Yiğenime birşey olmasın :(

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
507
163
35
Hanımlar yengem 4.5 aylık hamile.
Oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. :16:
Bu sabah yengem uyanmış tuvalete gittiğinde bebeği hissetmiş eliyle.
Korkmuş hemen abimi aramış ( Abim gece çalışıyor) , abim bizi aradı gittik hemen hastaneye götürdük.
Kese aşağı kaymış :( Ameliyat oldu keseyi yukarı ittiler .
Şuan bebek de sorun yok ama dikiş falan oldu ya bir zarar ve su gelme ihtimaline karşı 2 3 gün yatacak , bekleyeceğiz , biz elimizden geleni yaptık dedi doktor.
Başına böyle bişey gelmiş olan var mı :/
Yiğenime birşey olur mu :(

Dün burdan bir arkadaşımla konuşuyordum bana abisinin kızıyla resimlerini falan attı. Bende dedim ki ayyy çok kıskanıyorum elimde olsa yengemin karnından söküp alcam . Doğsun artıkkk dedim. Bu sabah bu oldu , benim yüzümden mi oldu :( Kendi düşüncelerimi suçluyorum.
Zaten ilk hamilelikte de 5 haftalıkdı kalbi atmadı gelişememişti bebeğimiz. Düşük olmuştu. Ben ozamanda bir hevesle gidip patik almıştım uğursuzluk olur demişlerdi . Oldu :( Ben ondada kendimi suçlu hissediyorum. Keşke almasaydım bişey diyorum.
Abim kızdırmak için doğsun postun yere serilcek , pabucun dama atılcak diyordu beni gıcık etmek için.
Hele bir doğsun benim aşkım ben ayaklarına kendim sercem kendimi. Halası kurban olcak ona.
Yiğenime bişey olmaz değil mi . Dua edin lütfen. :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlar yengem 4.5 aylık hamile.
Oğlumuz olacak Allah'ın izniyle. :16:
Bu sabah yengem uyanmış tuvalete gittiğinde bebeği hissetmiş eliyle.
Korkmuş hemen abimi aramış ( Abim gece çalışıyor) , abim bizi aradı gittik hemen hastaneye götürdük.
Kese aşağı kaymış :( Ameliyat oldu keseyi yukarı ittiler .
Şuan bebek de sorun yok ama dikiş falan oldu ya bir zarar ve su gelme ihtimaline karşı 2 3 gün yatacak , bekleyeceğiz , biz elimizden geleni yaptık dedi doktor.
Başına böyle bişey gelmiş olan var mı :/
Yiğenime birşey olur mu :(

Dün burdan bir arkadaşımla konuşuyordum bana abisinin kızıyla resimlerini falan attı. Bende dedim ki ayyy çok kıskanıyorum elimde olsa yengemin karnından söküp alcam . Doğsun artıkkk dedim. Bu sabah bu oldu , benim yüzümden mi oldu :( Kendi düşüncelerimi suçluyorum.
Zaten ilk hamilelikte de 5 haftalıkdı kalbi atmadı gelişememişti bebeğimiz. Düşük olmuştu. Ben ozamanda bir hevesle gidip patik almıştım uğursuzluk olur demişlerdi . Oldu :( Ben ondada kendimi suçlu hissediyorum. Keşke almasaydım bişey diyorum.
Abim kızdırmak için doğsun postun yere serilcek , pabucun dama atılcak diyordu beni gıcık etmek için.
Hele bir doğsun benim aşkım ben ayaklarına kendim sercem kendimi. Halası kurban olcak ona.
Yiğenime bişey olmaz değil mi . Dua edin lütfen. :14:

canım kendini yıpratma neden senin yüzünden olsun olacağı varmış demekki, inan patik aldım ondan düştü gibi şeyler batıl inançlar, doğa sistemini çok güzel kurmuş, o bebeğin düşmesi gerekiyordu bi anomalisi vardı demekki o yüzden düştü, inşallah bebeğinize bişey olmaz, sağlıcakla doğar

İçinizi ferah tutun, olmayacak kötü bir şey Allah'ın izniyle :) Sonuçta önlem alınmış doktorların gözetiminde. Hem kendinizi suçlamayı bırakın, kısmet buymuş :)

serklaj yapılmış sanırım banada yapılmıştı 6. ayımda genelde 4 aylıkken yapılıyormuş benım 6.ayda farkedıldı yanı oğlumu vaktı gelince doğurdum bı sorun olmadı hatta kendımı dahada güvende hissediyordum önlem alındı dıye batıl düşünceleri kafana takma allah sıze bu bebeği hayırlı kılsın ve sağlıkla vaktınde doğsun inşallah

canım bu tip hamilelik yaşayıp da bebeğini kucağına alan çok insan var.yengen serklaj oldu sanırım,rahime dikiş atıyorlar açılmasın diye.

şimdi bol bol dinlenecek ve hamileliği boyunca ağır iş yapmayacak,çok gezmeyecek,kendine dikkat edecek...işte bu kadar :)

ondan sonra da güzel bebeğinizi kollarınıza alacaksınız İnşallah.

Hiç öyle birşey duymadım daha önce.Ama kendinizi suçlamayın,sizin ne suçunuz var,herşey Allah'ın takdiri...

Yeğeninize birşey olmayacak inşaallah dua edin bol bol.. Ve inşaallah hayırlısıyla hala olmanız dileğimle :16:

İlki öyle oldu bunada bişey olursa hepimiz en çok da yengem yıkılır :(
Abim dünya iyisi bir insan , rabbim üzmesin onu , ağlarsa dayanamam :(

Merak etme gorecek gunu varsa dogar insallah

Bu tarz dikisli surekli yatarak dogum yapanar var

Vesveselenmeyin tabiki sizin yuzunuzden olmadi

Bizde yapardik ah doguverse diye

Hem cok sansli bebis onu cook sevecek bir halasi da var

Ozendim inanin benimkilerin halasi hamileyim deyince bile

Hii yaa diyerek sevinmis gibi dahi yapamadi

Nerdee heyecanla beklemek

Allah yardimciniz olsun

Merak etme gorecek gunu varsa dogar insallah

Bu tarz dikisli surekli yatarak dogum yapanar var

Vesveselenmeyin tabiki sizin yuzunuzden olmadi

Bizde yapardik ah doguverse diye

Hem cok sansli bebis onu cook sevecek bir halasi da var

Ozendim inanin benimkilerin halasi hamileyim deyince bile

Hii yaa diyerek sevinmis gibi dahi yapamadi

Nerdee heyecanla beklemek

Allah yardimciniz olsun

Abimi o kadar çok seviyorum ki onun mutlu olduğu herşey beni mutlu eder.
Annem hastanede şimdi abim bize geldi.
Okadar üzgün ki :(
Bende bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Abimler daha kimseye demeden bana demişlerdi telefonda.
Ozamanda sevinçden ağlamıştım.
Öyle hevesle bekliyoruz ki onu anlatamam size.
Hele ben annesinden sonra benimdir heralde :16:
Çünkü ben ablamı kaybettim abim benim herşeyim.
Bizim sıpamız bizi üzüyor , bir doğsun dünyalar onun olacak :16:

Geçmiş olsun ilk öncelikle.Dua et bol bol.İnşallah birşey olmaz sapasağlam doğar bebeniz.
Biz 6 yıl bekledik gelmesini bebeğimizin.Abimlerin çocugu olsun da hala olayım diye.Çok üzülürdüm herkes teyze,hala oluyor ben yaşayamıyorum diye.Hamıle oldugunu duydugum an durmadan aglamıstım.Hatta kese problemı bızde de vardı 2hafta paralamıştım kendimi bişey olacak diye.Ama geçti şükür.
9 aydır yasadıgım bu duyguyu Allah inşallah sana da tattırır.
İstese canımı verecek kadar cok sevıyorum yegenımı.
Cevrem hatta sevgimi abarttıgımı dusunuyor.Bırde kendı cocugun olsa ne kadar seveceksın dıyor ama paşamın yeri apayrı.:nazar::emir_bebek:
Gerçekten çok seviliyor.Birde dünya tatlısı kadar güzel olunca bir çocuk:emir_bebek:
Ben sabah ilk gözümü açtıgımda telefonumda bırkac vıdeosunu ızlemeden yataktan kalkmam.Zaten odamın duvarlarınıda heryerınde fotografları var.:)
Sende benim gibi olacaga benzıyorsun.İnşallah yasarsın bu guzel duyguyu.:16:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ilk öncelikle.Dua et bol bol.İnşallah birşey olmaz sapasağlam doğar bebeniz.
Biz 6 yıl bekledik gelmesini bebeğimizin.Abimlerin çocugu olsun da hala olayım diye.Çok üzülürdüm herkes teyze,hala oluyor ben yaşayamıyorum diye.Hamıle oldugunu duydugum an durmadan aglamıstım.Hatta kese problemı bızde de vardı 2hafta paralamıştım kendimi bişey olacak diye.Ama geçti şükür.
9 aydır yasadıgım bu duyguyu Allah inşallah sana da tattırır.
İstese canımı verecek kadar cok sevıyorum yegenımı.
Cevrem hatta sevgimi abarttıgımı dusunuyor.Bırde kendı cocugun olsa ne kadar seveceksın dıyor ama paşamın yeri apayrı.:nazar::emir_bebek:
Gerçekten çok seviliyor.Birde dünya tatlısı kadar güzel olunca bir çocuk:emir_bebek:
Ben sabah ilk gözümü açtıgımda telefonumda bırkac vıdeosunu ızlemeden yataktan kalkmam.Zaten odamın duvarlarınıda heryerınde fotografları var.:)
Sende benim gibi olacaga benzıyorsun.İnşallah yasarsın bu guzel duyguyu.:16:

Ay ay diyorum ya bir doğsun halası köpeği olsun onun. :16:
Ben onu doğmadan sevdim. Canımın canı o çünkü.
Rabbim önce abimle yengeme sonra da bizlere bağışlasın.
Bende durup dalıp gözlerimi dolu buluyorum.
Çok korkuyorum benim sıpama birşey olur diye :14:
Sizinkine de nazar değmesin inşallah :nazar:

Ay ay diyorum ya bir doğsun halası köpeği olsun onun. :16:
Ben onu doğmadan sevdim. Canımın canı o çünkü.
Rabbim önce abimle yengeme sonra da bizlere bağışlasın.
Bende durup dalıp gözlerimi dolu buluyorum.
Çok korkuyorum benim sıpama birşey olur diye :14:
Sizinkine de nazar değmesin inşallah :nazar:

Hep olumlu düşün.Bak bişey olmamış ki amelıyat oldu.Su saatten sonra yengen kendıne cok dıkkat edıcektır ve kucagınıza alıcaksınız ınsallah.:nazar:
Onun kokusunu duymak ömre bedel.Ben gül yüzünü görmek için 2 günlüğüne turkıyenın bı ucundan dıger ucuna gıdıyorum ama herşeye bedel çağanım herşeye :16:
Benim gibi manyak bir hala olacaksın sende :1:

Lütfen kendini suçlama canım...
Olmuşa çare olmaz derler.Demekki olacağı varmış olmuş.

İnşallah minikinizi.sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza alırsınız.:49:

Kızlar korktuğumuz başımıza geldi :(
Banlıydım yazamadım.
Bekletiyorlardı her ihtimale karşı ya ertesi gün.
Konuyu açtığımın ertesi günü yani yengemin suyu geldi.
Bebeğimizi düşürttüler.
20 haftalık olduğu için yaşamaya şansı olmadı :(
Su kesesi aşağı kayınca itildi dikildi falan ya orada sıkıntı yok aşağı kayınca yukarıdan zedelenmiş.
Çok üzgünüz. 5 haftalık kalp atışı alamamıştık ama bu 5 aylık videosunu izlediğimiz hissettiğimiz bebişti.
Allah yaşatmasın kimseye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar korktuğumuz başımıza geldi :(
Banlıydım yazamadım.
Bekletiyorlardı her ihtimale karşı ya ertesi gün.
Konuyu açtığımın ertesi günü yani yengemin suyu geldi.
Bebeğimizi düşürttüler.
20 haftalık olduğu için yaşamaya şansı olmadı :(
Su kesesi aşağı kayınca itildi dikildi falan ya orada sıkıntı yok aşağı kayınca yukarıdan zedelenmiş.
Çok üzgünüz. 5 haftalık kalp atışı alamamıştık ama bu 5 aylık videosunu izlediğimiz hissettiğimiz bebişti.
Allah yaşatmasın kimseye.

konuya yazdığınızzı gördum ve korkarak açtım lütfen kötü şeyler yazmasın dıye dua ettım ama ALLAH böyle uygun görmüş yapacak bişi yok
başınız sağolsun allahsabır versin cennette bir meleğiniz oldu bende 21 haftalık kaybetmiştim oğlumdan önce ıkız oğullarımı fark edilmemişti rahım ağzı yetmezliği olduğu benımde 2 tane meleğim var benı bekleyen oğlumdada aynı problem oldu farkettıler dıktıler yengen bır daha bebek düşünürse mutlaka doktoruna bu konuyu söylesın rahım ağzı yetmezliği olabılır yengene destek olun çok zor bır durum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, çok üzüldüm :14:

Senin yeğenine olan sevgine hayran kalmıştım...

İnşallah Allah yengene ve abine sağlıklı dünya güzeli bir çocuk nasip eder. Bir daha böyle bir şey yaşanmaz inşallah...

Geçmiş olsun, çok üzüldüm :14:

Senin yeğenine olan sevgine hayran kalmıştım...

İnşallah Allah yengene ve abine sağlıklı dünya güzeli bir çocuk nasip eder. Bir daha böyle bir şey yaşanmaz inşallah...

Offf cok uzuldum be off

Hayat neden bu kadar zalimsin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saolun kızlar :(
Nasip olmadı , inşallah tekrar olur , sağlıcakla alırız kucağımıza.:14:

Back
X