yiğenime karşı aşırı korumacılığım ve geçirdiğim panik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah 😊
Hayır hayır o sekilde değil basına bir iş gelir manasında değil hani düşer filan diye değil...
Kendisini koruyamaz narin hassas cabuk etkilenir diye bir nevi bu duygular Baska Baska sacma sapan duygularla ve gündemle birleşince insan işinden çıkamaz hal alıyor.
Misal simdi 2.bebeğe hamileyim erkek ve inanın içimde biraz rahatlama duygusu var 😊 kız çocuklarına karsı çok hassasım.
Kız çocugu olan anneler daha iyi anlar beni 😊ne demek istediğimi.
Bende sanırm doğumdan sonra anlayacağm sizi yerinde duramayan bir oğlum olursa 😁
ayy hiç öyle değilmiş biliyomusun. Benimde ilki kız ikinci oğlan. Hep kız çocuğu daha narin daha hassas daha duygusal falan derdim taa ki oğlum oluncaya kadar. Kesinlikle evladın kızı erkeği olmuyormuş.

ayy hiç öyle değilmiş biliyomusun. Benimde ilki kız ikinci oğlan. Hep kız çocuğu daha narin daha hassas daha duygusal falan derdim taa ki oğlum oluncaya kadar. Kesinlikle evladın kızı erkeği olmuyormuş.
Ay öyle deme.. 😊
Ne demek istediğini anladım canım. Evlat evlattır ikisi de yürek sızısı..
Ama kız yavru Baska ya ne bileyim 😊
Gerçi benim bir arkadas var kızı çok asi oğlu çok Nazlım onda da mevzu tam tersi 😊
Erkek çocugun un nazlı olanını sevmiyprum yaa.
Benimki nazlı olmaz inşaallah 🙏🏿 naz kıza yakısıyır ve kızımda ziyadesi ise yasadık yasıyoruz 😁😁

Bende malesef aşırı korumacı bir yapıya sahibim. İlerde nasıl olacak diye düşünüyorum. Çocuğu bu tavır sıkabilir ,e hayatta böyle geçmez nasıl salarım bilmem. Salmak istesemde olmuyor. aile eş hepsine korumacıyim. Oneri bulursan banada söyle en iyisi

Bende oglum bebekken cok evhamliydim. oglum cok hiperaktif sürekli peşindeyim. En büyük korkum onu okula göndermekti. 4.5 yaşına gelince anaokuluna yazdirdık. 10gün kapıda bekledim. Oğlum anne sende bekleme diğer arkadaşlarımın anneleri beklemiyor dedi. Okula bırakıp eve geldigim ilk gün hüngür hüngür ağladım. Şimdide okullar hiç tatil olmasın istiyorum. :halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X