Yetiştirme yurdundan kan donduran görüntüler!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Ankara Sincan yetiştirme yurdunda kalan 14-16 yaşındaki çocuklar, yine aynı yurtta kalan 8-10 yaşlarındaki çocuklara böyle eziyet etti. Show Haber’in elde ettiği görüntülerde, büyük olan çocukların, yaşça küçük çocukları birbirlerini dövmeleri için zorladıkları görülüyor. Tesadüf eseri ortaya çıkan görüntüler sonrasında savcılık soruşturma başlattı, müfettiş incelemeye devam ediyor.
http://webtv.radikal.com.tr/turkiye...an-kan-donduran-goruntuler&utm_campaign=webtv

bunlar iyigörüntüler..18 yaşına gelince kızları kapının önüne koyuyorlarmış..oralarda hep kadın satıcıları bunları kandırmak için bekliyormuş..

Okulumuzda hizmetlilerden biri yetiştirme yurdunda büyümüş ben bu görüntüleri izlerken onun anlattıklarını gördüm.ayni bunlardan bahsetmişti o yüzden hiç şaşırmadım. Oralarda yaşam zor neler neler oluyor bu gördüklerimiz en normal olanları

Bu çocuklar o korkuyu huzursuzluğu nasıl unutucak ya :KK43: ne doğru düzgün uykuları vardır hiç biyerde huzurları yoktur wcde bile Allah kahretsin ya :KK62:

bunlar iyigörüntüler..18 yaşına gelince kızları kapının önüne koyuyorlarmış..oralarda hep kadın satıcıları bunları kandırmak için bekliyormuş..

Huzur evleri ve çocuk esirgemelerin durumu içler acısı. İşkencenin her çeşitine raslarsınız. Hitler i aratmıyorlar sanırım.

izleyince üzüldüm,sorguladım,düşündüm...en kötüsü bu çocuklar büyüyünce nasıl insanlar olacak acaba bunu düşündüm,peki ya suç kimin,onları oraya atan ana baba mı,yoksa yine o ortamda büyümüş yanlarında ki onlardan yaşça büyük olan diğer çocuk mu,devlet mi yoksa bizler mi,bilmiyorum....

Görüntüleri sonuna kadar izlemedim, izleyemedim: ( Bizim zamanımızda çocuk esirgemeleri böyle değildi. En azından kendi içimizde böyle değildik, kardeş gibiydik. Böyle hasta ruhlu çocuklara ayrı bir kurum açmalılar. Yazık günah o savunmasız çocuklara...

Yasa mı değişmiş? Kız çocuklarının eğer hiçbir yakını akrabası yoksa evlenene kadar yurtta kalıyordu.

Bu cocuklara yapyiklarimin yanlis oldugunu anlatmadan suc isleyenlerin hepsi bir araya konuyor. Ne beklenir ki baska?

işte bu yüzden sosyal hizmetler okuyorum. rabbim nasip ederse lisansımı tamamlayıp, yetiştirme yuvasında çalışmak istiyorum. ALLAHım inşallah nasip eder. annem hep diyo kızım sen çok duygusalsın psikolojin bozulur. ama diyorum ya inşallah nasip olurda hayallerime kavuşurum. eğer kavuşursam da böyle bir şeye asla ama asla göz yummayacağım.

bu insanlarda vicdan merhamet yok mu? nasıl musade ederler nasıl???

X