Ygs 2013

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.689
2.424
448
Merhabalar, ben kaç gündür bir şeyi merak ediyorum bu forumda da arama yaptım fakat yine de kafamdaki soruya istediğim cevabı bulamadım. Şimdi malumunuz YGS' ye 3 gün kaldı, bu sene din soruları eklendi biliyorsunuz ki, şimdi biz okulda din dersi gördük bu sene, felsefe dersi de görmüştük geçen sene, ÖSYM'nin sitesine girdim orada yasal olarak din dersini alanlar din sorularını çözecek felsefe alanına işaretleme yaparlarsa geçersiz sayılacak diyor. E biz bugüne kadar boşuna mı felsefe çalıştık, dershane sınavlarında dinle birlikte toplam 40 soru oluyordu, ÖSYM'nin sitesinde 45 soru olacağı yazıyor, kafam çok karıştı ben hangi kısmı çözeceğimi bilmiyorum, benimle aynı durumda olanlar varsa biraz bilgilendirebilirler mi acaba ? Şimdiden teşekkürler..

Hangi alandan giriyosun. Ayrıca bunları kafana takma sen soruları çözmene bak ösym nin her sene bi icadı oluyo bu sene de din soruları çıktı. Önemli olan motive olman senin şurda kaç gün kaldı bunları düşünme bol bol deneme yap kendine yap ki hızlan çünkü en önemlisi süre güzel kullanırsan süreni iyi puanlar alırsın inşallah. Başarılar ve bol şans :)

Çok teşekkür ederim..:) Dil bölümünden hazırlanıyorum, yarın ve cuma deneme çözüp cumartesi bırakıcam artık, inşallah Allah gönlüne göre verir herkesin :)

Sizin işaretleme yapmayacağınız felsefe normal felsefe soruları değil de din çözmeyecek olanlar için eklenmiş fazladan felsefe sorularıdır. Çünkü sınavda felsefe olacak.

bende giriyorum bu sene, sen sadece ilk 40 soruyu yapıp bırakıcaksın. kalan 5 soruyu çözüp işaretleme hem zaman kaybı hemde onlar sayılmayacak.. başarılar şimdiden

Haa yani din dersi görmeyenler ilk 40 sorudaki felsefeyi çözüp din harici eklenen felsefeyi çözecek, biz de ilk 40 soru içindeki felsefeyi çözüp üstüne dini çözeceğiz öbür felsefeleri bırakacağız, şimdi anladımm çok sağolun :)

Son düzenleme:
Hepinize başarılar kızlar Allah zihin açıklığı versin

Bir de sınav arefesi buralarda dolanmayın, gidin deneme çözün bakayım.

Son düzenleme:
Hepinize başarılar kızlar Allah zihin açıklığı versin

Bir de sınav arefesi buralarda dolanmayın, gidin deneme çözün bakayım.

Bugün hep netten bilmediğim birkaç şeye baktım yarın ve öbür gün deneme inşallah.. :) Çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…