YGS konusunda bilgisi olanlar (:

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Herkese iyi akşamlar benim merak ettiğim bir konu var YGS sınavına girdiğimizde ve sonuçların açıklandığı zaman YGS 1,YGS 2,YGS 3,YGS 4,YGS 5,YGS 6
hepsindenmi 180 i geçmek gerek barajı geçmek için yoksa sadece birindende geçsek barajı geçmiş olurmuyuz?

Herkese iyi akşamlar benim merak ettiğim bir konu var YGS sınavına girdiğimizde ve sonuçların açıklandığı zaman YGS 1,YGS 2,YGS 3,YGS 4,YGS 5,YGS 6
hepsindenmi 180 i geçmek gerek barajı geçmek için yoksa sadece birindende geçsek barajı geçmiş olurmuyuz?

guzel sanatlarmı dusunuyosunuz yada müzik fılan

bildiğim kadarıyla hangi alandan tercih yapacaksan ondan geçmesi lazım.

7. Sayısal alan çıkışlı bir aday, YGS 1 ve YGS 2 den barajı geçememiş ancak; YGS 3, 4 ve YGS 5, 6’dan barajı geçmiştir. Bu aday LYS’ ye girebilecek midir? Girecekse hangi LYS’lere girecektir?
Aday, hangi puan türünden 180 baraj puanını geçmiş olursa olsun, istediği LYS’ ye girme hakkına sahip olur. Kendi alanından barajı geçememiş bir aday, “LYS’ de kendi alanındaki testlere giremez” gibi bir dedikodu, sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren kamuoyuna yayılmıştır. Oysa sınav sistemi, adayın kendi alanındaki başarısını değil YGS testlerindeki başarısını LYS’ ye eklemektedir. Aday, hangi YGS puanından 180 geçerse geçsin istediği LYS’ ye girebilecektir.

teşekkurler sanırım cevabı buldum meb'e sorulan bir soru.

herhangi birinden geçmiş olman yeter. ygs1,2,3... vs sadece aldığın puanın bölüme göre paylaşımı :)
Hepsi ayrı bir sınav değil yani.

Canim herhangi birinden gecmis olman yeterli. Lys ye hak kazaniyorsun. Istedigin lys oturumuna girebiliyorsun. Hepsi bittiginde ise okul puanin ve iki sinavin ortalamasi aliniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X