YGS-LYS Dönemi Problemim

killmeemergency

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
12
3
28
Arkadaşlar merhaba, siteye sürekli giriyorum ama bugün üye oldum ve bu ilk konu-mesajım. Yaklaşık 1 ay sonra YGS var ve benim hala atlatamadığım bir problemim var sizinle paylaşmak istiyorum. Ders çalışırken yerimde duramiyorum. Sürekli kasiniyorum, saçımla oynuyorum, yüzümle oynuyorum, sirtimla oynuyorum, titriyorum yani sürekli sürekli hareket halindeyim. Bacak bacak ustune atmayi geçtim garip garip hareketler yapıyorum diğer bacagimi sıkıştırıyorum kendimi kasiyorum. Üstüne üstlük masa başında en fazla yirmi dakika ya da otuz dakika kendimi tutabiliyorum. Inanin su an zaten kucuk yerde yasadigim icin gidebilecegim bir psikolog ya da yardim alabilcegim bi rehber ogretmenim yok ve olsa da gitmek için vaktim yok. Isin kötüsü sinavlarda sorulari cozerken de titriyorum ve heycanliyim kalbim kut kut atiyor. Gelecegim soz konusu son 1 ay ve ellerim bomboş. Bana yardim eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba, siteye sürekli giriyorum ama bugün üye oldum ve bu ilk konu-mesajım. Yaklaşık 1 ay sonra YGS var ve benim hala atlatamadığım bir problemim var sizinle paylaşmak istiyorum. Ders çalışırken yerimde duramiyorum. Sürekli kasiniyorum, saçımla oynuyorum, yüzümle oynuyorum, sirtimla oynuyorum, titriyorum yani sürekli sürekli hareket halindeyim. Bacak bacak ustune atmayi geçtim garip garip hareketler yapıyorum diğer bacagimi sıkıştırıyorum kendimi kasiyorum. Üstüne üstlük masa başında en fazla yirmi dakika ya da otuz dakika kendimi tutabiliyorum. Inanin su an zaten kucuk yerde yasadigim icin gidebilecegim bir psikolog ya da yardim alabilcegim bi rehber ogretmenim yok ve olsa da gitmek için vaktim yok. Isin kötüsü sinavlarda sorulari cozerken de titriyorum ve heycanliyim kalbim kut kut atiyor. Gelecegim soz konusu son 1 ay ve ellerim bomboş. Bana yardim eder misiniz?
Umarım sınavın iyi geçer,ama burdan problemine malesef çözüm bulamazsın.
Sitenin bir psikoloğu vardı sanırım,ona yaz istersen.

Umarım sınavın iyi geçer,ama burdan problemine malesef çözüm bulamazsın.
Sitenin bir psikoloğu vardı sanırım,ona yaz istersen.

Teşekkür ederim ama zaten çözüm bulamadığım için burdayım, çevremde yardım isteyebileceğim kimse yok ve internet üstünden erişeceğim psikoloji sitelerinin çoğu ilgisiz. Kimden bahsettiğinizi nasıl bulacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim

Doktor sana stres hapı yazar istersen ama uyku gibi yan etkileri de var.
Anlıyorum durumunu biraz sıkıntını,stresini ama olaya iyi açıdan bak 1 ay sonra bitecek.Ondan sonra daha da rahatlayacaksın.İyi ya da kötü geçip bitecek.
Sıkıntı,stres yaparsan böyle bildiğini de yapamazsın.Rahat olmaya çalış.

Teşekkür ederim ama zaten çözüm bulamadığım için burdayım, çevremde yardım isteyebileceğim kimse yok ve internet üstünden erişeceğim psikoloji sitelerinin çoğu ilgisiz. Kimden bahsettiğinizi nasıl bulacağımı bilmiyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Bir dönem bu sitede de psikolog vardı diye hatırlıyorum,ama bulamadım canım malesef.

Yani bu sinav sonucta stresli bir is, herkes manyiyor bir miktar, merak etme derim.

Sinavi dusunmemeye calis, onun yerine onundeki materyali en iyi sekilde ogrenmeye konsantre ol, ani yasa derim. Icinde bulundugun andan baska seyleri dusunme, ozellikle gelecegi. Kendine en cok yardimci olacak kisi yine sensin, unutma.

Cnm ya sen yazinca geçmişe gittim
ayni ben de senin yazdigin gibiydim
Sen elinden geleni yap gerisini Allaha birak.Her şey olacagina varir.CAlis ama yipratma bu kadar.kendini

Gelecegin icin stres ve heyecan yapman guzel ama dozunda guzel.fazlasi zarar.Yerinde olsam bir psikologa psikiyatriste danisirim.Basarilar dilerim guzel kardesim.

ben de öyleydim sürekli saçımla oynardım falan . soruya odaklanamıyosun sanırım dikkat eksikliğin olabilir, odaklanabilsen başka bir şeyle uğraşmazsın

X