Ben seve seve bakarım hiç gocunmam. Ama eşim istemez ablamla kavgalı enistemi sevmiyor.Ablanı ikna et çocuğuna baksın sahip çıksın desem , ablan çoktan vazgeçmiş çocuğundan , en iyisi sen eşini ikna et ve yeğenine sen bak , ne olursa olsun o çocuğun hiç bir günahı yok .
Ben seve seve bakarım hiç gocunmam. Ama eşim istemez ablamla kavgalı enistemi sevmiyor.
Kavga sebepleri ablam ben intihar ettigjmde ölmem için dua etmiş zamaninda onuda söylemis esime o zaman sevgilimdi. Sonra tartismislar kufurler falan filan etmis ablam. Mumkun degil yani boyle birsey kabul etmez. Hani kavgasiz olsalar anlassalar ikna ederim. Oda bu durumda mutlu olur cok iyi niyetli biridir dayanamaz ama iste iş ablam olunca. Banane çocugunada baksın onada ben mi bakıcam der.
Cocugun hic bi gunahı yok ne gunahi olacak ki ailesini o secmedi kiTamam anladım ablanla kavgalı ve enişteni sevmiyor , ama çocuğun ne günahı var .
Aynen öyle canım benim. Eşim uzakta telefonda bebegi sordu yaninda kapatinca yuzune baktım nasil hasretle bakiyor. Çocuk aile ortamini oyle ozlemiski. Yanında bebegimi bile sevemedim. Anneme verdim ben hep onunla ilgilenmeye calistim.Canım keşke ikna edebilsen , keşke bir yolu olsa , o çocuğun kendi içinde yaşadığı travma ne kadar kötü , şimdi nasıl mutsuz ve yalnız , o istemez miydi mutlu bir ailede anne ve babasıyla yaşasın , kıyamam ben ona Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Sen neden intihar ettin
ve bu kişi öğretmen öyle mı!Bizi ayirmak icin o kadar cok ugrasti ki ablam. Etmedigini birakmadi bana. Ben onun yuzunden lisede acik ogretime gectim. Evden cikamadigim icin...
Yani esim her yonden sevmiyor onu. Her yomden bana zararı olan birisi. Cocuklugumda beni kemerlerle baglayip balkondan asagi sallayam bi psikopat. Bana seni öldururum bak yaramazlik yapma diyen birisi. Ben olduremezsin babam seni döver deyince benim deli raporum var derdi manyak bi kisilik kendisi.
Zamanında çok büyük zorluklar yaşadım. Hayatımım dönüm noktasıydı belkide. O kadar yalnızdım ki. Kimsem yoktu cok basarili bir ogrenciyken ablam yuzunden aciktan okumak zorunda kaldim. Evden disari cikamadim. Cok büyük bi sınav gecirdim. Simdi ayrintisini anlatamiyorum canım. Belki baska bir zamanda dayanamam onun konusunu açarim. Yazdigim yorumlari hep tecrubelerimle yaziyorum diyebilirim. Hayat beni çabuk olgunlastirdi. Cekmedigim dert cile kalmadı...
Gecen ay cocugun yanında babasıni dovmusler.. bunu az önce ögrendim ve hala soktayim. Kimin docvduklerini bile bilmiyorlar sikayetci olamiyorlarmis.Çocuğa üzüldüm. .
Çiftler boşanıyorlar, olan çocuğa oluyor. .
Kıyamam ya ,sahip çık lütfen. .
Gecen ay cocugun yanında babasıni dovmusler.. bunu az önce ögrendim ve hala soktayim. Kimin docvduklerini bile bilmiyorlar sikayetci olamiyorlarmis.
Eşimi ikna edemem ki kesinlikle sanmıyorum. Annem bakiyor genelde ama oda cok kızıyor bunaltmis artik. Ikisinjnde psikolojisi bozulmus. Anneme diyorum bagirma kizma yazik. Oda farkinda bile degil yaptiginin cocuktan sikayetci oluyor. Onu yapti bunu yapti diye. Ya diyorum cocuk o uzuluyo. Tamam diyo sonra ufacik biseyde oda ayni. Babamda diyor bu cocugu boyle sefil edeceklerini bilsem kucukken kutugume alirdim. Bizi anne baba bilirdi direk.
Cocuk çok hırçın yaşadiklari yuzunden. Kimse duzgunce konusmuyor onunla hep kiziyorlar. Oda ilgi cekmek icin iyice yaramazlik yapiyor.
Aynen öyle kendi cocuguna bakamayan bi ogretmen. Cocuk gelisimi okumus bir insan.ve bu kişi öğretmen öyle mı!
Babannesini falan hiç sorma canım. Onlarin aile bildigin dallas.Çocuğun dede babannesi ile arası nasıl
Yani insan evladına biraz olsun acır. Hic mi uzulmuyorsun haline.Çocuğun yerinde olmak istemezdim. .
Ablan nasıl anne anlamıyorum. .
Yani insan evladına biraz olsun acır. Hic mi uzulmuyorsun haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?