcı bir şey söylemiş ama tek bir cümleyle evlilik yıkılmaz tabi. Konuşun, ne kadar kırıcı olduğunu anlatın.Anlamazsa ve hala evlilikten ötürü çok pişmansa da kimse zorla tutmuyor eşinizi bu evlilikte.
Evet zaten sevgi evliliği yaptım diye belirttim.Eşimi sevdim seviyorum ama benim sevgim yetmiyor sanırım sorunları çözmeye

bu adamın nesini seviyorsunuz pardon ama?
tam bir göbeğini kaşıyan adam tipi belirdi gözümün önünde,
evlerden ırak :olamaz:
Eşim aslında duygusal yanı olan bir adam ama onu da bastırıyor ve ailesinin etkisinde çok kalıyor yoksa özünde iyi biri.

Tek bir cümle evliliği yıkmamalı evet, ama burda önceside var ne yazık ki... Kv kp bitmeyen sıkıntıları, eşinin onlara toz kondurmaması vs... Kendilerine benzetmeye calısıyorlar işte cahiller :sopa:

Eşim aslında duygusal yanı olan bir adam ama onu da bastırıyor ve ailesinin etkisinde çok kalıyor yoksa özünde iyi biri.
Benim eşimden pay biçiyorum, çok duygusal merhametli bir insandır, kendimi geçtim hiç kimseye kötü, kırıcı davranamaz. Yani duygusal bir insan hele ki sevdiğine böyle davranamaz ya yok etkisinde kalsa bile sonra özüne döner bence ve yaptıklarından pişmanlık duyar. Pişman oluyor mu peki söylediklerine, dile getiriyor mu bunu?

Koca koca insanlar bu yaştan sonra değişmeyecek tabiki. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmasın ya. Böyle huzur, mutluluk bulunmaz ki? Herkes kendisiyle ailesiyle uyumlu kişiyle olursa böyle sorunlar kalmaz. Ya da aileleri karıştırmayın evliliğe , çocuğa.

Tek bir cümle evliliği yıkmamalı evet, ama burda önceside var ne yazık ki... Kv kp bitmeyen sıkıntıları, eşinin onlara toz kondurmaması vs... Kendilerine benzetmeye calısıyorlar işte cahiller :sopa:

Geçmiş konuları bilmiyorum. Aile etkisinde kalan insanların eşlerine, evliliklerine, çocuklarına çok üzülüyorum ben. Ne umutlarla evleniyorsun, sevgiliyken kimse karışmıyor etmiyor, o kadar mücadele verip kavuştuk diyorsun daannn kaynana, daaan anneci eş, ne bileyim çok üzücü ya. Bir insanın hayatıyla oynuyorlar resmen.

Benim eşimden pay biçiyorum, çok duygusal merhametli bir insandır, kendimi geçtim hiç kimseye kötü, kırıcı davranamaz. Yani duygusal bir insan hele ki sevdiğine böyle davranamaz ya yok etkisinde kalsa bile sonra özüne döner bence ve yaptıklarından pişmanlık duyar. Pişman oluyor mu peki söylediklerine, dile getiriyor mu bunu?
Başlarda küsüyordu sanki ben suçluymuşum gibi ama sonradan birkaç olayda özür diledi eskiden iletişime tamamen kapatıyordu kendini şimdi konusuyoruz bir sorun olunca

Geçmiş konuları bilmiyorum. Aile etkisinde kalan insanların eşlerine, evliliklerine, çocuklarına çok üzülüyorum ben. Ne umutlarla evleniyorsun, sevgiliyken kimse karışmıyor etmiyor, o kadar mücadele verip kavuştuk diyorsun daannn kaynana, daaan anneci eş, ne bileyim çok üzücü ya. Bir insanın hayatıyla oynuyorlar resmen.
Aynen öyle bir de bile isteye huzursuz ediyorlar evliliği bozuyorlar nasıl anne baba bunlar anlamıyorum ben. İnsan evladının mutlu olmasını ister ya. Sevmese bile huzurunu bozmaz en azından..

Evet kızım için ve tüm kız cocukları için iyi vicdanlı adil ve en önemlisi değerlerini bilecek insanlarla karsılaşmalarını diliyorum.Doğru insanı sevsinler.

Koca koca insanlar bu yaştan sonra değişmeyecek tabiki. Kimse kimseyi değiştirmeye çalışmasın ya. Böyle huzur, mutluluk bulunmaz ki? Herkes kendisiyle ailesiyle uyumlu kişiyle olursa böyle sorunlar kalmaz. Ya da aileleri karıştırmayın evliliğe , çocuğa.
Karışacak olan bir yerinden tutup karışıyor işte... Empati bile yapamıyorum :KK43:

Back
X